Puiuti de Randunici 2008!! (188)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
Daca as avea casa mai mareeeee, m-as face bona d-aia cum pove Adriuta!:)) mie tare-mi place sa am grija de copilasi, si zic eu ca daca reusesc cu fitosul si bomba atomica cu ceas care- Mufa, m-as mai descurca cu inca unul, doi in zona!![]()
ioana David cere papa!!!
ce scuuump! si Mufa isi face asa, brrr, singur, ce-i place!![]()
cum sa radem mah, naty...e chiar ff greu sa gasesti o bona si ma pun si eu in pielea voastra...inca nu stiu, dar si la noi sunt sanse sa avem nevoie de o bona,cu 4 bunici in dotare,unii prea tineri, ceilalti cam batrani..
adriuta
daaa, olgutz, chiar ma gandeam cum naiba voi face eu curat in fiecare dimi, ca e net mai mare apartamentul!
nu, serios, acum, chiar nu cred ca voi mai reusi acolo..
miha
tare mi-a placut cum i-ai spus Simonei..exact asa ma gandeam si eu, tocmai d-aia nu am comentat pe marginea tragediilor alora cumplite..nu vreau, refuz sa ma incarc..ca oricare dintre noi, mai ales mamicile de prim bebe, avem destule stresuri si frici(stii ca eu visez in fiecare noapte ca Matei a cazut de langa mine din pat, si tresat si-mi bate inima tare, iar el doarme 95% din noapte in patul lui..
)
liana, da mah, se ducea sa le si intinda in baie,usa care se vede de acolo este, o apucase in directia aia!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Super haios Mufarinul, Luny!
Aoleu, m-am tinut sa urez si eu 

LA MULTE LUNISOARE SI ANISORI, IRIS MIRUNA!
Simo, fereasca Dumnezeu de astfel de tragedii! Am eu un feeling ca puisorii nostri s-au nascut sub stea norocoasa si n-o sa pateasca nimicuta.
M-am speriat si eu olecuta, ca noi vrem sa mergem la Tg. Neamt, oare sa mai mergem???
Mai vine si tata si-mi zice ca au anuntat la stiri ca e epidemie de gripa in Romania, venita nu stiu de unde si ca la Budimex e plin de copilasi sub un an gripati si ca se recomanada sa nu scoatem bebei sub un an afara la sub 0 grade.
Of, Doamne, apara si pazeste puisorii nostri!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Pesticul a avut succes, facut la cuptor, dar broccoli, conopida si cartofeii (obisnuiti, nu dulci) le-am fiert la steamer.
Si ciorbica de cocos ii place mult.
Bineinteles ca nu mi-am indeplinit obiectivele pe ziua de azi, am reusit doar sa termin de spalat, nu si de calcat.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
natynic spune:
Simo,
nu-mi gaseam cuvintele si nici curajul sa-ti spun ce simt iar Miha, ca intotdeauna, a facut-o minunat (inclusiv exemplul cu Seat-ul
). Sa nu intelegi gresit, mereu am zis, aici avem voie sa spunem TOT ce ne trece prin cap si ne framanta dar te rog si eu detaseaza-te. Iti faci rau-rau si uite, ne-ai tulburat pe toate-marturisesc sincer ca in ultimele nopti m-am trezit ascultand cu urechile ciulite respiratia Iuliei...Offf!
Olgutz, multzam ff fain,
din pacate am vazut tarziu postarea ta ca nu mai intrasem, noroc ca m-a atentionat cuscra-mea Ioana pe Mess, asa ca la ora asta n-am mai indraznit sa sun, doar am dat PM tipei care a deschis topicul. Sper in primul rand sa mai fie valabil si, daca e, sa se potriveasca lucrurile. E un mare noroc sa mai fie si din cartier
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Criss, ma distreaza/streseaza asta cu nescosul copiilor sub un an afara daca sunt sub 0 grade... Pai la noi cu plus nu au fost decat sambata, vreo 30 de minute
. Ce fac, nu-l scot deloc?? El a si dormit 40 de minute ieri, afara, erau -7... Aici traim, e musai sa-l scot... 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
tuchita spune:
Clau, l-am vazut pe sarbatorit! e asa de dragalash, ca o fetita!
Sper ca e mai bine la burtica!
Pucca, sper ca sunteti muuuult mai bine, fara kk moale in pampers!
Liana, mai tare nasol cu dintii astia! seb mai maraie, mai musca, dar n-am asa mari probleme cu el! Am auzit nu mai stiu unde ca un adult n-ar putea suporta dureri asemanatoare!
Mai dar cum sta galbioara in picioare singurica!
Ilincai ii ziceam printesa galbenus cand era mica, Teo m-a facut sa imi amintec de asta!
