Pepenasi de iulie-august 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
anaxena spune:
eu cand vad poze cu oanasm imi vine sa sparg oglinda si sa ma duc la prima sala care-mi vine in cale si la un estetician sa ma faca mai tinerica!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
oanasm spune:
na..ca s-au mai scris cateva mesaje pana am terminat eu
anna la rosu in gat io as mai sta cu antibioticele...bine ca a scazut febra!
si sanatate
dma da' ce bine papati voi deja!
fetele
aa...cine a mai facut prevenar? si cum le-a facut..adica cate doze la cat timp? merci frumos
Oana
de
Raul
oanasm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena eu cand vad poze cu oanasm imi vine sa sparg oglinda si sa ma duc la prima sala care-mi vine in cale si la un estetician sa ma faca mai tinerica!!! Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Oana
de
Raul
M&M spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui oanasm
Oana de Raul |

noi am facut prevenar..la 3 luni, la 5 luni si mai avem d afacut lan 7 luni , la un an si aprca la un an juma, dar nn sunt sigura...
Monica, unde e dm??? zi-mi si mie adrele, pls!!!...
Flori ,super bancul....

Bobitamica,
Spune-ne ce face Irina...Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Tecky spune:
Aoleu ce rau e sa fie Ralu racita si numai eu mai lipseam sa racesc.
Anna nasol ca Ioana e bolnavioara.Mie dr mi-a recomandat Ospamox pt ca Ralu tusea foarte rau si nu i-am dat si sa stii ca tuseste la fel de rau deci cred ca o sa-i bag antibiotic.
irolf super bancul![]()
oana ce mare s-a facut Raul.
Eu o sa fac prevenarul la 1 an,asa mi-a recomandat dr.
dma ce frumos vb de Maria si ce se diversifica domnisoara ta,bravo.
irolf1 spune:
Si eu vreau sa stiu unde e magazinul DM, am o banuiala, e cel din incinta magazinului Real?
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
ana_a spune:
Andreea(a.cicel), Denisa si surioara ei sunt absolut superbe!Ca doua papusi!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

kamelya spune:
salut
multumim de urari
incerc si eu sa recuperez;Daria are bronsiolita; facem aerosoli punem pivalone in nasuc si luam Eurespal sirop de tuse
a si avem si noi 2 ghiocei ( a se citi dintisori)
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
dma2007 spune:
da sunt cele din incinta magazinelor real vitan si real berceni
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ileanna spune:
Salut gagici
Nu am citit nimic, am vreo 16 pag de recuperat, si voi reveni dupa ce imi fac temele ![]()
Pana atunci ...
STIE VREUNA DIN VOI UROLOG BUN CU CABINET PARTICULAR???? Daca da, rog dati si mie ceva date de contact. Nu este pt Vladut ci pt tatal meu.
Va puuuup