Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Salutare...

Cum a trecut noaptea asta? la noi a fost putin mai ok decat noaptea trecuta, dar tot nu ca inainte...a fost prima noapte cand a dormit cu noi in pat...pe la 12 s-a trezit si nu a mai vrut nicicum sa doarma...asa ca am pus-o intre noi si in 5 minute a adormit...pana la 5 a dormit cu noi apoi am pus-o in patutul ei...sper sa nu se obisnuiasca sa doarma cu noi in pat...

Flavia, cum sunteti? o pe Stefi sa-i treaca repede...

Malinka, petrecere frumoasa sa aveti in weekendul asta...

Ariana2005,la cat timp dupa nastere se poate recolta pt testul papanicolau? si eu ar trebui sa merg sa mi-l fac...poate voi ajuge si eu luna viitoare...

Mihaelutza_c, bine ai venit printre noi...o sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos...eu nu am nascut cu Roman, ci cu Sasaran, in schimb dupa nastere el a fost plecat si s-a ingrijit de mine Dr.Roman...mie mi se pare foarte ok..nu stiu cum e la nastere, dar eu pana acum am auzit numai cuvinte de lauda despre el...o sa-ti spuna fetele care au nascut cu el mai multe... te asteptam sa ne povestesti despre tine si bebele din burtica...e fetita sau baietel?

O zi frumoasa sa aveti...la Satu Mare e soaaaaaare!!! in sfarsit...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Ieri am avut o scurta sedinta foto...:)))))

Criza asta financiara m-a pus pe ganduri

Jucaria mea preferata

pentru toate mamicile si toti bebeii...

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

neata si de la noi si o pt cine pofteste

Adriana si la BM e senin dar e frigggg ca ieri a nins si azi noapte a inghetat tot.
ce draguta s-a facut domnisoara Estera are niste ochi superbi
la noi noaptea a trecut destul de bine nu a avut numai un pic de febra aseara la culcare si in rest a dormit super, eu m-am trezit de mult mai multe ori ca si ea ca sa o verific, ducem lupte cu antibioticul dar suntem mult mai bine
eu mi-am facut Papanicolau in decembrie, deci dupa 7 luni, e ok, nu stiu sa-ti zic cat trebuie sa treaca de la nastere poate stie ariana.

mai fetelor mie inca nu mi-au venit "rusii" desi alaptez doar dimineata seara si noaptea, o fi ok?

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna,fetelorsi...multumesc de "primire".ancaurn aici sunt datele mele:sunt nascuta pe 3 mai 1986;UM 14.08.2008;DPN 22.05.2009

Mergi la inceput

AdrianaSM.ink nu stim sexul copilului,pt ca am fost ultima data la dr acuma pe 12 ian si el avea ceva treaba pe acolo prin burtik,era intors cu spatele.Am fost la eco,e totul ok si pe 2 febr am progr la morfofetala.

Mergi la inceput

adriana,am uitat sa te intreb,ai nascut la euromedica sau la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare fetelor
nu am putut sa merg la tara fara sa ii spun la Estera
ESTERA
sa cresteti mari
weekend placut sa aveti.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

ESTERA

Sa cresteti mari si sanatoase !

Mergi la inceput

Clau_co, Ana_mun multumim de urari...

Mihaelutza_c,am nascut la Euromedica.Tu unde vrei sa nasti? Daca ai intrebari despre Euromedica iti raspund cu mare placere...suntem mai multe care am nascut acolo si am fost foarte multumite... la bebe din burtica care nu vrea sa-ti arate ce e...pana la urma, nu conteaza, sanatos sa fie...

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

adriana iti zic sincer ca eu ma gandesc sa nasc la spital pt k am auzit(o vecina de-a mea a fost "victima"sa zicem asa)in caz de o complicatie la euromedica nu sunt pregatiti,in sensul ca nu aparatura necesara.

Mergi la inceput