Mamici si burtici de Baia Mare(17)
Raspunsuri - Pagina 5
ancaurn spune:
Malinka si Melly cate un special, stiti voi de ce.
Carmen repara-ti "scorbura" si haide, nu mai sta.
Ilinca carnet de gravi eu am avut de la dr de familie. In el au completat amandoi(adica doctorita de fam si ginecologul), asa vedeau fiecare constatarile celuilalt. Dar la final, carnetul a ramas la mine, ca amintire.
Flavia rabdare, rabdare si iar rabdare. As vrea sa-ti pot spune si altceva, sa gasesc o posibila solutie, dar nu stiu din pacate.
Malinka multumim pt poze, sunt faine. Mi le-am salvat. L-am vazut si pe Marc cel zambaret. Tare dragi imi sunt la varsta asta cand devin toooot mai expresivi pe zi ce trece. Ia uita-te la cateva poze de luna trecuta si imediat dupa aia la cateva poze de zilele astea. Ai sa intelegi ce vreau sa zic. de la mine pt Marc, ca Dragos zice ca el pupa numai fetele. Baietilor le acorda o strangere viguroasa de mana.
AdrianaSM spune:
MALINKA
LA MULTI ANI !!!!!!
Multa fericire si implinire iti doresc...sa ai parte de tot ce e mai bun in lumea asta...sa ai o zi de nastere minunata alaturi de familia ta si, bineinteles, de Marc...e prima ta zi de nastere ca mamica...
Un mare pupic de la mine si Estera....
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
ana_mun spune:
MALINKA
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita alaturi de Marc cel voinic si de sotul tau, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!
Mami Ana si Alexandru
clauco spune:
LA MULTI ANI LOREDANA !!!
Sa ai o zi frumoasa, multa sanatate si multe bucurii alaturi de familia ta.
radcarmen spune:
La multi ani Malinka!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, ca-i mai buna decat toate, sa fii cel putin la fel de fericita ca si acum si sa ai un car de noroc!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
ancaurn spune:
Fetelor, please, stie careva maghiara? Am gasit www.lamparendeles.hu/index.php?/Gyerek-lampa/Nagyobbaknak.html?orderby=product_sku#termekek" target="_blank">aici un site din Ungaria cu super corpuri de iluminat pt copii. Nu par ff scumpe. Ma intereseaza daca livreaza si in Romanica si cat e transportul (daca livreaza).
melly23 spune:
ancaurn eu sunt unguroaica intr-adevar dar din pacate nu prea intzeleg ce scrie!!!adica un cuvant in colo unu in coace!!!sorry!!!e prea complicat pentru mine!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare
Ilinca_M. spune:
Ancaurn, si eu sunt pe jumatate unguroaica dar nu stiu decat sa inumar si sa injur in maghiara. In schimb am o prietena f. buna care stie si sa citeasca, sa traduca etc. Daca nu e graba, ii dau linkul cand intra pe mess, ca vad ca acum nu e online, si-ti transmit reyultatele #351;=
26
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M