Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna fetelor.acuma am venit si noi de la plimbare.
ancaurn,din cate vad,ai nascut la spital,cu ce dr?promit ca o sa pun si niste poze...intr-o zi cand voi avea ceva timp.stau in zona centru vechi.
melly23 stiu ca e lux la euromedica si conditii...nu vorba.
acuma sa vedem,ne mai gandim noi pana in febr.
mai este vreo viitoare mamicuta care umbla la dr roman?
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Irlandeza ai deja o mare si frumoasa domnisoara. Si se pare ca are deja un cavaler care e foarte protector si iubitor cu ea!

Daaa, si ea il place f.f. mult, la oricine se uita suspicioasa, dar la el.....i se lumineaza fata cand il vede.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauco

Irlandeza, foarte frumoasa domnisoara ta. Si ochii aia....
Asteptam sa vii sa te cunoastem. Ramane in martie?

Da, vacanta am fixat-o deja, vroiam sa cumpar biletele acuma seara, si nu-mi dau voie, cica site-ul are eroare , sper doar sa nu scumpeasca biletele, ca am mai patit-o si alta data. Incerc mai tarziu sa vad.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Buna seara, fetelor... noi avem un moment de liniste si pace, piticul doarme, consortul urmareste ceva la tv asa ca profitam sa scriem un pic pe-aici...

Adriana...sigur ca ne place treningul esterei (hmm, am vrea si noi unul, dar nu roz) dar mai mult ne place piticuta estera care se face tot mai frumoasa...ne pare rau ca aveti nopti cu probleme dar ne bucuram ca, totusi, nu e vb de boala...si domnisorul marc e un mare smecher si nu prea vrea sa doarma in patutul nou, ori nu ii place salteaua, ori nu stiu ce are dar spre dimineata se agita rau si-l luam cu noi in pat (daca se obisnuieste, sa-i fie de bine, pe noi nu ne deranjeaza)

Melly....probabil ameliei inca nu i-a trecut raceala total, de aceea nu doarme bine si plange, nasucul infundat o deranjeaza si saracuta, cum altfel sa se manifeste...tinem pumnii sa se simta tot mai bine si sa doarma toata noaptea, sa se poata odihni si mami...
pentru poza de grup inscrisa in concurs, inca nu se poate vota dar o sa o facem toate, nu-i asa? sa le aratam celor din bucuresti ca si la baia mare DC e activ... si poza cu amelia e superba, eu te sustin...ai putea sa pui linkul catre concurs in semnatura ta, sa ne fie mai usor sa gasim pozele...

Anca81...ce mai face pisicuta noastra? Speram ca ai noutati bune legate de mancarica...as vrea sa aud ca s-a dat si Carla pe brazda si mananca tot ce-i dai?!...ceva noutati legate de rostogoliri, taraturi, strigaturi, etc (apropo, Marc se taraste pe pat, cam greu dar se taraste deja)

Ancaurn...si eu m-am gandit sa schimb pampersul cu altceva...dar nu pentru ca as avea probleme, ci doar asa...de schimbare...cred ca, pana la urma, nu conteaza ce marca sunt, important e sa fie bune piticului...apropo de asta, prin ce iti dai seama ca o marca e buna si alta nu? eu, de ex, am folisit doar pampers si cand era mai mic am avut un bax de happy, dar sincer, n-am simtit nici o diferenta...adevarat e si faptul ca n-am avut niciodata probleme cu funduletul lui marc, la inceput am folosit dupa fiecare schimbare pasta petrini, pe urma cam o data pe zi iar acum ii mai dau cu crema cand si cand, cand imi aduc aminte...si, e super bine, nici o iritatie inca...

ana...ca tot suntem la capitolul iritatii, intr-adevar, pasta petrini e buna...dar, hmm, eu nu stiu cum vindeca iritatiile...cred ca important e sa patrezi zona cat mai curata (sa-l speli des la fundulet) si cat mai uscata...tinem pumnii sa fie bine...

clauco...tot asa e cu mada? oare de ce refuza ceva ce inainte ii placea? n-o fi bolnavioara saracuta? cum se impaca bogdan cu o surioara mai mica care capteaza toata atentia lui mami, nu se simte dat la o parte?
apropo...n-am dat inca lucrurile, ziceam ca o sa merg acolo, la centrul maternal pe babes dar, cum zilele astea marius a fost plecat, n-am mers...nu mi se pare rea ideea ta dar, sincer, eu la spital n-am de gand sa merg...mi-e si groaza sa intru in el, nu alta...da' mai vedem cum facem, ok?

flavia...am citit ca stefi e mai bine...off, offf, ce greu e sa ma si gandesc ca e un copil bolnav, ma si ingrozesc la gandul ca va venii si vremea noastra, cat mai tarziu, speram...cat a fost bolnavioara, ziceai ca a mancat doar lapte dar, i-a ajuns, saracuta? acum cum sunteti cu mancarea? cred ca asta e cea mai mare problema a ta...modul in care mananca, sau de fapt, nu mananca stefi...nu stiu cat de mult ajuta dar, iti tinem pumnii sa ai multa rabdare si gandeste-te ca, pana la urma, tot va manca...

mihor...pune-ne ceva poze cu sofia...nikolleta...si pe rares vrem sa-l vedem...

ariana...ce examene ai si pentru ce faceai proiectul? tot la secretariat lucrezi?

irlandeza...deci in martie punem de-o intalnire in grup mai mare al baimarencelor...te asteptam, si pe tine si pe patti...

rodica...cum te simti? greturi, varsaturi?

gravidutele ce mai fac, ilinca, cladewell?

no, cred ca am recuperat pentru zilele lipsa...marius a fost plecat si-a venit sa stea cu mine mama, n-am prea avut timp de stat de net...ieri am petrecut un pic cu prietenii, mi-am primit cadourile si m-am facut ca nu stiu cat ani am implinit cu ocazia asta...hmmm, de implineam 20 de ani strigam in gura mare sa stie toata lumea...dar asa...ce sa-i fac, viata asta trece atat de repede...

va pe toate si va dorim sa aveti o saptamana cat mai frumoasa...sa fie toti copii sanatosi...si, vreme frumoasa, sa ne putem vedea...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Iar n-am somn,
Malinka, din fericire a fost un caz izolat cu faptul ca nu a mancat, azi nu mi-a venit sa cred cum a mancat cartofi pireu. Eram la ai mei la masa, mancam noi si zic hai sa incerc. Doamne cum mai deschidea gura copilul meu, nu mi-a venit sa cred. Asa ca am mai gasit ceva care-i place. Acum mananca destul de bine mancaruri dar fructele nu-i plac. Culmea. Bogdi nu e deloc gelos, o iubeste cu disperare. Atat de mult incat daca vin ai mei, nu-i lasa nici sa se uite la ea, ca "e fetita mea". Si mie imi spune, "stiu ca tu ai facut-o dar e a mea!"
Cat despre haine, eu le-am trimis printr-o prietena a carei vara lucreaza exact la prematuri. (de fapt asa am si aflat). Si maica-mea lucreaza in spital deci gasim o solutie sa le trimitem daca vrei.

Irlandeza ma tot uit la pozele tale si imi pari atat de cunoscuta. Nu ai lucrat la BDM la calculator sau caserie acum vreo 10-12 ani? Oare nu de acolo? Sau poate mi se pare....

Noapte buna si vorbim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Wow, ce de zapada e afara. As iesi putin dar nu cred ca razbat cu carutul prin nameti, poate incerc cu carrier-ul daca ma tine spatele.

Malinka, Carla e bine, nu mananca nimic in afara de lapte si suc de morcov & mar. I-a facut si piure de banana azi insa nu deschide deloc gura. Culmea e ca daca ii dau pe deget putin ii place, adica ma rog, nu se stramba. Mai astept si incercam tot putin cate putin. Felicitari pentru Marc, in curand o sa-l vezi tarandu-se prin casa. Si Carla se se impinge cu amandoua picioarele si isi ridica funduletul sus. Si mai nou se ridica singura in patut pana la 45 de grade, vrea sa se ridica in fund - bineinteles ca nu reuseste inca de tot. Pana acum se ridica singura doar daca statea pe un plan inclinat acum vad ca si de la orizontala incearca. Cum de te-ai hotarat sa incepi divesificarea de la 5 luni?

Clauco, felicitari pentru mancacioasa! Se pare ca ai reusit

Adriana, ai o frumusete de fetita, sa-ti traiasca. Si nu e deloc micuta iar ochisorii albastri sunt superbi

Flavia, cum e Stefi?

