Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Mersi fetelor de sfaturi.
Am incercat si cu Bepanten dar nimic. O sa incerc pasta petrini si sa vad daca nu si nu o sa incerc reteta de la Anca.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

s-a mutat pe pagina 4!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata....la amiaza
Vad ca nu sunt singura cu show-uri azinoapte. Asta ma consoleaza.
Noi am avut probleme cu laptele. Jumatate din sticla i-a mers pe langa gura iar jumatatea care a inghitit-o, a vomitat-o dupa 5 minute aja cu jeturi de n-am mai stiut cum sa strang. Am fost uda pana la pampers.
Apoi schimbat copil, 2 ore urlat copil apoi iarasi dat lapte, o ora iar urlat iar intr-un final, la 8 dimi , adormit. Iad de la 10 pana acum a stat in salteluta. Sa traiasca cine a inventat-o ca mare noroc am cu ea.

Dflvia, sa treaca cat mai repede.

Anca81, asa face si a mea mai nou. Azi am reusit sa-i dau si eu un pic de suc de morcovi, mar, portocala. L-a baut cu greu, dar l-a baut. La sfarsit iar s-a scuturat de parca era curentata. Astea sunt mitele noastre. Ce sa facem. Si cand aud ca alti copii mananca orice, deschid gura si inghit tot ce li se da....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

fetelor, eu doar va salut...si va doresc o zi minunata...sper sa reusesc sa intru putin mai tarziu, acum suntem cam prinsi cu toate...

de la mine, si-abia astept sa pot intra sa citesc ce ati mai scris, ca vad ca ati avut spor...

melly, da ne vedem....

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Melly suntem bine...fetita doarme toata noaptea fara sa planga...se trezeste de maxim 2 ori la tzitzi si somn...problema mea e ca acum nu pot sa dorm eustau treaza de multe ori pe la ora 5 si nu pot sa adorm...cred ca m-am obisnuit prea tare cu plansul

In rest in timpul zilei e activa...incepe sa perceapa din ce in ce mai mult lucrurile din jur...ne zambeste in fiecare dimineatza...e bine..

Ma enerveaza vremea de afara...nu am iesit de cateva zile cu ea si abia astept sa se faca iar frumos sa iesim.

Si eu merg la control la Roman luni sa vedem cum s-a vindecat iesirea ;))

Malinka La multi ani(cu intarziere) . Saptamana viitoare o sa iti spun cand sa ne intalnim pt salteluta.

Mergi la inceput

Azi mi-a depus si mie sotul, dosarul pentru recalcularea indemnizatiei. A fost ok, bine ca nu le-au mai trebuit si altceva. Dar bineinteles ca nu a intrebat, daca de luna viitoare o sa intre noua indemnizatie. Voi stiti ceva?
Alocatia si indemnizatia au intrat? Ca ieri nu intrase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna fetelor.eu sunt cam noua pe aici.ma bucur sa va cunosc.vreau sa va intreb daca a nascut careva dintre voi cu dr roman?cum e?multa sanatate la voi si bebici.

Mergi la inceput

Ancurn, parc mi-ai cerut nr de tel de pe strada Dacia?. Memoria asta....0262-211949 sau http://baiamarecity.ro/pspasacte.php (sserviciul public de asistenta sociala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Claudia merci mult.Deja uitasem si eu.
Mihaelutza_c bine ai venit printre noi! Spune-ne mai multe despre tine. Inteleg ca esti gravidutza. Sunt pe aici fete ce au nascut cu dr Roman si au avut vorbe de lauda. Da' o sa intre ele sa-ti zica mai multe. Da-ne datele tale pt listuta daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

melly, dr. Roman nu e in concediu,..programul sincer nu stiu sa ti-l spun dar suni si fetele ti-l vor spune,..numai dr. Costin lucreaza cu casa de asigurari, doar la el poti veni cu trimitere,..la roman cu..bani..sa-ti recoltezi si pentru pap..pentru asta poti sa-ti iei o trimitere si e gratuit, platesti doar recoltarea 10 lei..si spune-mi sigur cand o sa vii sa ne intalnim..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput