Nou stil de viata (244)
Raspunsuri - Pagina 14

hcclara spune:
La noi a nins azi dupa-masa pana acum seara, ca in povesti! era asa frumos, ca atunci cand eram copii, doamne ca repede trecura anii!
Si a fost randul nostru azi sa curatam zapada din fata blocului, asa ca am facut si sport cu ocazia asta! si o seara placuta!

gusta spune:
Cuscra multa sanatate si mergi fara frica ca eu o am scoasa de vreo 8 ani si uite ca a fost usor si e cu laser scoasa.Asa ca eu tin pumni stransi si mergi fara frica.
Mai voi va bateti in ciocolata si eu balesc aici.
Madelaine nu cred ca ai vrea sa stii ce muzica ii place lui Mara hardcore si ceva muzica de carnaval.
Claudia vreau si eu o gura de prajitura.
Marilena si Mara Augusta

louisea spune:
Claudia stergeti adresa de mail de acolo ca o sa te trezesti cu o gramada de spam.
Iti trimit linkul pe PM. E ok?
Ruxi ma bucur ca ne-am clarificat
Nici eu nu-s pt carbo mentionate de tine. Insa pt cele din paine negra integrala, paste integrale, fructe, legume.. desigur toate cu moderatie si limitat la cura
Gusta lasa praji. E mai bine niste cioco cu multa cacao daca ai chef de ceva dulce
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

dordia2000 spune:
Salutare fetelor...
Zuzi imi cer scuze pt japoneza...dar chiar imi era fooooarte pofta...si nu am putut rezista.
Azi de ex.:
-Un iaurt mic light (o%)
-3 felii subtiri de sunca de pui cu 100 gr branzica si cateva masline
-seara..inca nik dar daca mi se face foame...o banana
Carolinah si pe mine m-ai omis cu target-ul...3-4 kg. Sper sa il depasesc.
Tzuni...mai rezist ca am rate de platit...vb aia" am bani de dat...am datorii la banci....no tengo dinero,no tengo dineroooooo" Dar in ritmul asta si cu cate probleme am la servici deja ma bate din ce in ce mai tare sa imi caut alt job....Sper sa si gasesc.
In rest sunt deprimata total, la servici ne-au anuntat ca ne scad salariile, ne cauta nod in papura pt a ne penaliza...iar eu care am pozitia de sef birou CFI cu vreo 8 fete in subordine...mi-o iau de dimineata pana seara..ba ca nu sunt incasari, ba ca nu stiu ce a facut unul, ba ca nu ne-am mutat in nustiu ce filiala...etc. Majoritatea care nu tin de mine. Partea nasoala e ca nu sunt in postura sa pun piciorul in prag ca ma zboara cat ai clipi. Au unceput sa dea afara pe capete...si asteapta doar momentul...so...incep serios sa imi caut eu inainte ca in ritmul asta infernal nu mai rezist mult.
hai ca m-am descarcat putin...ma duc sa o sun pe sor'mea!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

louisea spune:
Merci fetele. Sunteti niste dragute
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Zuzilici spune:
Lou te-am vazut si-ti sade bine. Imi place. Mi se pare insa mai inchis decat asta vara, sau ma insel eu?
Soro, dar cand vad cat esti de slaba...ma gandesc de 2 ori daca sa mananc o bucatica de cioco cu 72 % cacao, sau sa ma las pagubasa si sa ma mai uit la pozele tale.
Esti o superba.
p.s. Si-mi plac si pantofii.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzilici spune:
Dordia am cautat pe internet sa vad ce inseamna www.mireva.ro/produse/japoneza.jpg" target="_blank">japoneza. in prima faza nu mi-am adus aminte deloc ce-i aia, de aceea te-am si intrebat.
Acum ca stiu, te intreb : Se mai fac Japoneze la noi?
Cat deste servici nu-ti pot spune decat ca o sa fie mai greu sa gasesti acum cu economia in panta. Bafta multa si incearca sa mai dai si tu "stresul" de pe umeri si altora...
Mephala apare ca o boare la ceas de seara, ne "imbata" si se duce....
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)