Melly, Ana, Ancaurn

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Buna dimineatza!!!!si o cui pofteste!!!raportam o noapte buna cu trezire doar o data si s-a dus tata i-a dat suzy si somn!!!nu stiu cat era ceasul caci eu prea bine dormeam!!! azi am o gramada de facut: de spalat haine, de curatat covoarele , de facut de papa si la noi si la bebitza, de sters prafu, de facut curat in baie, de sunat la Euromedica (care se indura sa-mi dea numarul), deseara apoi la sala, culcat piti si somn sau mai vedem poate umpic de !!!cam asta va fi ziua mea de azi!!!cat despre Amelia ea nu mai sta locului deloc!!!daca o pun in fundic in patutz se prinde de el si se trage in sus, daca o pun intzarc urla sa o ridic in picioare, mananca bine, absolut cam tot ce e voie la varsta ei (ieri la buni a mancat supa de pui cu galuste si faza era ca nici nu erau blenduite doar asa putin cu furculitza), si mentzinez ca azi noapte a fost prima noapte din viata ei in care a dormit neinfasata!!!, il striga pe tasu' foarte des si cam atat ca deja ne laudam prea tare!!!

cam atat pe azi!!!va pup pe toate fara exceptie si pe bebei la fel!!!

AZI IMI PLACE IARNA DE ACEEA SUNT IN ALBASTRU!!!ALB NU SE POATE!!!

SI PENTRU VOI O ALTA DEDICATZIE:

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

neata

acuma Stefi a adormit in patut jucandu-se, e cu fundu'n sus, e si nemancata de la 6 dim, am observat ca si-a marit intervalul dintre mese la 4-5 ore si acuma cu medicamentele papa si mai putin.

la inceput i-am dat antibioticul in lapte, era putin amar si ii schimba gustul si deja a 3 oara nu l-a mai baut asa ca am revenit sa-i dau med gol din seringa si sa vedeti ce face la lapte... bineinteles ca la inceput numai cand o iau in brate si o asaz in pozitie incepe scandalul, vede sticla si plange, eu ii bag biberonul in gura printre urlete si gusta sa vada ce e, abia apoi cand simte gustul de lapte se linisteste si incepe sa pape, asa face si la ceai, apa deci va imaginati ca la mancare nu am nici o sansa, am incercat dar nu se poate
deci cand o sa aveti de dat med la copil sa nu-l dati in lapte ca riscati sa-l refuze dupa aia, asta am invatat eu zilele astea
febra nu mai are dar ne-am procopsit cu o iritatie de toata frumusetea de la nurofen aseara o ustura si urla de numa, stiam ca o sa fie ca doar am mai trecut prin asta data viitoare ii dau panadol sa vad daca asta e altfel....of of

anca81 as iesi si eu da nu stiu daca e bine sa o scot ca am consumat toate scutecele cu iritatia asta ca facea numa o bobita sau un pisu si trebuia sa o schimb multi Carlei si ma bucur ca din cate scrii nu ti-ai pierdut rabdarea si cumpatul, felicitari sa o tii tot asa ca o sa reusiti intr-un tarziu

clauco madalinei cea cuminte si papacioasa

malinka multumim pentru incurajari

irlandeza te asteptam

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Flavia, Stefaniei. Uite acum si Carla a facut o criza monstru la lapte si n-a mai mancat de la 4.30 dimineata . A baut doar suc pe la 9. Cu medicamentele in lapte mi-a spus doctorita Pop sa nu-i dau niciodata pentru ca schimba gustul. Tot asa cu seringa i-am dat si eu medicamentele pentru colici, si incercat sa i se dau intr-o parte ca sa nu se scuipe.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salut fetelor
este o zi superba de iarna. Asa as merge undeva la sanie cu alex
am avut o noapte foarte linistita adica 1 trezire.
iritatia trece. sa traiaca cine a inventat pasta petrini. a fost singura crema dupa care a dat rezultat.. noi evem 6000 gr si 63 cm.
anca81 si eu as iesi dar parca imi este lene. si este asa frumos afara.
dflavia bine ca sunteti bine. cand sughita alex ii dadeam din lingurita cate o picatura de lamaie si ii trecea sughitul iar seara cand ii dadeam ceai de colici sau baby drink, care sunt destul de dulci,cu aceeasi lingurita facea niste figuri de parca i-as fi dat tot ce este mai acru de pe lumea asta. deci avem copii destepti, stiu de ce sa se fereasca.
clauco din ce in ce este tot mai bine. sa sti ca nici eu nu am somn seara, pana pe la 12, iar dimineata as dormi.
melly buna cafeaua si in dimineata asta.
malinka sa incerci cat poti sa nu ii dai lui marc lapte praf daca tot ai san, parerea mea. daca incepeti diversificare o sa-ti ajunga laptele. mai ales daca o sa fie un mancacios.
mihaelutza_c bine ai venit printre noi. eu am nascut la spital si au fost destul de bune conditii. iar cum a zis ancaurn daca ai pile poti avea si la spital camera ta. iar frigider este in fiecare salon. asistentele sunt si mai bune si mai acre, asta este. iar decizia este a ta unde o sa nasti. ca poate sa se intample rau oriunde.
adrianasm foarte frumos trening.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput