Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

daca mai este cineva care a nascut cu dr roman la spital,as vrea si eu niste informatii.
ink sunt asa...nu pot sa ma decid euromedica sau spital???
uite ca e soare si la noi
pe toate

Mergi la inceput

ce se intampla de e asa liniste?pe unde umbla toata lumea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

ESTERA

Mihaelutza_c nu-ti face probleme ca asa e in weekend. Deh... husband-zii pe acasa. Merci pt date. o sa te trec mai tarziu in listuta.
Flavia ma bucur ca e mai bine Stefania. S-o tineti tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

hello, fetele...v-a fost dor de mine? mie mi-a fost dor de voi...si mi-e, sper sa ne vedem curand...

pentru estera cu ochi superbi care implineste patru lunisoare de viata azi...sa cresti mare si sa te faci din ce in ce mai frumoasa...

mihaela...si eu am nascut la euromedica, am fost pacienta dc roman in timpul sarcinii dar pentru ca era in concediu in august, am nascut cu costin si sasaran...
din cate stie eu roman nu asista nasterile la spital, nici sasaran, nici costin (nu costin care lucreaza la euromedica)...cat despre ceea ce spui tu...e adevarat, nu au aparate speciale pentru cazuri de urgenta...deci, intr-adevar, sarcinile cu problema e recomandat sa fie monitorizate la spital...dar asta e alegerea fiecaruia...
cele care am nascut la euromedica am fost chiar foarte multumite...slava domnului, n-am avut complicatii, deci nu putem sa iti spunem cum se comporta intr-un asemenea caz...

a...bine ai venit la noi...:)

anca81...draguta pisicuta ai tu...in curand o sa se transforme in tigroaica...

flavia...speram ca stefi e mai bine, va trimitem niste de incurajare...

melly...si ameliei ii dam sa fie bine

ancaurn, clauco, adriana, ariana, ana pe voi va salut si va doresc un sfarsit de saptamana minunat...

mihor...sofia e inca micuta, sa vezi cand o sa inceapa sa zambeasca intruna si sa scoata tot felul de zgomote de incantare...e o minune sa ai un pui acasa...

noi suntem bine, raportam o mare schimbare in programul de masa...de cateva zile mancam aproape un litru de lapte, si laptaria lui mami nu mai face fata total asa ca apelam la nan 1 pentru completare, cam 100 ml pe zi...Marc care manca putin mereu acum parca vrea sa recupereze...mai avem cateva zile si incepem si diversificarea...joi...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

mai am timp de gandire pana pe 2 febr,atunci am progr la dr Roman,la morfofetala si o sa discut cu el atunci.in privinta sarcinii,totul e ok,dar stii cum e,fiecare se gandeste sa nu apara ceva intre timp.
cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mai, mai, mai ce liniste!
Mi-am culcat copchilu', imi neglijez sosul din dotare ca sa vad ce mai faceti. Si voi? Tacere... Hai mai ca dau o sau un ceai sau o ciocolata fierbinte sau un pahar de cola sau ce vreti voi.

Hai sa va spun ultima descoperire. Pentru ca ultimele doua dati cand am luat pampersuri mi s-au parut execrabile, vineri am luat din Real Libero. E cu 2 Ron mai ieftin/bax si cu 2 buc mai putin in bax (vorbesc de nr4) dar sa stiti ca-mi place. Are elastic si la spate si in fata la scai si absoarbe bine. Chiar mai bine decat ultimele ture de Pampers.

Mihaelutza decizia e numai a ta. Uite ca majoritatea fetelor de pe aici au nascut la Euromedica si nu a fost nici o complicatie. Pe de alta parte, fiecare se gandeste "dar daca Doamne fereste..." si atunci iti vine sa alegi spitalul, dar ti-e sila de conditii. Ei bine, ca sa te linistesc oarecum, daca ai ceva pile (nu neaparat foarte mari) si esti dispusa sa mai bagi cate ceva prin buzunarele, poti avea si la spital conditii excelente. Sunt cateva saloane cu frigider, televizor si proaspat renovate. De fapt partea de prematuri si cezariene e renovata toata. Eu am petrecut zile placute la spital dupa ce am nascut, dar cu ceva pile. La Euromedica nu stiu personal cum e, dar fetele zic de bine.
Te-am ajutat cu ceva, sau te-am bagat mai tare in ceata?
Hai mai zi despre tine. In ce zona stai? Poate pui si niste poze.

Cu voi, celelalte chiulangioaice nu vorbesc ca sunt suparata pe voi.
Ba o iert pe Malinka ca ea petrece zilele astea. din nou si sa te distrezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Buna dimineatza si de la mine adica noi!!!ca in weekend e si sotziorul in zona!!!raportam inca o noapte cu treziri aiurea dar ce sa facem, asta e!!!suportam dar de la ce o fi jur ca habar n-am!!! ca de la dintzi nu prea cred ca ziua nu plange!!!dar iar ii e infundat nasu!!!dar nu tuseste nu e febra doar nasu !!!

ancaurn multumesc de cafea!!!chiar acu bag una tare de tot sa-mi revin!!!si mey nu neglija nik ca nu e de joacasi iti dau un big hug sa nu mai fi supi!!!hai ca v-am

adrianaSM foarte ganditoare fetitza ta si are niste ochii...ptiu....si cu intarziere si mii de scuze uram esterei la multe, multe lunitze in continuare

malinka eu zic sa nu-i bagi completare ca ti se va regla lactatzia dupa cererile lui!!!mai lasa-l asa nu ii baga praf!!!si spor la diversificare si distractie placuta daca mai petreci si azi

dflavia ma bucur sa aud vesti bune!!!sa o tzinetzi tot asa!!!cat despre "rusi" nu te ingrijora ca nu vor aparea decat la sfarsitul total al alptarii!!!stiu pentru ca si eu am alaptat doar dimi si seara o vreme si tot n-au aparut!!!

mihaelutza bine ai venit printre noi si speram sa si stai !!!cat despre euromedica eu sunt cea care a nascut si am fost monitorizata toata perioada sarcinii cu Dr. Roman si a fost super!!!un om hotarat!iar despre Euromedica iti spun doar atat :LUX!!!atat la mancare cat si la igiena cat si la tot!!!poate asistentele unele dintre ele erau putin intzepate!!!dar in rest bestial!!!cat despre urgentza de care ei intr-adevar nu se pot ocupa sunt sanse 50/50 ca sa patzesti asa ceva!!!vb aia: daca ii sa mori...tot mori.sper ca ai intzeles vorba!!! si bafta in continuare

anca81 voi ce mai facetzi???cum statzi cu papica!!!noi va dam un mare si o

AZI IUBESC NATURA DE ACEEA SUNT IN VERDE!!!

SI CA SA VA MAI REVENITI O MELODIE PENTRU VOI:

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata!

Incep sa-mi revin dupa o noapte nedormita. Si culmea...nu din cauza copilului care a dormit beton. Am baut cola aseara si poate din cauza asta..Insomnie...pana pe la vroe 4 dimi.

Ancaurn, multumim de cafea, hmmm, buna.

Melly, frumoasa piesa, numai buna pentru o dimineata de duminica.

Malinka, lui Marc cel papacios, cum sunteti?

[b]Anca81[/], ce noutati mai ai? Eu reusesc incet incet sa-i dau cam de toate. Bine, ca tot mai scuipa, mai plange, dar si inghite . Am reusit si sucul de fructe sa il dau. Legumele au inceput chiar sa-i placa. Poate de cand am bagat si cate putin piept de pui.

[b]Dflavia[/], cum sunteti? Sper ca mai bine.

Ce mai ninge, spre disperarea mea ca nu stiu cum vom iesi daca o tine tot asa si spre marea bucurie a lui Bogdi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Se vede ca inca nu m-am trezit ca scriu aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata si de la noi...adica deja e amiaza...dar ma rog...

Melly, Malinka, Ancaurn multumim mult de urari...ieri Estera a primit un trening tare simpatic de la matusa Laura (sora mea) care a fost la cumparaturi in Ungaria (asteapta o fetita in aprilie)...

Treningul meu cu Winnie

Sper ca-i place lui Marc de noi, mai ales in treningul cu Winnie, preferatul lui...:)

Malinka, cu ce incepi diversificarea? eu m-am oprit timp de o saptamana si nu i-am mai dat Esterei nimic...dar ieri i-a dat mama mea suculet de mar..si a baut 100 ml...nu e cam mult? dar nu a vrut sa lase sticla din gura !!! multi lui Marc sa-i placa mancarica...

Anca81, cum merge diversificarea?

Mihaelutza, asa cum a spus si Melly, la Euromedica conditiile, mancarea, igiena,personalul sunt de nota 10...ceea ce nu poti sa spui despre spitalul judetean...si da, dc e sa se intample ceva(d-ne fereste) atunci tot ti se intampla.. .dar,decizia iti apartine...

Clauco, pepsi iti provoaca insomnii? eu pot sa beau si 2 litri nu am nimic...chiar imi pica foarte bine...stiu ca nu-i bine, dar nu poate muri omul sanatos, nu?

Asa stau eu pe burtica

va pupam...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput