Mamici si burtici de Baia Mare(17)
Raspunsuri - Pagina 7
melly23 spune:
si avem ceva pozici noi!!!cine se plictiseste si are chef va invit la vazut de pozici de Amelia 

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
ancaurn spune:
Melly ai grija, nu-i de jucat cu chestiile astea. Du-te la un control. Foarte tari pozele, in special alea cu Gify. Ar trebui s-o pastrezi pana o sa fie Amelia mai mare ca ea!
Malinka Super zi ai avut langa baietii tai. Petrecere frumoasa si in weekend. Iti urez de pe acum, sa fiu sigura ca nu uit.
Claudia nici Cezara nu doarme pe intuneric, dar folosim o veioza, care sta tot timpul aprinsa. Cand se arde becul si nu avem de schimb, lasam aprins becul de la baie.
Pt cele interesate, am gasit unele din corpurile respective de iluminat si pe www. atas .ro, dar magarii nu au pretul pe site.
ancaurn spune:
Eu i-as lua Cezarei www.atas.ro/produs/767/Veioza-Colors-32161-Y.html" target="_blank">veioza asta in set cu www.atas.ro/produs/772/Lustra-Colors-32167-Y.html" target="_blank">chestia asta, ca mi se pare ca se potrivesc si acum si cand va fi o adolescenta rebela sau nu.
ancaurn spune:
Sau astea: www.atas.ro/produs/1115/Plafoniera-Nature-39092.html" target="_blank">plafoniera si www.atas.ro/produs/1113/Veioza-Nature-39091.html" target="_blank">veioza.
ana_mun spune:
salutare fetelor
Sa imi fac si eu prezenta. Acuma am ajuns din oras, suntem de la 9. Piticul doarme dus. Afara este destul de bine, nu este rece de loc, numai sa nu mai picure.
Ancaurn Am intrat si eu pe site sunt super corpurile de iluminat.
Clauco am fost pe la servici la fete.
Anca81 incearca sa ii dai cu lingurita si lapte sa vezi daca vrea. Si sucul de morcovi sa incerci sa-l dai cu lingurita. Vai ce ma asteapta si pe mine.
Melly foarte frumoase pozele cu Amelia. Ai grija de tine.
Mami Ana
si Alexandru 
anca81 spune:
Anca, sunt foarte misto lampile, dar cum comanzi? Nu au in BM magazin si nici on line nu pare sa se poata.
Melly, ma tot uit la fluturica ta si ma minunez cat de bine iti seamna. Parca esti tu in miniatura. Foarte frumoase pozele si freza modelului.
Ana, gand la gand. Tocmai am incercat sa-i dau lapte cu lingurita si nu vrea, era ora de masa deci ii era foame. Dupa aceea l-a baut tot din bibe, bineinteles cu circul de rigoare ca dupa ce am incercat sa-i bag lingurita in gura n-a mai deschis-o deloc nici la biberon 

Cred ca tot la faza cu gauroiul in tetina ajungem 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ancaurn spune:
Anca81 m-am uitat acum la contacte pe site si au magazine in multe orase, printre care si in Cluj. Pe str Aurel Vlaicu nr.4 .Hai ca incerc sa le dau un tel sa vad un pret.
clauco spune:
Foarte frumoase poze Melly. E o scumpa Amelia.
Ancaurn exact la modelul asta de veioza m-am uitat si eu pe site-ul unguresc. Asta mi-a placut.
Malinka, ai dat lucrsoarele alea? Daca nu, tocmai am aflat cine are nevoie maaare.
La spital, la sectia de prematuri sunt cateva mamici vai de capul lor care au cateva hainute vechi si le tot spala si le usca pe calorifer. Eu oricum ma pun sa fac o selectie si vreau sa duc. Daca mai aveti si voi ceva, nu din cele mai bune (banuiesc ca fiecare isi tine pentru urmatorul sau pentru cunostinte), dar totusi cateva hainute tot gasim sa dam. Ce ziceti?