Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

..ma gandeam ce as putea sa-ti urez....nu cred ca as avea cuvinte potrivite, si nici timp sa ti le scriu,..asa ca iti doresc tot ceea ce imi doresc si mie,..cred ca am zis tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ancaurn, amica mea a rascolit tot site-ul si n-a gasit nimic in afara de "informatii despre livrari in tzara", de in afara tarii nu e specificat nimic. Dar fiind acolo si o adresa de mail pt. contact cu clientii, a scris un mail in care intreaba. Iti spun cand primeste raspuns;)
Chiar ca-s super dragalashe unele modele, m-am uitat si eu!

26
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

LA MULTI ANI MALINKA.

Avem cateva poze de la ziua Alexiei.

Of, nu prea am timp de calculator, seviciul si Alexia imi ocupa tot timpul, chiar daca mami e aici cu noi.

MARINELA

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata langa o . Pt cine nu serveste, dau o ciocolata calda.
Ilinca merci tare, tare mult. Chiar imi plac cateva modele si ma gandesc sa le cumpar piticilor. Bine inteles ca nu-i nici o graba.
Irlandeza ai deja o mare si frumoasa domnisoara. Si se pare ca are deja un cavaler care e foarte protector si iubitor cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza!!!si o grozava pentru cei nedormitzi!!!la mine nu e cazulfoarte slaba miscarea pe aici!!!ce se intampla!!!haidetzi fetele ca e vreme urata, macar aici sa mai povestim!!!

ieri la sala o fost...bine...am facut mult pe talie si nu prea m-am tinut ca ma apasa operatzia!!!si pe cand am ajuns acaasa pac... ori "rusii", cea ce nu se cam poate caci au plecat de doua saptamani, ori de la operatzie ceva mai nasol!!!dar acu de dimineatza nu s-au mai aratat deci ce or fi habar n-am!!!oricum tre sa-i fac o vizita la dr. Roman ca si asa mie dor de ochii lui si poate il vad si pe costin hihi, glumesc binenteles!!!presimt ca azi ma voi pluctisi si tre sa caut sa fac ceva!!! no va pe toate si iesitzi mai odata din barlog!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si de la noi, mofturosii

Dimineata i-am facut Carlei mar copt si am adaugat o masura de cereale. Dezastru. Plangea cu gura inchisa. Pana la urma i-am bagat vreo 2 lingurite dar parca era curentata asa facea. Si-si facea singura greata. Ciudat ca a topit dupa aceea 70 ml de suc de morcovi + mar din bibe. Off off mey mey. Sfaturi, ceva? Oricum fac pauza cateva zile cu fructele in lingurita si de maine incerc sa-i dau supica de morcovi & pure de morcovi fierti.

Malinka, sau fetele care ati depus pentru 85%, ati mai pus si extras de cont in dosar? Ca eu am uitat si acum mi-e teama ca nu-mi vor intra pe card.

Melly, ai grija cu operatia sa nu patesti ceva, Doamne fereste.

tuturor

Edit: trimit acum pe mail-ul comun niste fisiere cu informatii despre diversificare, de fapt un exemplu de meniu pentru fiecare luna.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

'neatza si de la noi, asa cam pe la amiaza...

in primul rand vreau sa va multumesc frumos, frumos, frumos, tuturor pentru urari...vreau sa va zic ca sunt tare fericita ca suntem o gasca si ca sunteti prietenele mele...multumesc inca o data...

ziua de ieri a fost ok, am petrecut-o in trei, am iesit in oras, tati mi-a facut tort si mi-a adus flori si mi-a zis La Multi Ani de o mie de ori...ideea e ca am doi baieti care ma iubesc mult si asta e tot ce conteaza...
as fi vrut sa beau un vin dar cum tati pleca noaptea spre bucuresti am amanat-o pentru weekend, deci mai petrecem o data atunci, dar cu niste prieteni...

anca81... si mersi mult de mesaj...
extras de cont nu mai trebuie, deja exista tot ce trebuie in baza de date, ei doar vor completa ce trebuie, deci nu iti face griji...au intrat banii?

ancaurn...si mie mi s-au parut interesante lucrurile pe site...poate reuseste marius sa inteleaga ceva, dar doar in weekend ca acum e plecat la bucuresti si suntem singurei...

melly...control obligatoriu...nu vrei sa patesti ceva, doamne fereste
nu o sa zica nimeni nimic daca sari peste anumite exercitii, sanatatea e cea mai importanta...amelia are nevoie de tine intreaga...

de iesit, nu se prea poate, nu? adica, nici nu stiu, ploua? eu inca dormitez...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata,

Irlandeza, foarte frumoasa domnisoara ta. Si ochii aia....
Asteptam sa vii sa te cunoastem. Ramane in martie?

Melly, eu de aia m-am mirat ca mergi deja la Tae bo, pentru ca e foarte solicitant fata de alte sporturi. Ai grija. Eu nici nu ma pot gandi la asa ceva. Eventual ceva abdomene poate incep sa fac.

Ancaurn, sunt foarte frumoase, daca reusesti sa dai de ei si iti comanzi, spune-mi, poate ii iau si eu lui Bogdi o lampita ca doarme cu becul mare aprins si ma dispera.

Anca81, si eu am avut aceasi experienta azi. I-am dat branza cu mar. Dezastru.....

Mergi la inceput

Malinka, ce frumos din partea lui Marius! Ma bucur mult ca te-ai simtit bine. inca o data. lui Marc si multumesc pentru raspuns referitor la extrasul de cont.

Clauco, maine la pranz ii dau piure de morcovi cu lingurita, daca nici aia nu mananca fac un gauroi cat toate zilele intr-o tetina si ii dau totul cu bineronul. Ca vad ca dupa sucul de morcovi + mar e disperata dar cu lingurita nu inghite neam.

Carla a dormit 1 ora si jumatate dupa circul de la masa. Premiera.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Malinka si cele interesate, uitati-va aici, e un scaunel de masa care se transforma in masuta si scaun, are centura de siguranta si se poate folosi de la 6 luni. Pretul mi se pare OK.

http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=LF01

Piti mic se face mare

Mergi la inceput