Nou stil de viata (244)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

am mancat si acum va citesc si ma gandesc ce mananc maine, ca de gatit n-am chef. Bag conserve ..

Lou, vreau si eu linkul pe PM , sa te vad.

Gusta, lasa prajiturile ca se aseaza fix pe poponet sa stii.

Dordia, cam nasoala situatia. Sa-ti mai zic ca mananci extrem de putin?

Claudia, ce frumos ca a nins...aici s-a facut iar un frig.

Revin cu meniul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Am venit!

Lou, io de ce nu vad poze cu tine?? Vreaaau si euuuu! Multumesc!

Delia, prajitura era odioasa ca era asa un fel de rulada cu multa coca si cu o crema de cacao indoilenica. Am lasat-o pe fata mea de la Budapesta sa aleaga, sa vada ce draguta sunt ; ea a mancat toata partea ei, eu am luat o gura si am declarat ca nu mai pot!

Tzuni, multumesc de tratatie! A mers la fix!

Ruxandra, asa e, cand esti plecat pe undeva, mai greu cu mancarea. Azi vroiau sa-mi dea pizza la pranz - dar am protestat vehement, asa ca am fost la restaurantul-cantina de la parter. Am mancat cat de cat decent!

Zuzi, nu mi-am cumparat decat parfum, din aeroport. Ca vroiam si a fost din din "cota" de cadou de la C. de ziua mea

Claudia, ce frumos ca a nins!!! Vreau si eu!

Azi am mai mancat - 1 iaurt si 1/2 de felie de paine cu sunca si rucola - in aeroport si 1/2 de iaurt cand am ajuns acasa. Am mancat aiurea, dar e greu cand nu esti acasa toata ziua.

Ma duc la culcare ca vad stele verzi. Noapte buna.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am reusit sa culc copiii, defapt mama ii mai citeste inca Biancai.

Claudia, da, de la farmacie. Nici aici nu sunt la drogherie sau la plafar.

Lou, pai au fost 2 in 1, lasatul de fumat chiar inainte de sarbatori. Nu-mi caut scuze stiu ca am fost o cu P maaarre, dar vreau sa cred ca m-am trezit si ca de acum nu voi mai fi . Vreau si eu sa vad pozeleam editat ca suna aiurea

Crys, multa sanatate

Dordia, sper sa se rezolve cu serviciul, si sa treaca criza asta odata. Din instinct ti-am calculat punctele si imi ies cam 7, acu' nu stiu ce fel de branza si cate masline ai mancat, dar oricum ee foarte putin, la greutatea noastra, putem slabi si cu un meniu mai lejer, greul vine cand esti aproape de targhet - sper sa ajungem acolo sa nu mai fii suparata.

Merg la nani, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Am venit!

Zuzi, nu mi-am cumparat decat parfum, din aeroport. Ca vroiam si a fost din din "cota" de cadou de la C. de ziua mea

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Ce frumos suna...mi-a placut expresia. Somn usor.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Crys ce sa zic, mergi fara grija cum iti zice cuscra si recuperare rapida. O sa ne gandim la tine.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

In plus, m-a lovit din nou laringita, ...

Da' ce-ai crezut draga, ca te punem sa canti?

gabrielama, bine te-ai intors si...somn usor!

Zuzilici, problema mea e de la ochi si-ti spun si de ce: eu am astigmatism si folosesc lentile mai ciudate, combinatie de sferic cu cilindric. Ei bine, lentilele astea trebuie sa stea in unghi fix. Da' cum am calcat cu bocancii de cateva ori pe ochelari (la propriu), lentilele mele nu mai stau in unghiul bun. Si ma tot chinui sa le fixez cumva. Din cauza asta mi se face rau si-mi vine sa vomez! Dar mai am rabdare pana pe 22 cand sunt gata (sper) ochelarii noi.

Criscosty, santate muuulta Si tin pumnii pt operatie sa treaca repede, cu bine si sa te refaci urgent!

Louisea, vreau si io sa ma enervez pt cum arati, se poate, pliz frumos?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Louisea, vreau si io sa ma enervez pt cum arati, se poate, pliz frumos?

_

Tzuni zau ca nu mai bagi chips-uri in gura....

Tot asa tare te doare capul?

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Zuzi din pacate am slabit cam mult in sesiunea asta (ca de alfel in fiecare desi mananc la fel, da cred ca stresu se simte) plus ca hainele is si negre, deci arat si mai slaba

Pantofi i-am cumparat azi.. si mi-am mai luat niste cizme.. cam sumpe si pe reducere dar am zis ca-s piele..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Tot asa tare te doare capul? [/blue]

...acu' dupa ce-am vazut-o pe Loiusea, ma doare SI mai tare!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor,

M-am conformat sa scriu si eu in culoarea echipei noastre.
Vestea proasta: mi-au venit "rusii" azi (cu o zi mai devreme), asa ca va dati seama ce stare am.
Am vorbit cu sora-mea la Brasov si probabil saptamana viitoare merg sa fac histeroscopia.
Gabi merg la Brasov pentru ca acolo este cumnatul meu, medic de laborator, este cunoscut si altfel intri. Aici am o doctora, dar nu cred ca este specializata pe genul de probleme pe care cred ca le am eu. Asa ca intre a cauta alt medic in Bucuresti si a merge la un medic in Brasov (este medicul sora-mii), cunoscut, prefer acolo. Binenteles ca nu voi ramane in evidenta doctorei respective. Initial am mers pentru o alta opinie, si dansa mi-a recomandat aceasta histeroscopie. Daca sunt ok si cu trompele, atunci probabil stresul isi spune cuvantul. Dar trebuie sa elimin si aceasta ultima problema si nu mai vreau sa aman.
Crys sanatate multa si bafta cu interventia chirurgicala.
Tzuni , ai dreptate, trebuie sa fiu optimista (cam greu), ca o sa fiu si eu mamica. Iar tu esti de admirat. Pupici lui Meri si tie binenteles
Meniul de azi:
- 1 mar si o portocala
- o specialitate arabeasca ("intoarsa"), adica orez cu mirodenii, cu pui, vinete, conopida, cartofi + 2 bucati de prajitura (nu foarte mari), un fel de placinta din gris, insiropata. A fost ziua sefului si nu puteam refuza.
- o painica din tarate cu putin pate si margarina
- seminte
- 2 litri de apa plata cu lamaie

Acum va las ca merg sa mai citesc la Legislatia muncii.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput