Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, si eu am 1.63 si mi se pare ca la 58 de kg arat rezonabil. |
A indraznit cineva sa spuna altceva? Arati foarte bine!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 colac peste pupaza,am ajuns azi la urgente fiindca toata noaptea m a durut burta si de dimineata am sangerat putin,toul e ok cu bebe ![]() |
Sa ramana tot asa bine, da? Minus durerile.
Bine ati revenit si bafta la examene!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 sa nu uit,tot fetita imi doresc |
Acuma daca o iesi baiat, asta e, sanatos sa fie, nu? Eu iti tin pumnii sa iasa cum iti doresti tu!
Poze
devylla spune:
Neata si de la noi1
Erika inca doarme bine merci,de la o vreme doarme numai dupa-amiaza circa 2.5-3 ore(mare minune)n-a dormit asa de beblus![]()
Mltumesc tuturor referitor la raspunsuril legate de bibron.Am incercat azi dimineata sa ii dau din pahar,a urlat o jumatate de ora,timp in care a baut 2 guri si apoi n-a mai vrut in rptul capului.dupa somnul de pranz...cand m-a vazut tot cu paharul si paiul...iar a inceput sa miorlaie.Si mi-a venit ideea sa imi i-au si eu un pahar cu un pai sa beau din el.Asa a prins curaj si a baut 150 ml lapte,cat era in pahar.Poate a fost doar o intamplare insa am peranta.Am sa mai ncerc,e pare ca efectul de turma e o chestie buna![]()
Suzeta am reusit sa i-o dau decat la nani,in timpul zilei o mai cere...daca o vede,insa le ascund.
Bernix si acuma pana cand intentionezi sa stau acasa?Scuze daca ai scris n-am fost atenta!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bernix betty, si pe mine ma intereseaza daca dividendele intra in calculul indemnizatiei de maternitate conform noii legi. daca gandesc juridic, n-ar trebui, ca sunt venituri care sa rezulte din relatiile de munca, insa cum noua lege tace, s-ar putea sa fie o portita si pt asta. TIne-ma si pe mine la curent, te rog. |
Eu as zice ca logic nu ar trebui sa intre in calcul si pentru ca sunt venituri care nu contribuie prin taxe la bugetul asigurarilor sociale. Dar habar nu am daca in Romania indemnizatia pt. mame e platita de la bugetul asigurarilor sociale sau nu...ca ce e in tara aia cu bugetele si logica...
Poze
devylla spune:
Yaia...ma intrebai daca imi doresc fata sau baiat!Sti...de data asta m-a batut gandul sa nu intreb c este.Sa tin surpriza pentru momentul nasterii,insa nu cred ca voi rezista.E adevarat,imi doresc baiat,cred ca e ideal pentru o mamica sa aibe fata-baiat!Insa am eu asa o senzatie ca este tot fetita,ca o sa fiu mamica de fetite cu ochii migdalati![]()
Aici este un obicei...intrebi copii mici,care vorbessc deja ce ai in burtica.Cand eram cu Erika am intrebat-o pe nepoata mea si mi-a zis atunci ca este fetita,ca o sa fie surioara ei mai mica
.De data aceasta am intrebat baiatul si mi-a spus tot fetita
.M-am bosumflat la el si apoi mi-a zis ca poate e totusi baiat!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bernix Asa ca, ca sa inchei toata povestea, dragele mele, pt slabit exista subiect specializat. De ce nu va dati intalnire acolo si-i lasati pe amaratii ca mine sa puna sunculita dupa sunculita?! |
Pentru ca tinem la tine!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui devylla Yaia...ma intrebai daca imi doresc fata sau baiat!Sti...de data asta m-a batut gandul sa nu intreb c este.Sa tin surpriza pentru momentul nasterii,insa nu cred ca voi rezista.E adevarat,imi doresc baiat,cred ca e ideal pentru o mamica sa aibe fata-baiat!Insa am eu asa o senzatie ca este tot fetita,ca o sa fiu mamica de fetite cu ochii migdalati Aici este un obicei...intrebi copii mici,care vorbessc deja ce ai in burtica.Cand eram cu Erika am intrebat-o pe nepoata mea si mi-a zis atunci ca este fetita,ca o sa fie surioara ei mai mica |
Si eu la inceputul sarcinii cu Tudor aveam sentimenul ca e fetita...dar m-am inselat. Insa daca spui ca ai facut testul cu piticii mici (asta nu-l stiam), atunci probabil ca o sa ai tot o fetita si poate bebe3 sa fie baiat.
Orice o fi bebe din burtica ta, sa fie sanatos, ca pentru restul se munceste. Imi amintesc cum ma rugam in fiecare seara sa fie bebe sanatos, altceva nu conta pt. mine. Si acum ma rog sa fie sanatos, prefer sa duc e vreo boala decat sa fie el bolnav, ca tare rau mai e!
Eu tin pumnii sa iasa cum vrei tu si cum vreau eu: un baiat sanatos!
Poze
Yaia spune:
Acum, ca mi-am facut datoria si am raspuns la mesaje, sa va spun si Buna dimineata!
Si dau eu restul de
, cappuccino, ciocolata calda, ceai, lapte si ce s-o mai dori!
...
si fug la masaj!
Poze
bebeka spune:
neata!
Noi suntem in a treia zi de autohranire.
Pana acum mesele de fructe si cina le manca singura.Alaltaieri a facut o criza de nervi la masa de pranz de al carei motiv nu m-am prins din prima,astfel ca la un moment dat strangea lingurita cu asa nervi in maini ca am crezut ca rupe melamina aia.nu voia sa-i dau eu cu lingurita ci sa mannce numai ea.nu suporta nici sa tin castronul imi tot impingea mana
Am lasat-o in pace si acum toate mesele le mananca singura.Si sa vreau nu pot sa-i mai dau eu cu lingurita ca o apuca niste nervi...
Mama cate zice si face si Puppi!!
Ghighi multa sanatate si multa putere si rabdare mamicii tale!Fii cuminte si ia doctoriile ca sa te faci bine!
Alinush