Mamici si burtici de Baia Mare(17)
Raspunsuri - Pagina 9
anca81 spune:
'neata cu niste ochi cat casa 
Noutatile noastre: Carla iar s-a trezit de foame azi noapte la 3 iar apoi de la 6 dimineata n-a mai dormit. Nu stiu cum sa fac ca sa nu se mai trezeasca, aseara la 21.15 a papat 170 ml lapte + 2 masuri cereale, ar fi trebuit sa-i tina de foame. Oricum peste zi mananca dezastruos, ma gandesc ca din cauza asta se trezeste.
Diversificarea: nu mai deschide gurita deloc la lingurita, sta cu buzele stranse, nu plange si nu rade la maimutarelile mele. E incapatanata rau. O las in pace, acum dimineata i-am dat sucul de morcovi + mar si incerc sa-i fac piure de morcovi pentru prima data la pranz. Mie nu prea-mi vine sa-i dau sa bea apa aia chioara de pe morcov, incerc direct cu piure semi fluid.
Ariana, semnatura ta arata bucurie si tristete in acelasi timp, imi place mult si motto-ul ales. Multi 
Flavia, saracuta Stefi, sper sa-i treaca cat mai repede. Mi-e asa de mila de un copilas bolnavior 
Aici vedeti in ce pisica salbatica se transforma Carla seara:
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ancaurn spune:
Buna dimineatasi cafeaua/ciocolata calda/ceaiul de rigoare. Melly, te-ai puturosit? Te trezesti mai tarziu mai nou?
Ariana frumoasa semnatura. Si impresionanta. Sincer, mie mi-au dat lacrimile. Offf, ce o fi in sufletul tau...
Flavia multa sanatate Stefaniei si tie multa rabdare, ca stiu ca e tare greu sa-ti vezi puiul bolnavior, mai ales daca are febra. De la ce a facut rosu in gat?
de la noi amandoi pt voi amandoua.
Anca81 mie-mi suna mai mult a Tarzan. O sa o tina de acum strigatele astea de lupta inca vre-o cateva saptamani bune. In ceea ce priveste papa cu lingurita, eu zic sa faci o pauza de doua trei zile daca nu mai deschide gurita deloc. Sa nu se incapataneze si mai tare. Las-o doar cu bibe cateva zile, pana uita, si apoi da-i piureut semifluid de morcov cu mar (ca zici ca sucul ii place). Parerea mea.
ana_mun spune:
neata' fetelor
Of, ne aparut si la noi prima iritatie. Am inceracat pudra Nivea si crema de la Penaten, dar nu sunt multumita de rezultate. Aveti ceva mai bun? 

Dfavia tare rau imi pare ca v-ati imbolnavit. Este asa de greu sa ii vezi pe astia mici ca sunt bolnavi. Ti se rupe sufletul cand ii vezi asa, aproape ca ne imbolnavim si noi alaturi de iei. Insanatosire grabnica.
Anca81 asa are si fiul meu momente cand nu est e bagat in seama. Sunt niste smecheri de pe acuma. Ciar acuma mi-a facut un moment artistic ca si la tine si scriu cu el in brate.
Mami Ana
si Alexandru 
anca81 spune:
Ana, incearca pasta Petrini de la farmacia Helena, pentru noi a fost mai buna decat Bepanthene si alte creme scumpe. 
Anca, merci de sfat 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
AdrianaSM spune:
Buna dimineata...
Raportam si noi o noapte tare grea...Estera s-a trezit tot din doua in doua ore...nu stiu ce a avut...nici daca am pus-o langa noi in pat nu a vrut sa doarma...

ea avea chef de povesti si de rasete...ieri nu am scos-o deloc la aer, sa fie din cauza asta???????
Macar acum dimineata a dormit legat de la 8 pana la 10...si m-am odihnit si eu...
Flavia, cum e Stefi? cum a trecut noaptea...
Spor la munca sa ai Alina...pupici si din partea noastra pt Ari...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
ancaurn spune:
Ana eu am o crema de la dr. noastra, crema incercata si de Melly si de Flavia. Iti scriu ingredientele, poate gasesti cine sa ti-o prepare.
- acid boric 0,5 g
- anestezina 0,5 g
- zinc oxid 1 g
- vit.A fII (banuiesc ca-s doua fiole)
- lanolina 15g
- vaselina 15g
- apa distilata 15g
Crema e super super buna. Daca nu ti-o face asa, hai sa ne intalnim cumva sa ti-o dau si te duci in spate la Mara. Acolo mi-au facut-o mie si costa 8,5RON.
AdrianaSM spune:
Anca81...multi 

Carlei ...e o scumpa...ce sunete stie ea sa scoata...
cantareata o faci...!!!
Ana, pasta Petrini e cea mai ok...si eu tot din asta folosesc de la inceput...o singura data am dat-o pe Estera cu altceva si in 2 zile mi-a facut rosu la fundulet...si am revenit la Petrini si totul a fost ok...si ce e foarte bine e sa-l speli cat de des cu apa la fundulet si sa-l lasi cu funduletul la aer cat mai mult...
sa treaca problemele.
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
dflavia spune:
ana eu am preparata crema din aia cum ti-a zis anca, daca vrei coboara cu piticul in brate pana la mine sa ti-o dau, am incercat-o o data pe Stefi si e ok, dar noi tot cu Bepanten am scapat, iti trimit pe privat nr meu de tel.
adrianasm multumim de grija, aseara a facut 39,8 a fost ingrozitor, cu greu a scazut ceva si toata noaptea a avut febra, dar a si dormit saracuta, azi dimienata la 6 la fel si parca acuma i-a mai trecut, uf ma ingrazesc cand ma gandesc ca vine iar noaptea
asa mai au si ei cate o noapte alba da le trece, bine ca nu a plans si nu e bolnava, daca are chef de joaca inseamna ca si-a luat portia de somn 
anca81 asa isi dezvolta plamani ca sa poata riposta la masa
, glumesc desigur incearca sa faci o zi de pauza cu papa si dupa aia poate poate, eu acuma nu-i dau absolut nimic lui Stefi ca si asa e chinuita de febra sarcuta si o mai chinui si eu cu medicamentele, e de ajuns pentru ea 
edit: ah Ana activeaza-ti PM-ul
edit 1: l-am trimis pe comtul de mail comun 
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
buna dimineatza asa mai pe la amiaza!!!de ce asa????pentru ca m-am trezit la 10 45 si fuga sa-i dau la piti sa manance!!!de ce la 10 45???pentru ca azi noapte pitica mea a facut figuri!!!s-a trezit la 1, 2, 3, 5, 7 nu statea mult treaza dar pana lua o inghitzitura de apa sau suzy nu se linistea!!!apoi am apasat-o pe gingie si a inceput sa zbiara frate apoi i-am dat o lg de nurofen si gata o fost pana la 10 45!!!
si acu un mic conspectzel!!!asta daca ma lasa madmoazelle ca deja urla iar!!!

ada_s tu pe unde mai esti?ca nu ne-ai dat un semn de cam demult???!!!
adrianaSM imi pare rau ca ai avut si tu o noapte nasoala dar ma indoiesc sa fi de la faptul ca nu ai scoso afara!!!o fi avut si ea insomnie!!!
ana_mun o sa vezi ca ii vor trece crizele de genul asta dar vestea proasta ca vor aparea altele de alt gen!!!deci fi tare si inarmeaza-te cu rabdare!!!
ancaurn imi place mult somnul si daca nu mi-l satisfac raman o fiara toata ziua!!adica cine stie pe cine iau la bataie!!!hihi
si sper sa rezolvi cu veioza si sa gasesti exact ceea ce-ti place!!!desi eu am vazut chestii faine la Orion de pe Decebal pentru copii si nu sunt chiar asa de scumpe!!!eu am una de pus pe tavan si e gen iarba cu 3 flori!!!e misto dar lui seby nu-i place asa ca o tzin sub pat in cutie sigilata!!!
asta e...
anca81 multumim de aprecierile legate de pozici atat tzie cat si celorlalte
. imi pare rau sa aud ca si voi ati avut o noapte nasoala si diversificare complicata!!!dar toate vor ajunge la normal cu timpul!!!si nu are rost sa ne stresam!!!si pisicutza ta e chiar o scumpa asa cum "miauna"!!!
de la noi!!!
ariana2005 foarte frumoasa semnatura si sa stii ca si pe mine m-au miscat versurile!!!un mare
de la noi pentru curajul cu care treci peste toate!!!vreau sa sun azi la euromedica sa-mi fac programare pe sapt viitoare joi, dar nu am nr. de telefon!!!si as vrea sa te intreb daca duc bilet de trimitere la ginecologie de la medicul de familie e gratis consultatzia???si stii cumva daca e acolo dr. Roman!!!adica sper ca nu e in orice concediu!!!as vrea sa merg saptam viit. joi de la vreo 9!!!tu cum lucrezi???te pup si abia astept sa ne cunoastem!!!poate isi face si anca81 programare si venim deodata!!!
clauco multumim de carti!!!o sa-mi ia ceva vreme sa le citesc dar ma indur si fac eu cumva!!!
dflavia offf mai mai!!!dar mai potzi duce atatea!!!acu nu manca acu e bolnavioara!!!offff!!!
Doamne Doamne haide cu lunina si pe strada lor!!!
si tinem pumnii sa treaca o data greul asta!!!
Malinka tu pe unde plimbi ursul???ne vedem deseara, da??!!
mihor voi ce mai facetzi, cum suntetzi, papatzi, dormitzi??ce de intrebari, nu!!!

cred ca am cam acoperit pe toata lumea care e mai activa iar despre restu' ii poftim sa ne mai dea macar un salut!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
melly23 spune:
si va rugam sa ne dati un vot la poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">me1 si la poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">me2 !!!

cred ca me2 o sa va placa mai mult asa ca trimiteti-o mai departe!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare