Nou stil de viata (244)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui an-k

Zuzi felicitari ca te tii de treaba

anca, Bianca(14/03/2005) si Anthony (08/01/2008)

Multumesc si tie la fel, pentru rabdarea de-a numara puncte. Succes!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Tzuni da ce de bunatati ai pregatit pentru Meri. Yummy!

Happy in To bravos, te tii de treaba serios si vad ca se misca acul cantarului frumos. Relaxare maxima maine.

Citat:
si jumatate de japoneza

Dordia ma intriga meniul tau. Ce-i asta? A fost gustoasa?

Roxana sa stii ca si noi te iubime si ne esti tare draga. Sper sa-ti fie bien anul acesta si daca tot te uiti cu jind la culoarea rosie te invit sa faci parte din echipa noastra. Nu cred c-o sa se supere nimeni daca noi v-om avea echipa de 4 fete.

CristinaT sanantate multa micutei si incearca macar tu s-o eviti. Ia boala din pripa ca poate te "iarta" .

Anda bine-ai revenit.

Gabi sa aoi spor pe-acolo si musai sa ne spui ce ti-ai mai cumparat.

Delidana spr la invatat. Sper c-ai pastrat ceva si pentru tine, da?

Lou avem sanse sa te vedem si noi tunsa si vopsita?

Tzuni durerea asta a ta de cap , nu-i a buna. Ti-ai luat tensiunea? De obicei o tensiune joasa sau fluctuanta poate fi asociata cu simptomele tale.

Madelaine concediu placut. Si lasa tutunul. Incearca la munte sa nu fumezi deloc. Fa un pariu cu tine, sa vezi, rezisti?

Gusta Zuzi zice prezent. si trimite mesajul acum ca altfel cine stie ce mai apare si nu reusesc.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Ladies, am modificat listuta in (zic eu) varianta finala. Va rog sa bagati un ochi, ca am facut 1000 de modificari si s-ar putea sa imi fi scapat cate ceva.

Ca target pt acest concurs am asa:

Tzuni -6.1
Vikinga -2.5
Gusta -4.5
CristinaT -6.5
Lai -5
Violeta -3
Aliclara -5
Roxana -2

Am inteles ceva gresit? Am omis pe cineva?

Caro

Caro si eu vreau sa pierd vreo 5 kg concursul acesta.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Zuzi, pentru meniu.

Pe bune? Am ajuns sa mananc bine? YEEEESSSS! Te Si ma si pe mine.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Zuzi, am povestit eu ieri ca visasem o bratara de argint pe care vroiam s-o vind cuiva si Tzuni a zis ca e la ea pe mina. Daca e fata cuminte...vine Mosu' de doua ori/an.

...da, da...daca sunt cuminte vine Mosu' si-mi vinde daruri frumoase!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Pai ce mos e asta care te pune sa si platesti....sarac, domnule, sarac....se vede ca-i recesie.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Woow da ce ambitioase sunteti. Sper insa ca´s targeturi realiste pt toate

Claudia.. nu mi-am facut nimic deosebit. Tuns ca de obicei, insa nu asa ridicat in spate cum obisnuiam, si vopsit radacinile. Insa imi place mult culoarea: saten cu suvite blonde (care se vad in mai multe nunante). Am pus si poze in album desi culoarea nu se vede chiar bine. Daca nu mai ai linku da de stire. Is sportiva in poze ca ma pregateam sa plec la sala

Ruxi ma bucur ca ne-am inteles . Eu sunt in principu pro control carbo mai ales la cure, dar mi se pare cam periculoase afirmatiile de genu "teoria cum ca corpul are nevoie de carbo e invechita".
Eu inca m-am gasit nici un doctor sau dietician sa zica asta, ci doar ca sa ne axam mai mult pe proteine si grasimi sanatoase si nu asa mult pe glucide..
Te si sper ca nu te-ai supa pe mine

Zuzi da de multa apa bei Ai grija ca si prea multa nu-i buna. Mineralele din corp se elimina
Trimit linkul pe PM daca vrei. Sti ca eu is secretoasa si nu il pun public

An-k n-am inteles de ce te-ai ingrasat? Ca te-ai lasat de fumat?
Nu te ingrasi ca te lasi de fumat. Te ingrasi numai pt ca mananci mai mult

Ma duc sa mai invat da mai vin..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Zuzi, da, arata mai bine meniul. Se poate si mai bine, dar sa nu fim mai catolici decat Papa .

Louisea, n-am de ce sa ma supar . Am zis ca nici eu nu sunt de acord cu scoaterea totala a carbohidratilor si am zis ca dieta pe care o tin eu acum poate fi periculoasa daca nu este tinuta corect. Cred ca la carbo cel mai important lucru este despre ce carbs vorbim...ca daca sunt legume verzi atunci e la liber. Daca vorbim de faina alba, zahar, si altele de genul, atunci de astea organismul chiar nu are nevoie (sunt calorii goale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, am absentat motivat: am avut doua zile super incarcate!
In plus, m-a lovit din nou laringita, ...
Ce carte de S.K. ai primit?

Tzuni, te-am invelit aseara, dormeai dusa, .

Roxa, si noi te iubim pe tine, .

revin

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Stiu ca m-ati dat disparuta...am intrat sa va rog sa ma puneti la pauza, cel mai probabil saptamana viitoare ma vor opera la colecist. Este plin de pietre si trebuie sa ma opereze de urgenta fiindca imi este din ce in ce mai rau. Va pup pe toate, imi este dor de voi si...sa nu ma uitati....voi reveni sa va citesc si sa va scriu. Sa-mi tineti pumnii

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

...stau cu gura deschisa ca doar aruncati si la mine cu o bucata de cioco!!! asta daca n-ati infulecat-o pe toata!

Lou nu mai am linkul, e o enigma pt mine unde e, am cautat si pe mesaje private, si in adresa mea de email si nu-l mai gasesc! oare se sterge automat??? ca vad ca mai multe au disparut... si mie tare imi placeau pozele tale din concediu, imi amintesc ca m-am uitat la toate cand mi-ai trimis atunci! da, vreau inca odata!
Marilena hai prinde ca iti trimit o bucata de praji, e buna rau, e cu gem si bezea deasupra, da am mancat numai 3 guri, adica a taiat-o asa de bagi una odata in gura! si am primit si la pachet! da voi manca putin, astfel incat o sa am pana duminica! tare dulce Marutza ta! fetita prietenei mele e ca si Mara de varsta, s-a schimbat de 5 ori ca stia ca vin baietii la ea!
Crys ma gandesc la tine, sa treci cu bine peste operatie!
Carmen sanatate , sa te faci bine!
An-k spune-mi te rog, de unde ti-ai luat crom, de la farmacie? ca m-am uitat la drogherie saptamana trecuta si n-am vazut!

Mergi la inceput