Nou stil de viata (244)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

si salutari din Budapesta! M-am trezit la 4 dimineata, dupa ce Mara s-a foit, a gemut, a mieunat toata noaptea; cred ca am dormit vreo 3 ore...

Si mi-e asa de frig, ca eram in stare sa plec cu plapuma dupa mine azi dimineata; am dormit in avion cu geaca pe mine si gura deschisa... cred ca eram o priveliste mirifica.

Anyway..

Roxana, bine ca sunteti intregi si tu si Serban. Asta e cel mai important! Stiu ca e usor sa vorbesti in afara, dar asta chiar este cel mai important. Despre supararile tale, cred ca trebuie sa identifici sursa nemultumirilor; e primul pas si cel mai important. Apoi sa vezi ce e de facut. Azi dimineata in masina, la 4.30, am auzit cantecul pe care ni l-ai pus tu - cred ca Amir se numeste tanti care il canta - si m-am gandit la tine. Hai, fruntea sus!! Cat despre degetele umflate, eu zic sa-ti faci niste analize.

Ruxandra, si pe mine ma chiaunesc zborurile astea cu noaptea in cap; dar e drum doar de o zi si ca sa am ceva timp aici, e cel mai eficient. Desi e oribil sa te trezesti la 4... Si la noi s-a pus "freeze" pe calatorii - numai cele esentiale se mai intampla.

Tzuni, spor la treaba azi!

Vio, scuze ca te intreb, dar de ce mergi la doctor tocmai la Brasov? Nu e mai simplu la Bucutesti? Acum sunt multe clinici particulare si e simplu sa gasesti un medic bun si un serviciu medical de calitate.

Meniu ieri:

D: 2 felii de paine cu secara, prajite, o bucata de branza, o cafea cu lapte
P: pui la cuptor cu salata verde
G: un croissant dezgustator intr-o sedinta nesfarsita
C: o salata de fructe dintr-o jumatate de mar, jumatate de banana si kefir bio

Am fost la sala: 30 de minute de abdomene (clasa de abs) si 20 de minute pe un aparat super tare care nu stiu cum se numeste

Azi: la 5, in aeroport imi era foame si am mancat un sandwich minuscul (1/2 de chifla bio) cu sunca de pui (bio ) + un cappucino din aeroport (la pretul lui in aur... )

Va las ca ma asteapta lumea pe aici.

Sa aveti o zi minunata si scuze fetelor pe care nu le-am mentionat, promit sa revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Ruxi pe mine ma interesa documentatie
Ai zis ca "medical" se recomanda sa mananci dimineaza proteine intr-o alimentatie sanatoasa.
Si ca corpul poate functiona linistit si fara carbo.

No va las ca ma duc la dentist la controlu de jumate de an si apoi sa ma vopsesc si sa ma tund. Chiar daca am sesiune tot tre sa arat bine, nu?
Apoi invat iar

Delia am uitat sa-ti zic merci ca mi-ai trimis chef. Ieri una am avut un super chef Tu cum mai stai?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Eu am 63-64 de kg si as vrea sa ajung pana la 60 macar la sfarsitul lui februarie.

Puskin io mancam cel putin 2 banane pe zi...nu pot sa ma abtin. Cu dulciurile la fel ca si Cristina...mi-am luat fructoza sa pun in ceai ...dar trebuie sa m abtin...am reusit performanta IN STUDENTIE...nu am mancat dulciuri 1 an...o sa reusesc si acum!

Aseara nu am reusit sa mananc doar ou...am mancat si banana,ananas si un pic de branza.

Azi dimineata am iar am papat ceai cu pine si unt light si ananas cateva bucati...intentionez sa comand o salata greceasca si sa fac ceva fish fingers la cuptor.

Madelaine...de pb cealalta te ocupi...oare o sa fie in iulie?

Va pup! Spor la slabit tuturor!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
N-am apucat sa citesc decat pe sarite si pe diagonala ca ati scris in draci.
EU am ajuns azi noapte si acum mai lenevesc un pic pe acasa ca dupa tre sa ma apuc de lucru.
Va urez multa bafta in concurs si mai vin eu pe la voi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Carina, cum a fost in deplasare?

Gusta, hai, trezirea!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Cristina si Lai, aici sunt, eu nu pot intra prea des ..dar is pe baricade.

Meniul meu azi:
- iaurt cu stafide si o lingurita de miere
- mar,banana, portocala
- sandwich cu salata
- un suc de portocale
- friptura de ton cu fasole verde

V-am pupat si o zi buna la toata lumea!

Hai echipa verdelamaitelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata,

sunt cam aiurita, astazi in drum spre scoala i s-a facut rau in masina si desi avea teste azi la scoala, acum este in pat. Mi s-a parut de dimineata ca nu e ok, dar m-am gandit ca afara la aer isi revine. Mi-e frica inca de febra ei. Are rosu in gat.
Nici eu nu ma simt prea bine.

va doresc o zi buna!

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Lou, vreau nu vreau trebuie sa am chef. Mai nasol (intr-un fel) e ca am primit o carte de Stephen King pe care mi-o doream de foarte mult timp si nu m-as dezlipi de ea. Ce bine ar fi fost sa fie asta subiect pentru examen si nu gramatica spaniola...

Cristina, sanatate fetitei!

Roxa, bafta la service si pe unde mai ai de umblat.

Carmen, prezenta sau absenta, cum te trec in catalog?

Mihaser, aia da performanta sa nu maninci dulciuri un an. Ai avut ambitie!

Zuzi, Carina,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Imi beau ceaiul verde si va citesc.

Happy, si mie imi place somonul. Flax seeds sunt semintele de in, si eu mananc pentru ca sunt bogate in Omega 3 si alte multiple alte beneficii. Stiu ce zici de alune si migdale, dar poate gasesti pungute mici, sau ti le portionezi tu...eu asa fac.

Dordia, mananci cam putin. La stressul si oboseala pe care le incasezi, ar trebui sa mananci ceva mai mult .

Roxa , ma bucur ca esti mai bine. Iti dau o sugestie legata de cioco, inlocuieste cu din aia cu peste 70% cacao, care nu e asa de buna...si sigur nu o sa mai papi asa de multa.

Gabriela, sa ai spor si sa te intorci cu bine. Eu dorm mai tot timpul in avioane, evident cu gura deschisa .

Lou, documentatie am bits and pieces, dar tre sa stau sa le caut. La concluziile alea am ajuns eu dupa ani de citit tot felul de chestii.
Tu, pentru ca ai un metabolism excelent, cred ca poti sa fi mai indulgenta cu tine.

Mihaser, mie nu mi se par bananele asa de bune...sincer. Nu le simt lipsa deloc. Prefer curmalele de exemplu. Dar nici astea nu se pot manca nelimitat..

Anda, cum a fost la Viena?

Crystina, e yammy meniul. Tu esti pe WW?

CristinaT, sanatate .

Ma duc la munca, mai trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delia, spor la invatat.

Mergi la inceput