Puiuti de Randunici 2008!! (188)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

pentru Liana!-cetateanul turmentat!

Azi nu a mai baut asa de mult, se tine mai bine, dar n-apuc sa pun camera pe el! Va povestesc mai tarziu cu ce-am pierdut azi timpul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, uite o vecina de-a ta : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131409

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

pentru Liana!-cetateanul turmentat!

Azi nu a mai baut asa de mult, se tine mai bine, dar n-apuc sa pun camera pe el! Va povestesc mai tarziu cu ce-am pierdut azi timpul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

suuuuuuuper tareeee!!! ce frumos mergeeee! mergaretul!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

a, am tot uitat sa va spun ca teo da noroc ... ii intind mana si zic "teo, noroc" si intinde manuta si radeee ...poate reusesc sa o filmez...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

scriu repede ca-mi incepe serialul preferat (unul dintre) si revin apoi voiam asa...

1. sa randunimea

2. Naty, cu SIGURANTA nu poti sa ai alte venituri (oficiale) in afara de CIC, nu conteaza ca e domeniu de stat sau privat

3. Simo, iubita, te rog eu mult mult mult de tot, incearca sa te detasezi de tema, ca atragi informatiile si te incarci mult.
e penibil exemplul, dar e acelasi principiu: pana nu m-a interesat sa cumpar un seat nu vazusem marca asta pe strada, apoi, dintr-o data a fost plin.
in ritmul asta, te loveste grija, frica/anxietatea si depresia
te rog ai grija de tine, si hai sa ne gandim ca avem niste luptatori, ca nu trebuie sa fin inconstiente, dar sa avem incredere in steaua lor!
simo, inca o data si
ma rog pentru sufletele parintilor, si nici nu pot sa ma gandesc cum ar putea sa-si gaseasca alinare, sa le dea DD putere sa faca fata!

va pup, revin, sper, dupa film

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cateva poze in parc cu putina ling-ling:)
de aici ma ridic direct in picioare:)
urmatoarele 2 filmulete sunt nerecomandate celor slabi de inger, ca-s cu bubuieli
masina de spalat - part 1
masina de spalat - part 2

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

cateva poze in parc cu putina ling-ling:)
de aici ma ridic direct in picioare:)
urmatoarele 2 filmulete sunt nerecomandate celor slabi de inger, ca-s cu bubuieli
masina de spalat - part 1
masina de spalat - part 2

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

ce haios e la masina de spalat! luny, un cuvintel sa nu mai aud ca te vaieti de treaba ! am vazut cum baiatul spala, scoate rufe ...le si intinde pe uscator ?
si ce poze frumoase in paaarc, cu mami si tati

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna seara!!!

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri, sunt constienta si eu de ceea ce ar fi bine, dar ...
Vad eu cum si ce fac!!!

Azi sunt varza si nu am chef de scris, ma duc sa pu hainele la uscat!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

lyvy si LA MAI MULTE LUNISOARE lui Iris! sa fie sanatoasa, vesela si sa iti aduca numai bucurii !

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Super Mufy intra-n actiune!!!!!!!

Nu prea mai gasesc timp sa va scriu, desi am citit tot, am vazut poze frumoase, filmulete... Va iubesc si eu pe toate!Mimo, un borcan de dulceata ai si pt mine? Ma bucur ca ai gasit bona! Aceeasi parere o am si eu ca si Olgutz. E cel mai important ca bebe s-o iubeasca pe bona, lasand la o parte faptul ca trebuie sa il ingrijeasca f bine... Gelozia nu isi are rostul. Doar mama e unica pe lumea asta!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput