Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)
Raspunsuri - Pagina 13
bebeka spune:
Ma gandesc din februarie sa ma duc si eu la aerobic sau la tae-bo.Pt tonifiere.
Eu am bicicleta in casa ,e in camera fetii deci ar tb folosita cand doarme ea.dar cand doarme ea eu fac curat,mancare,deja sunt epuizata cand se trezeste(ma refer la somnul de pranz).
Si daca e vreo dupa amiaza cand nu sunt astea de facut,pur si simplu zac in fotoliu...
asa ca imi trebuie ceva sa ma motiveze si sa ma mai scoata din casa,fara a fi motivul ca tb sa scot fata afara la plimbare.
Roxana si a mea facea circ la un moment dat la spalatul pe cap.dar am insistat,am avut parte de ceva urlete si voia sa sara din cada insa acum sta cuminte nici nu baga de seama.
bebeka spune:
de mult timp ma tot tin sa va spun ceva.
daca vi se pare ca e greu cu unul sau doi copii,ca e multa treaba,ca nu aveti pe nimeni sa va ajute etc(asta e valabil si pt mine) fva recomand in fiecare seara pe travel&living de la 9,30 seara Jon&Kate+8 si o sa va treaca asa cum mi-a trecut si mie.
Pt ca nu puteau avea copii ea a facut tratament,a nascut initial fetite gemene si dupa 4 ani,in urma altui tratament a nascut sextupleti(3 baieti si 3 fetite).ganditi-va numai sa pui si sa strangi masa dupa cei 8,sa speili si sa strangi rufele..da cum o fi fost diversificarea oare cand noua ni se pare greu la unul?
Si totusi se descurca..si noi la fel...
papanash spune:
Offff !!!!!
numai cu forta reusesc sa-i dau antibioticul, cu urlete si scandal.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
diwana spune:
Papanash eu sunt alaturi de tine, dar din pacate n-am cum sa te ajut
Sper ca veti reusi sa-i dati antibioticul, chiar cu plansete si urlete si sa se faca repede bine. Febra nu mai face, nu?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Marunzika spune:
'neata!
Puppi ma terorizeaza de la prima 1 a diminetii :( la masa dupa ce ca-i expun diverse, nu pune gura pe nimic, doar se joaca si arunca mancarea pe jos. Am dat-o jos din scaun, nemancata, iar acum urla si ma impinge de la pc. Deja e obisnuinta sa faca numai ce vrea ea la masa, iar eu am dreptul sa strang de 10x mancarea aruncata pe jos, sa sterg iaurtul de pe pereti.
Revin, ca ma trage rau de pantaloni si se tavaleste pe jos!
Yannisa Milena
24.08.2007
diwana spune:
Danielle, in cazul asta iti tin pumnii sa iasa fetita 
Devylla, tie iti tin pumnii sa-ti iasa baiat
. Si mie imi place ca o mamica sa aiba si fetita si baiat, dar e bine si daca ies la fel, numai sanatosi sa fie 
Marunzika, la tine chiar ca e distractie maxima. Ai o printesa in toata regula! Las' ca mai e un pic si creste si va fi intelegatoare, respectuoasa, te va ajuta la curatenie, la gatit ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
bebeka spune:
Marunzika,ce cunoscut imi este ce povestesti tu!si eu o mai dadeam jos din scaun cand nu se mai putea,o puneam iar etc.
Pinacolada spune:
Helloooo! am revenit!vreau sa va urez:
Va urez " LA MULTI ANI!!! sa aveti un an nou mai bun decat cel trecut si tot binele din lume!"
Am lipsit motivat.....Luca a luat o viroza urata de la gradi pe care a luat-o si rares zis si Berlioz. Partea nasoala e ca fiind organismul slabit a mai luat si o bacterie la stomac si ...horror, s-a deshidratat etc. Toate aceste lucruri dragute s-au agravat chiar in noaptea de Rev cu toate ca era pe tratament!
deci pe data de 1 ian 2009 am fost prezenti la emilia Irza unde l-a pus pe perfuzie si i-a facut vreo 100 de analize si nici ca mi l-a mai dat acasa!ok! f dragut si f romatic ne-a dat cabinetul ecografului sa stam cu perfuzia etc!starea nu s-a ameliorat iar eu deja ma gandeam la Viena, Londra pt punerea unui diagnostic! ma rog, i-au dat 2 antibiotice ACC si Gentamicina in branula, no spa si .. in perfuzie si uite asa copilul meu dupa 2 zile si nopti a inceput sa mai deschida ochii si a mancat 1/2 felie de paine prajita! evrica! l-am luat acasa si ma mai duceam la spital dimineata si pe la 23, 24 noaptea pt a-i face cele doua antibiotice! nu va povestesc ca aproape toate venele i s-au spart si mai ramasese sa-i puna la cap...ma rog, a trecut!
de Luni sunt back in bussines! la job unde e ..............cum e!
citesc din urma si revin!
pupici la mamici si bebici!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka de mult timp ma tot tin sa va spun ceva. daca vi se pare ca e greu cu unul sau doi copii,ca e multa treaba,ca nu aveti pe nimeni sa va ajute etc(asta e valabil si pt mine) fva recomand in fiecare seara pe travel&living de la 9,30 seara Jon&Kate+8 si o sa va treaca asa cum mi-a trecut si mie. Pt ca nu puteau avea copii ea a facut tratament,a nascut initial fetite gemene si dupa 4 ani,in urma altui tratament a nascut sextupleti(3 baieti si 3 fetite).ganditi-va numai sa pui si sa strangi masa dupa cei 8,sa speili si sa strangi rufele..da cum o fi fost diversificarea oare cand noua ni se pare greu la unul? Si totusi se descurca..si noi la fel... |
De la 21:30 ma destund la Friends pe ProCinema.
Eu cred ca ma opream dupa gemene...
Ati vazut-o pe tipa aia din State cu 18 copii? A aparut si la Oprah, era ceva de genul anu' si carlanu', no offence. Parintii erau mormoni sau ceva secta ce nu permitea mijloacele contraceptive. Aveau vreo 4 masini de spalat rufe, prajitorul de paine era din acela pt. restaurante ca sa faca fata...o nebunie...si toti copii aveau nume care incepeau cu J...ultima era o fetita de numai cateva luni pe nume Jennifer.
Dar sigur aveau ajutor financiar de la biserica si poate si unele femei de la biserica veneau sa-i ajute...si copii se cam cresteau unii pe ceilalti, ca nici nu avea mama cum sa petreaca timp cu toti in aceesi zi...aveau calendar si era cu programari...nebunie curata!
De descurcat te descurci, nu-i problema...dar e si chestie ce calitatea 'descurcarii'. Cat iubesc eu copii, dar n-as vrea sa trebuiasca sa ma 'descurc' (,) cu 18!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze