Pepenasi de iulie-august 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
Offf..si iar e 14...si maine e 15 

...si eu am intrat in butoi!
...si poimaine e 16 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
maitreyi spune:
sanatate bebelusilor blonaviori 

nici eu nici sotul meu nu suntem mari amatori de fasole, verde, galbena, alba, neagra, albastra
la amandoi s-a descoperit ca nu avem o anume enzima care ajuta la digerarea lor. in cazul asta sa ii dau lu' bebe asa ceva? nici nu stiu cum arata si nici de unde se pot cumpara
mazare i-am dat si a fost ok. brocoli, conopida la fel (noi nici de astea nu mancam
)
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mcoca spune:
Am o intrebare : Sacharoza e buna pt bb, sau nu? Ca voi incepe sa-i dau iaurt la Maya si TOATE sunt dulci :(((, alea facute cu lapte infantil.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dma2007 spune:
of camy 
nu mai fi suparata trebuie acum sa te gandesti la bebe mic care trebuie sa vina
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
mcoca spune:
Dma, mie pediatrul imi zice intr-una ca bb trebuie sa bea 500ml de lapte pe zi minim ...
, ti-am zis ca poate iti e de ajutor.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankalaura spune:
Urlatu la salopeta - si io care credeam ca numa a mea face asa
IROFL - asa am patit si noi cu laptele cu Eliza, desi nu prea credeam cand citeam la altii....
Unde vezi tu ca se cearta lumea??? Nu frateeee, se dezbate! Nu-i asa ca e frumos? ![]()
Tu si bancul tau 
DMA - asa ma gandeam si eu... pe cuvant ca as invarti si hamburgheri la McDo!!!
MAITREYI - si mie imi place Waldorf ca sistem. Am incercat sa o inscriu si pe Eliza la gradi, a mers 4 luni si i-a placut tare mult. Mai mult nu am putut ca aveau vacante cu duiumul, lucru pe care nu mi l-am imaginat pana nu m-am trezit in situatia respectiva... A trebuit sa renuntam.
Din pacate, in Waldorf nu e chiar cum ar trebui, in sensul ca lumea e reticenta, si elevii sunt destul de slabuti. Vara-mea e invatatoare in Waldorf. Daca e sa faci si liceul Waldorf, probabil ca e ok. Daca e insa sa faci numai generala, la liceul traditional ai probleme, din pacate...
OANA - ia zi-mi tu mie, cum sunt mai permisele voastre? Ca au dat astia la stiri ca cica tre' sa ne schimbam permisele daca vrem sa iesim cu masina din tara! Pai au innebunit? Cu ce sa le schimbam frate??? Ai idee despre ce e vorba?
Mama ce rotofei si frumusel e Raul! Iar tu ma omori ce slaba esti!!!
Azi am probat doua principii:
1. Cand omu' n-are ce face
ISI GASESTE
2. Cand se termina apa din bidon, mai bine deschizi o bere. Pe asta n-am pozat-o. Poate dupa ce termin cutia.
Acuma ma duc sa vad ce mai vrea fi-mea asta ca m-a chiaunit azi! (DOAMNE CE O INTELEG PE MONI!!!!!)
Revin
maitreyi spune:
anka noi aveam vacanta odata cu cei din traditional...hmmm...nu stiu dece acolo is mai dese. iar legat de faza cu faptul ca elevii ar fi mai slabuti...nici de asta nu stiu ce sa zic...am avut colegi care s-au mutat la licee de renume de la noi si s-au descurcat f bine. atata timp cat si cei din waldorf si cei din traditional dau capacitatea si bacu' la un loc nivelul de cunostinte, vrei nu vrei, e acelasi.
so...fasolea mea?
ce mare a crescut raul 
am vazut si papusile andreei 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
maitreyi spune:
camy
nici nu stiu ce sa iti zic...da' sunt cu gandul langa tine 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
irolf1 spune:
Anka unde ai auzit de permise? Ma uit si eu acum, dar eu stiam ca numai cele care expira in 2009 si cele obtinute acum vor fi din modelul nou.
Am vazut si eu bebe Raul grasunel si mamica tinerica

Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)