Pepenasi de iulie-august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

http://www.dm drogerie markt.ro/ asta e site-ul lor dar fara pauza intre cuvinte
cel din berceni v-am zis e si mai bine aprovizionat si e si mai mare

ile dr damian e super urolog, il gasesti la spit panduri

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

pe scurt, ca nu mai am vreme deloc:
sunu, m-ai prins, 28 sau 29 ian am vrut sa zic, neuronii mei o iau razna.
rostogoliri: noi, la 4 luni si 3 saptamini ne rostogolim la greu, burta-spate, spate-burta, n-o mai poci lasa nesupravegheata.
imbracat: nu plinge, in schimb plinge de mama focului in masina, nu-i place de nici o culoare, e ecologista ca tac'so Nu stiu cum s-o potolesc cind mergem cu masina, nu-mi place treaba asta, ca o caram destul de des cu masina si ma termina cind o vad ca plinge cum se vede in masina.
emigrat: nu ma-ntelegeti gresit, n-as vrea sa va stric avintul, da' nici n-as vrea sa credeti ca emigrarea o sa rezolve problemele. Emigratul e un cutit cu 2 taisuri, io sfatuiesc pe oricine se gindeste la treaba asta sa se informeze bine de tot la ce se asteapta, chirii, costuri, taxe, asistenta sociala, asistenta medicala, joburi, salarii, etc, etc. Lucurile nu sint mereu asa de roz cum ar parea in Ro (de ex, concediu de maternitate de 2 ani cu 85% n-o sa mai gasiti veci), decizia asta tre' cumpanita cum trebuie. Si-n plus, nu toata lumea e facuta pt emigrare, e vorba si de o structura interioara care se pliaza sau nu la asa ceva. Zic eu, care-am venit in elvetia fara sa cunosc pe nimeni, fara sa vorbesc limba si stiu cit poate fi de greu, asa ca va rog sa nu-mi luati in nume de rau mesajul
certuri: sincera sa fiu, eu n-am rabdare sa mai citesc tot felul de focuri de paie care se deschid sau nu in ultima vreme, din punctul meu de vedere cine are chef de scris scrie, cine nu, nu si cu asta basta. Prea multe orgolii ranite si prea mult scandal pentru nimicuri. Parerea mea de om bizi, care mai intra aici in scurtul timp disponibil avut.

In rest, noi am inceput cursuri de inot pentru bebe, Marei ii place, merge cu barbatu-meu de 2 ori pe saptamina la asa ceva, mooama ce profesionista se face fie-mea.
Eu ma ingrop din ce in ce mai mult cu munca, si firma mea e lovita de criza asta financiara, asa ca ma simt cu sabia deasupra capului pen' ca sint numai part-time si n-as vrea sa fiu tintita daca se fac disponibilizari.
Noah, cam atit de la noi, pupici la toata lumea

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

lunea au 10% reducere la toate produsele, au si pampers nr 2 si 3 din ungaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Multumesc tuturor pt sfaturi, vad ca marea majoritate e de parere sa mai astept cu antibioticul...sa vad la noapte ce se intampla, ca mai mult de asta mi-e teama, in general noaptea creste temperatura mai tare...offf, tare-i rau cand e bebe bolnavior Ea asa nu este lesinata, dar nici in elementul ei nu pot sa zic ca este. Adica ma cam chinui sa-i smulg un zambet, Ioanei care e de obicei foarte zambareata, doar stiti...Nu am mai apucat sa pun poze, oricum ieri am incercat ultima oara si tot nu puteam, o sa mai incerc...
Am uitat sa va spun ca am descoperit, cred, motivul pt care nu vrea Ioana sa pape piure - nu-i place lingurita! Ieri dupa-amiaza i-am dat pireul cu degetul meu, iar azi am incercat cu seringa de la Panadol, si cu ambele variante a papat cam 50 ml. Azi vroiam sa-i introduc si carnita, dar daca e bolnavioara mai atept...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Buna seara!

