Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Deci am vorbit la mag de la Cluj cu o tipa tare draguta. Din gama asta, plafonierele sunt in jur de 300RON, iar veiozele in jur de 200RON. Mult mai scump ca pe site-ul unguresc. La Cluj au pe stoc cateva modele, dar au un catalog de unde iti poti alege orice model, platesti un avans, ei fac comanda si cand vine comanda iti pot trimite marfa prin curier. Hmmm. Mai vad ce fac. Chestia e ca in Baia Mare chiar n-am gasit nimic ce sa ma incante. In toate magazinele parca e acelasi lucru, iar despre gama pt copii...ce mai pot zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clauco, excelenta initiativa, la tura urmatoare ma bag si eu. Eu am dat deja hainutele mici la o tipa de pe langa blocul mamei mele, are o fetita iar acum e din nou gravi si sunt foarte saraci.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

melly, ai grija de tine,..si daca te hotarasti sa vii la un control sa ma anunti,..mi-ar place sa te cunosc..

Mergi la inceput

anca81, nu mai stresa copilul..las-o ca mananca ea cand vrea nu cand vrei tu,..ce pacat ca nu poate vb inca,..cate ti-ar mai zice..si multa multa rabdare..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

Mergi la inceput

vroiam sa vad cum a iesit semnatura..

poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

buna seara fetele

Malinka ma bucur ca ai avut o zi asa cum ti-ai dorit, perfecta si cu un bebe perfect, ce mai sunteti o familie superba sa traiesti 100 de ani sa-i faci lui marc o surioara

Melly ai grija de tine, nu e de glumit ai facut efort prea mare, mergi te rog la un control

Ancaurn superbe lustra si veoza pt Cezara, a bantuit si sotu pe situl unguresc dar nu stie decat vreo 2 cuvinte de pe acolo

Anca81 de la mine, te inteleg perfect, tot ce trebuie sa facem este sa ne inarmam cu rabdare asa cum zicea si ancaurn

eu azi am avut ocazia sa vb mai in detaliu cu asistenta si mi-a povestit cum a ajutat-o pe o mamica sa-i pape fetita, obligat-fortat asta in ultima instanta cand a epuizat toate variantele si fetita era si pe regim pt diaree si a reusit, a doua zi s-a dat pe brazda, o sa aplic si eu metoda asta dar dupa ce se face Stefi bine

e pe antibiotic dupa ce de ieri a facut ferba, azi noapte de la 12 la 2 stateam sa o linistesc si numaram elefantii de pe panza de paianjen ca plangea saracuta, dimineata la 7 avea 39, pe urma a mai scazut si a mai avut puseuri de febra azi
are rosu in gat si de ieri pana azi s-a agravat, asta e, om trece si peste asta eu acum ma bucur ca vrea sa pape lapte de dat altceva acuma nici nu se pune problema
sper sa treaca peste cu bine sa nu slabeasca mult ca deja o simt mai firava

multa sanatate va doresc ca restul se rezolva, asa ma doare sufletul sa o vad bolnava, mai bine mi-ar da mie .... ea sa fie bine

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

ariana superba semnatura

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Bona sera,
Am pus si eu cateva carti elecronice pe mailul comun. Sunt si despre diversificare prntre altele. Spor la citit.

Dflavia, imi pare rau pentru piticuta ta. Sa-i treaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna seara fetele...

Flavia, imi pare tare rau ca Stefi este bolnavioara...cred ca te doare sufletul sa o vezi asa...multi sa va faceti bine...

Ariana, imi place foarte mult semnatura ta ...cum merge treaba la Euromedica? micuta ce mai face?

Clauco & Anca81 pentru cartile de pe mailul comun...sunt utile...

O seara frumosa sa aveti...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Flavia, sa va faceti repede repede bine..ca tare rau e cand sunt bolnaviori micutii

Adriana, sunt foarte ocupata la servici,..nu am timp de multe ori nici sa mananc,..dar or veni si vremuri mai linistite..pentru Estera de la Ari, si unul de la minepentru tine..

ma bucur ca va place semnatura
noapte buna tuturor..eu inca lucrez la proiect..

poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput