Pepenasi de iulie-august 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
bujo spune:
Sun draga, nu sunt sigura ca nu-i virala. Initial am asteptat sa vad daca trece febra, mai ales ca nu are muci si nu tuseste. Si dupa vreo 3 ture de antitermice, scadea vreo juma de ora- o ora si apoi iar urca la 39. Moment in care i-am dat si antibioticu. Doza este destul de mica si febra vad ca i-a trecut, a mai facut putin azi dimineata, dar nicidecum 39. A dormit mult, este plangacios si mami mai mult cu el sta. Nu-i place deloc ca tre sa-i dau medicamente, strange buzele cand ma apropii de el, dar le ia in cele din urma. De papat vad ca a papat, desi mai putin decat de obicei dar ma bucur ca papa. Tzatza i-am dat-o la discretie macar sa se hidrateze.
Anna si io tot asa am facut, am asteptat schimbare dar din pacate nu i-a trecut febra fara antibiotic. Si noi tot Ospamox luam plus niste Biotics ca sa nu ii afecteze flora intestinala.
Deci clar lui Filip nu-i plac fructele. Am incercat si mango super dulce si e bleax. Bine ca papa legume macar, revenim mai apoi la fructe.
Boti pupici multi de la Bv.

bujo mami de Filip
AnnaBaby spune:
\Didi multumesc pt sfat, stiam de cortizon si mi-a zis dermatoloaga ca are si cortizon Advantanul, dar cica varianta milk are o concentratie mica, si mi-a zis sa o dau intr-un strat foarte subtire, o data pe zi, timp de 5 zile. Nu stiu daca e bine sau nu, dar Ioana are niste pete foarte foarte urate, aspre, uscate, cu scuame, si am incercat cu tot felul de creme pana acum, cu galbenele,, cu bepanten, cu trixera, cu musetel, si nici un rezultat, ba chiar s-au marit si ca suprafata si in relief...asa ca o sa incerc si cu advantanul, sper sa rezolv si sa nu mai am probleme...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
ankalaura spune:
Turtu - uite de-aia am facut eu copilu' aici ca sa bag 85%, si ma car la anu' ![]()
Ai foarte mare dreptate cu ce spui 
Maitreyi - pai da, ca la traditional, la gradi e ca la ciclul primar... Vacanta 1-7 noiembrie, 2-3 saptamani de Craciun, iar vacanta de pe 2 februarie pe 9, iar vacanta de Pasti vreo 2 saptamani, inca o vacata de 3 luni vara... Hai ca aia de Craciun si de vara le suportam, o duceam la mama, vedeam noi.... Dar hop-tzop vacanta de noiembrie, de februarie.... de unde naiba atata concediu pe capu' meu?
Irolf - cu permisele, mi-a zis mama acu' vreo doua zile ca a vazut la stiri. Stirile astea idioate care imi sunt mie dragi. Nu am investigat, ca tot idiotenii as fi gasit pe net, de aia ziceam sa intreb pe careva cu "esperienta" in ale trecutului zilnic de granita
.
Mi-a traznit mie acu' cateva zile ca vreau sa facem o escapada prin luna mai, si daca e asa cu permisele, am nevoie sa stiu 
Bujo - v-a mai trecut cucuiul?
Fi-mea are piper in fund! M-a tampit de cateva zile. Nu vrea nici sus nici jos, vrea sa se care ea, azi am pus-o in marsupiu cu fata la drum si uite asa mi-am facut din treburi prin casa...
Dar baremi am reusit sa ii dau cateva lingurite de piure de morcov cu cartof (de la borcan) in care am pus si niste galbenus, dar am reusit numai dupa ce am pus niste lapte in el si l-am subtiat. Si dupa ce mi-a tras o ragaiala cu juma' de bibe de lapte amestecat cu zisul piure, fix pe burta! Macar alea cateva lingurite de dupa le-a luat deschizand gura! Ca pana acuma ii bagam eu cu forta frateeeee....
In rest, nici un dinte la orizont!
O mai fi luna plina???
O mai fi vreun puseu de 6 luni jumate???
SunSmile spune:
Mai io nu mai intru aici ca e nerusinare mare de tot![]()
Oana care ma face mereu sa-mi doresc sa ma arunc de la etajul 4, dus-intors, de vreo 14 ori!:) Fata, arati intr-un mare fel iar fi-tu e demential si a crescuuut!
Anka, o duamna de felul 'mneaei dar totusi, pozele alea sunt nesimporcite taaareee! N-as putea zice ce are Erika, probabil dintisorii pe care nu e neaparat sa-i si vezi!
Didi razi tu razi da' n-ar fi mai simplu ma-ma?:) E o scumpa Aiduta, asa e, iti trec toate grijile!
Turtu ma cum le zici tu ca un om mare!:) Ai dreptate 100% si cu emigrarea si cu certurile...punct ochit, punct lovit! Stiam io ca esti fata desteapta! Ce ma bucur ca Mara merge la bazin, super! Noi nu mergem, DA ne impiedica dar nu-i o problema, ea sa fie sanatoasa!
Cuscri asta e, bine ca nu mai are febra. Uneori mai trebuie si antibiotice! Sanatate multa!
Sanatate si pt Deea, Ioana (cu grija cortizonul, daaa? pelicula subtire tare) si Daria!
Ana-Maria eu i-as da putina fasole sa vad cum reactioneaza. Eu am inghetata si verde si galbena, din curte de la ai mei. Dar se gaseste in toate magazinele!
Vic nush ce e aia...e un indulcitor?
Eliza cu mare placere. Cand mai aflu ceva, iti zic si tie. Tin pumnii sa se trezeasca Filip mai rar, s-o lase si pe mami sa doarma!
Camy
!
Ma'c la programul artistic!
Aaah, astazi am implinit 1 an de pepenaseala. 14 ian 2008, ora 12.46, capitolul 21, pagina 4 intram sa va spun ca vreau langa voi si ca vom avea o fetita! Asta desi citeam de la inceput. Si prima care mi-a urat bun venit a fost Nati, tulceanca mea draga!
A trecut 1 an, s-au schimbat atatea...a trecut 1 an...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
bobitamica spune:
CRISTINA_26..Multumesc muuuult de intrebare!!! Irina e o scumpa....rade toata ziua,e foarte vesela...nu se intoarce inca pe burtica...nici nu-i place pozitia. In schimb ar vrea sa stea in fund,numai ca eu sunt cam stresata si n-o las deocamdata. O tin cam la 75 de grade..mi se pare suficient,desi cica de la 6 luni ar trebui s-o pun in fund intre perne...nu am curaj. Am zis ca atunci cand va dori sa stea in fund..o sa stea si gata...
Sta singurica ...se joaca ,e innebunita dupa carusel,tipa la maimutoii aia....sta si in bouncer,dar cel mai mult ii place sa ma joc eu cu ea...normal. Doarme toata noaptea si 3-4 ore in timpul zilei. Are un somn de 2 ore de la 10 la 12 dimineata,apoi unul pe 14 si unul la 17. La 21 incepe somnul de seara.
Cu mancarea ...ea mananca dimineata o masa de lapte,apoi fructe+lapte,la pranz legume si lapte,iar la ora 15 cereale care se fac cu lapte dar fara lapte la biberon.Seara nu-i dau cereale,mi-e teama ca nu se digera bine si nu poate dormi.
Iesim afara zilnic indiferent de vreme...am fost in ziua cand a nins si a fost fascinata de fulgii de zapada. Noi avem o husa de plastic care se pune pe carut si se uita cum vin fulgii ...a fost ceva de vis. Nu mi-am putut imagina ca poate fi asa incantata!...ii place la nebunie afara...este foarte atenta ..nu numai afara...e atenta la orice...nu se sperie de persoane straine...hai ca m-am intins o gramada...
In legatura cu EMIGRAREA....as pleca din tara asta si maine. Mi se para atat de nderpet ce se intampla aici...Sunt o gramada de gasti de oameni cu bani,cu foarte multi bani care fac legea...dar asta este. Dar pentru ca sunt singura la parinti...consider ca am o datorie morala fata de ei,desi stiu ca ei nu mi-ar spune sa raman. Desi nu ne-am spus niciodata in cuvinte,ne iubim foarte mult.Eu stiu ca le-ar fi groaznic fara mine...si nu as putea sa ii stiu aici,la pensie,gandindu-se doar la noi. E foarte greu,dar ar tb. sa multumim lui Dumnezeu ca nu ne-am nascut in Africa sa nu avem ce sa dam de mancare la copii...Eu incerc sa imi fac viata frumoasa aici.Am fost si eu in Canada si intr-adevar...ANKA are dreptate...acolo copii sunt pe primul plan. Sunt o multime de activitati pentru copii...dar esti singur. In afara de familie nu prea ai pe nimeni,asta in cazul in care nu ai rude acolo sau prieteni romani.
VREAU SI EU SA SPUN LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR!!!

Doresc turor bebelusilor sa se faca bine sa le treaca febra si raceala!!!
M-am intins rau de tot...si asa scriu mai raraut...am reusit sa va citesc...
Am remarcat-o pe MARIA de XENA...merge!!!
nu-mi vine sa cred...si parca mai ieri ne povestea cum a nascut!!
Ce trece timpul...
nu-mi place...
Va pup
Bobitamica-mami de Irina
bobitamica spune:
CAMY...

TURTURICA...ai dreptate cu emigratul...mi se pare ca ai spus exact cum trebuia..Eu cateodata am atatea in cap si nu stiu cum sa scriu mai repede ca sa ma fac inteleasa...tu ai spus exact cum trebuia...
si am uitat sa va spun ca fata mea spune TATA...dar nu cred ca stie deocamdata ce inseamna...la inceput spunea TE-TE..E-TE...apoi ta-ta...si acum tata...
i-am spus sotului ca eu am invatat-o...exersam pentru ca pe 26 e ziua lui si vroiam sa ii fac o surpriza!!!
anaxena spune:
am vazut un film pe prima si nu ma pot opri din plans
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ileanna spune:
Bun
Revin cu temele facute. Nu stiu daca termin pana ma culc, k am decis sa n-o mai frec aiurea dupa ce se culca copilul.
Eliza Clara multumesc de urare 
pica uite mama de ce esti tu de neinlocuit pe forum. Uite si tu ce raspuns i-am dat eu lui flo care se plange de rufe si balamuc si uite ce raspuns i-ai dat tu. Eu ii dadeam o batista si un umar sa planga si eram gata sa bocesc langa ea ... iar tu ai facut-o sa zambeasca. So ... read it for yourself.
Beeeton ideea cu 1 poza pe zi. Mai ai din astea? Baga si la noi!
bujo pale lau de laceala la pui mic si scump
Ralu
. Ma, tu vrei bataitza ...
dma multumesc 
Xeno vreau sa zic ca mi-ai luminat ziua de dimineata cu zgatia asta a ta. Eu zic sa nu mai dai prin Bucuresti cu ea ca sigur se gaseste una din noi sa ti-o manance, daca n-o fi chiar bataie ....
maitreyi cum adica se culca la 6:30???!!! Si doarme pana cand?? Si papa cand???? Wowwww.
estrella multumesc ssssi pup yuuu 
Asha, am gatat capitolul trecut.
Continui.
ileanna spune:
pentru
Alexandru de ella
Stefan de syyylviuta
Ilinca de Capri
Mateias de ana
Ioana de mishuc
Daria de kamelya
Si pupici la mamici.
iriss27 spune:
in ziua in care am avut incidentul cu baba (am uitat sa o descriu, genul cu baston, cocosata, cu parul pe bigudiuri, cu ruj dat mai mult decat buzele si destul de inchis la culoar)
deci cum ziceam, in ziua aia am mai avut un incident
fii-mea se juca cu carucioru de papusa, priprietate si vine la ea un fetita, cu 2 ani mai mare, i-l smuceste si o si impinge jos, aproape a dat cu capul de ciment; faza la care am vazut rosu in fata ochilor, i-am smucit caruciorul din mana fetitei si i-am zis (pe un ton mai rastit) sa plece sa se joace cu jucariile ei, daca nu stie sa se joace cu alti copii (mama fetei, de o nesimtire crasa, statea la taclale cu alte mamici pe banca -urasc genul asta de ia o pauzari!- tot ea a venit sa se ia de mine, ca ce i-am facut copilului)
acum daca am facut bine sau rau, nu stiu, pur si simplu m-au apucat dracii cand mi-a impins copilul jos (a mea abia invatase sa stea in picioare), voi ce ati fi facut in locul meu?
evident dupa incident mi-a parut f rau de bietul copil si am fost si mi-am cerut scuze la maica-sa, in final era vina ma-sii ca nu o supraveghease (PS: eu eram si gravi in luna a7-a si aveam grija de copil)
ulterior am auzit ca tot la fel s-a comportat atat mama cat si fata cu alti copii ... so, mi-au trecut regretele
dar daca ii mai smuceam si babei bastonu' din mana, cred ca imi puneau cei de la paza afis in parc, "Wanted! Recompensa 100.000$" (a imbrancit un copil, a furat bastonu unei babe" ![]()
aaaa ...baba avea si ochelari de soare ![]()
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)