Si de-abia astept sa dau si eu noroc cu ea! daca tot n-o sa am ce face pe acasa anul asta poate imi fac program de vizite pe la randunici pe-acasa!
Naty, ai terminat mancarea? Cum a iesit placinta???
Cat despre venitul ca bona la tine...nu cred ca m-ai vrea! ca eu n-am rabdare la hranit copiii! Si asa seb s-a invatat cu nitel spectacol din cauza bonei si ma cam supara...daca nu vrea 3 lingurite la rand renunt!
[]Raluca, sa va fie de bine plimbarica la munte! am admirat si pozicile!
Zoze, ti-am admirat viloiul!
Sa dea DD sa va mutati cat mai repede...si-atunci sa vezi ce-o sa bocesti pe-aici ca nu mai poci de curatenie! 
Luny, Mufarinul e BESTIAL!
Si n-a plans el c-a dat cu capul ci ca i-a luat cineva rufele!
Eu de-abia astept sa ne intalnim la vara cu copiii in parc....cred ca vor face numai prostii impreuna!
Nelia, sper ca ai iesit din butoi intre timp! Eu ma gandesc ca voi sunteti in Italia cu un scop....ca nu de bine ati plecat din tar, nu? si daca tot ati plecat( pas care mie mi se pare f greu!) de ce sa nu ramaneti? Cris al tau e dulce foc!
Ccris, i-a placut Andreei pestele? Si ce faceti la Tg. Neamt? Drum bun si distractie maxima!
Nicol, pup fetele bolnavioare! sa va faceti si voi bine odata!
Cum merge invatatul? mai ai examene?
Bubule, gata curatenia? te-am intrebat ceva de pandispan....
Simo, tare draga imi esti!
Si mai bine decat ti-a zis Miha n-as putea sa-ti spun!
Sam e mortal! David ce zice ca il face bb?
Ioana, David e terminator de dulce! Mor dupa carliontii lui!
Mimo, daca o sa stai acasa o sa-ti fie greu, pentru ca la fiecare tipat al copilului o sa sari ca arsa cu inima cat un ghem!
Din experienta proprie de angajatoare de bone...in maxim o saptamana o sa vedeti daca va intelegeti sau nu, apoi las-o singura cu copilul si inregistreaz-o cu un mp3! Du-te la taica-to acasa, pleaca , plimba-te...
Si, inca un sfat- traseaza limitele foarte bine de la inceput-in privinta indatoririlor si obligatiilor, si, nu te arunca la bani multi! cat de prietena o fi intotdeauna o sa vrea mai mult si tre' sa poti sa si adaugi!Eu n-am fost capabila de exemplu sa discut pret pe ore suplimentare....pentru ca stiam ca n-o sa am nevoie!
Am o colega care o plateste cu ora pe bona ei...tocmai pentru ca uneori vine de la spital la 1 si alteori la 6!( aviz Naty!)
Daca mai am idei...mai zic!
Iar gelozia nu-si are rostul, crede-ma!
Adriutza,
Nici o o poveste cu mergaretul? Cat despre ce salrii se cer...asta e!
pe de alta parte mie nu mi-ar placea sa imi duc copilul la altcineva acasa, cred ca ar fi mult mai greu pentru el!
Cleme, tu pana la urma ai bona sau sta doar randunoiul cu Diana?? Ca stiu ca aveai la un moment dat!
Miha, esti desteapta si-nteleapta!
Cuscra draga, nu fi varza!!
Ce-ai aflat de vaccin?
Pana am terminat de scris epistola a venit si Cris cu raportul!
dau un send si mai revin...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
[/b](30.01.2008)
CristinaGoji spune:
Am pus si eu 3 poze ![]()
Vazut acum numa mergaretul Tuchitei! Felicitari!
Felicitari si Neliei pentru Cris umblaretul!
Felicitari Stelei pt Teo in picioare!
Felicitari Muffy pt ridicatul singur in picioare!
Felicitari Mimonixei pt operatiunea bona incheiata cu succes! si asa zici tu, ca varsta imi joaca feste si-mi baga intrebari prostesti in cap?
Daca mai nasc o data oare ce-o fi de capu' meu?![]()
Mai tre'felicitat pe cineva? trageti-ma de maneca.
Ursu - ai ramas datoare cu niste poze!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tuchita spune:
Cristina, tu si Gecko faceti concurs, care pune mai putine poze, nu?
oricum, nu v-am vazut de mult, sunteti frumosi cu totii, cam suzetati dar treaca de la mine!![]()
Dariuta e mortala cu cizmele ei albe asortate cu caciula! 
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
stiti filmul ala cand o tipa norocoasa se pupa cu un baiat ghinionist si fac schimb de noroc?
Nu stiu cu cine m-am pupat io dar mi-e o foame incredibila...cm-ul e pe duca si eu as manca tot!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)