La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari si frumosi!

Sun mutumesc mult pt explicatii! Noi mai avem mai bine de o luna pana cand incepem diversificarea, dar sunt putin stresata de idee si adun cat mai multe informatii posibil.

Ruxi daca faci clubul bebelusilor care se trezesc din 2 in 2 ore noaptea trece-ne in capul listei. Noi ne incadram si in clubul celor care nu vor lapte decat de la mami...

Anaxena, Maria este absolut incredibila, o frumoasa si o dragalasa!

Anna bebe sa se faca bine cat mai repede.

Tecky sa va faceti bine si tu si Raluca.

Despre emigrare, nu pot sa spun ca sunt total impotriva... Noi ar fi trebuit sa locuim in Canada sau, daca ar fi dupa cum doresc socrii mei, in America. Prima varianta era la indemana dat fiind faptul ca sotul meu e cetatean canadian, a doua varianta e posibila. Canada nu e total exclusa, cine stie...Deocamdata stam in Timisoara si suntem multumiti, e drept ca avem un cerc restrans de prieteni, dar pe care ne putem baza si reusim sa trecem destul de usor peste birocratia asta idioata datorita lor. Atunci cand vrem sa schimbam peisajul plecam in Ungaria sau la Viena, care sunt destul de accesibile prin prisma distantei. Fiecare trebuie sa isi gaseasca locul unde se simte comfortabil, pt noi deocamdata e ok Timisoara...

O seara placuta!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dia, Ana, Cristina, Boti, Tecky, merci

Anka, da, m-am convins ca e ok cu indemnizatia.

Sun (mai nou cunoscuta ca "neu-neu-chi" ), da, e de o veselie absolut molipsitoare Aida , asa te face sa uiti de toate...

Anna, imi pare rau pentru Ioana, sa ii treaca repede. Eu asi zice in primul rand sa NU ii dai cu Advantan Milk pt ca e pe baza de cortizon si mai rau faci. Am dat-o si eu pe Aida inainte sa stiu prea bine ce si cum, pt iritatiile de pe maini, si in cele 3 zile cand am dat-o nu mai avea nimic; imediat dupa aia insa s-a inrautatit situatia. Cortizonul subtiaza pielea si are mai multe efecte negative decat face bine . Sigur, tu faci cum crezi, dar am vrut doar sa te avertizez

Boti, si pe mine ma ingrozeste ideea de scoala in romania

Am fost si noi azi la control si vaccin. Raportam 6.800 Kg si 68 cm la 6 luni si o saptamana.

Nu am terminat de citit tot, o sa revin mai tarziu.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

tecky multumim frumos
cristina merci...voi ati avut ceva reactii adverse? ce alt vaccin mai faci tu? infarix hexa/pentaxim?
turtu ce fain ca mergeti la bazin! cum e..? mie mi-e groaza sa mergem..din cauza ca e rece..si na...iesim de la cald....ma gandesc sa mai astept pana in martie...desi speram sa-l duc de la 3luni ..voi cum faceti cu frigul de afara..masina rece..chestii de astea?
aa..struluta pe unde esti??? si serenity???

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna seara!
Am scriu un mesaj si l-am pierdut.Il rescriu mai tarziu,acum fac antrenament cu Alex
Va pupam

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

ah si am gasit la ei si paturici de schimbat, 10 buc 12 lei f misto

vecina mea doamna pica unde ai gasit bre anourile alea gingivale?

oana pai eu o tin imbracata in masina pana se incalzeste si apoi o dezbrac, incerc tot timpul sa o adaptez temperaturii

turtu ai dreptate, e cu 2 taisuri, ca orice chestie de altfel, tinew si de bafta fiecaruia

Mergi la inceput

mai oana dar arati super...esti belea!as putea sa jur ca ai 18 ani

Mergi la inceput