Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)
Raspunsuri - Pagina 11
bernix spune:
Devylla, Degetica nu a mancat niciodata biberon, insa io cred ca daca nu are exemplul altor copii, al comunitatii, Erika nu va renunta usor la el. Am colege de serviciu care preferau sa dea biberon si copiilor de 3 ani pt ca se saturasera sa tot stea dupa ei cu cana si in felul asta se relaxau si ele un pic seara. Sper ca voi sa scapati de el usor si repede.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Si acestea fiind zise,
va urez un somn cu vise
Sa va odihniti frumos
sa fiti cu toti sanatosi!
Noapte buna tuturor!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Buna dimineata! Cafea de la expresor
ca inca sunt acasa.
Eu intru in rotita mea de veverita. Va pup, sa aveti o zi buna!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
pentru ca in Ro nu se gasesc supozitoare cu nurofren... |
Dar se gasesc supozitoare cu paracetamol pt. copii...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toma_lly uite aici un calculator pt inaltimea copilului cand va avea 21 ani (si nu mai trebuie sa transformati inches in cm etc.) http://www.bloodindex.org/Childrens_Adult_Height_Prediction_Calculator.php da' nu inteleg ce legatura are cu marimea la pantofi ?!? ![]() cica Nati o sa aiba 1,54 ![]() |
Oho, cu asta imi iese ca o sa aiba 1,80. Si taica-su zicea aseara ca o sa fie mai inalt decat el (predictie). Deci pierdusem la conversie cam 7 cm...Hmm...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui diwana Betty, sa vezi tu acum ce o sa ti-o capeti de la Yaya |
Betty a devenit de multe capitole un etalon - 'Tu esti Betty-slaba, cu tine nu vorbesc de greutate!'
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali Am de recuperat vreo 2 capitole...nui tare mult ... Noi am fost toti un pic bolnaviori...cate o zi ptr fiecare de dat la boboci...pitica inca nu si-a revenit cu mancarea...nu vrea mai nimic, dar sant multumita ca nu mai vomita dupa fiecare masa...cred ca si siropelul si-a facut datoria |
Eu sper sa va reveniti repede la normal cu totul si cu totii!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Daca il convingi cumva pe Tudor sa il prefere pe tati, atunci te-ai scos. |
Il prefera, dar numai cand vine vorba de joaca 'fizica', adica gadilit, alergat, chitzaiala...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, cred ca un inot i-ar prinde bine si lui Bubu. Asta vara in Turcia statea si el asa fericit sub dush, acum e un intreg circ. Nici nu ii mai fac baie zilnic, il spal la chiuveta prin partile esentiale. Cand e vorba de spalat pe cap clacam cu totii. |
Vezi ca Betty stia deja de o piscina unde aveau cursuri pt. copii mici.
Eu recomand inotul cu cea mai mare caldura. Cand am inceput cu Tudor, avea numai 3 luni si in primele sedinte plangea si era dificil pt. noi, ne tot uitam la ceas sa treaca cele 30 de minute sa putem pleca. Dar dupa aceea, ne uitam ca au trecut deja? Acum asteptam si noi, parintii, sedinta de inot cu nerabdare. In plus, mai cautam si sa-l ducem pe la piscine 'de joaca'. Dupa inot, e mult mai linistit, acolo face si miscare, se distreaza, apoi mananca mai bine si doarme mai bine.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui betty78 Eu azi am stat acasa pt ca suntem amandoi raciti (eu si Mario), iar mama m-a lasat cu fundul in balta. |
Pai poate de asta sunteti raciti, de la statul cu fundul in balta!
Lasand gluma la o parte, tu ai grija acum, nu raci des, ca ai o treaba de facut...desi daca Mario a inceput gradinita, o sa aveti o perioada in care o sa aduca acasa tot felul de virusi, bacterii, dar asta numai pana ce se imunizeaza baiatul. Sanatate multa! Si poate si un pic de ajutor?
Poze