Nou stil de viata (244)
Raspunsuri - Pagina 7

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Ficatul de cod e la conserva...are gust asemanator cu foie gras si este foarte sanatos ( geme de omega 3 ![]() |
Si io care mi te imaginam cu sort de cauciuc, cu genunchiul beteag pe capul codului si cu mana smulgandu-i ficatii...

_
Tzuni

puskin spune:
Am ramas datoare cu niste chestii legate de CARBOHIDRATI.
Deci, eu nu sunt adepta scoaterii lor din alimentatie, cum au inteles unele fete. Sunt adepta consumului de carbo cu IG mic si mediu (pana in 50 adica) si a unei alimentatii de genul 30%-30%-30% ( ma rog, plus/minus 1-3 %).
Mai ales in cazul persoanelor cu probleme de greutate, carbohidratii trebuie sa fie alesi cu grija. Eu as scoate in perioada de dieta faina alba, orez alb, cartofi, evident zahar, mierea...
As alege ca sursa de carbo: toate legumele verzi, conopida, vinete, rosii, ceapa, morcov, linte, naut, fasole uscata si fructe ( cu moderatie, 2/zi, de preferinta nu banane).
Se pot consuma cu moderatie si paine de SECARA integrala, paste integrale, orez brun.
Legat de GRASIMI. Ele sunt esentiale pentru organism, nu le scoateti de tot din dieta pentru ca pe termen lung veti vedea efectele negative.
Surse excelente de grasimi sanatoase: seminte, nuci (de toate felurile) CRUDE si NESARATE, ulei de masline, de samburi de struguri, de nuca, seminte de in, ficat de cod, grasimea din peste.
Daca aveti nelamuriri, va astept.

Tzuni spune:
Aoleu, io in ultimul an am mancat o tona de banane...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Happy_in_TO spune:
D-na Sumo raporteaza din Toronto...
Puskin, nu mi s-a ascrit de somon, imi place mult, iau in fiecare saptamina. Se face repede, este gustos si are Omega 3.
Azi in kefir am adaugat si doua linguri de seminte de Flax macinate(habar n-am cum se spune in romaneste!). Alune si migdale nu iau ca nu ma pot stapini cind incep o punga. Daca nu o termin nu pot dormi linistita :))) Asa ca nu imi aduc dusmanu' in casa!
Am fost azi la sala. Am facut banda 30 min la inclinatie 15, am crescut un pic viteza si am ars 350 cal. Apoi am fost din nou la innot pentru 15 min.
Roxana1974 bine ca a trecut ghinionul pe linga tine numai cu atit! Ma bucur ca tu si copilul sinteti ok, restul se rezolva! Si nu te mai supara pe barbat! Uite, ca sa vezi ce norocoasa esti iti spun ca se poate mai rau... la 100kg, fara barbat
Ma duc la culcare

Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Happy in To, n-am datele tale pt lista. Mihaser, nici pe tine nu te gasesc nicaieri. Caro |
Cind am inceput cu voi aveam 105.5 acum am 102.8, am 1,75m si vreau sa ajung la 70! Doamne ajuta!

dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...vin si eu rapid la raport..:97.7 ca nu am timp acum.
Meniul de ieri:
Fructe (o portocala)
o pulpa dezosata la gratar cu salata de varza...
si jumatate de japoneza
Va poop si revin pe seara!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor dragi! Sunt la
Ma simt putin mai bine decat ieri, iar faptul ca v-am vazut alaturi de mine m-a ajutat. Va multumesc pentru gandurile bune si pentru cuvintele incurajatoare. Conteaza mult pentru mine, mai ales pentru ca forumul asta, ma rog, bucatica asta din el, face parte din viata mea.
Admir mult umorul si maturitatea cu care scrieti dragelor, mai ales Happy si Vikinga, caldura si simpatia mesajelor voastre Tzuni, Lai, Clau, Carmen, Delia, An_k, Cristina, Gabriela, Gusta, Zuzi, lou, va iubesc pe toate si va
Despre "meniulk" meu zilnic din pacate nu pot sa scriu pentru ca nu m-am organizat atat de bine incat sa pot sa stiu ce pot si voi manca pe parcursul zilei. Un lucru e sigur, ciocolata nu face parte din el si cu ajutorul lui Dumnezeu, nu vreau sa mai mananc ciocolata niciodata! Habar nu am daca ciocolata mi-a facut atata rau, cert e ca in ultima vreme ma trezesc umflata dimineata, inclusiv pleoapele imi sunt umflate si nu stiu exact de unde ar trebui sa incep cu investigatiile privind problemele acestea.
Caro target-ul meu la slabit este de 58 de kg acum, nu cred ca voi putea vreodata sa mai ajung la 57. Ideea e sa fiu macar sub 60 care imi sta pe creier. Sper sa pot slabi intre 300-500 de grame pe saptamana.
Salut echipa orange desi ma uit cu jind la culoarea rosie
Va pe toate si va doresc o zi minunata! Tineti-mi pumnii din nou, merg prima data in viata mea cu masina la service si la constatari la compania de asigurari...
Roxa-boxa

Tzuni spune:
Neata!
Boxa, multumim pt cafea. Si tu ne esti draga, sa stii!
N-am prea reusit sa dorm azi noapte din cauza durerii de cap, care nu trece cu nimik. Tind sa cred ca mi se trage de la ochi. Din pacate mai am de asteptat pt ochelarii noi pana pe 22, deoarece lentilele mi se fac in Germania si pana ajung....
Sa aveti o zi frumoasa si Gabrielama, sa te bucuri (atat cat poti) si de Buda si de Pesta. Cred ca deja ai ajuns acolo!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE