Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 13

claudinna spune:
Carla, dupa tine suntem!
nu-mi vine sa cred! pana acum nu le-a legat!
toata ziua l-am lasat in pat, singurel, doar-doar s-o rostogoli, dar n-a avut nicio gara!
acum juma de ora, era cu soacra-mea si eu pe net, cand imi zice soacra-mea "uite-l!" si el venea spre mine:)))
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

CD27 spune:
Bravooo Razvanel
Stim si noi abdomene, dar rostogoliri deloc
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

claudinna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Anca maica-mea a fost pe la mine si m-a pus sa-i arat filmuletul de cateva ori. Super super Carla! Mototolul meu abia se misca de pe spate pe o parte. Cred ca mai avem drum luuuuunngggggg pana la rostogoliri. Mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
si eu am pu filmuletul cu Carla la toata familia!! imi e tare drag sa o urmaresc!
poze noi cu bebelushull

claudinna spune:
admirat David la botez! ce fatzuca dulce are!! si ii sta asha de bine in alb!!
la Icoanei ati facut botezul, nu? acolo am botezat si eu un baietel acum 2 ani si am recunoscut preotul:)
poze noi cu bebelushull

claudinna spune:
bitza, felciitari si voua pt performanta! sa vezi cand n-o mai sta in loc:))
poze noi cu bebelushull

claudinna spune:
citat din mesajul lui CD27 Bravooo Razvanel ![]() Stim si noi abdomene, dar rostogoliri deloc ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
urmeaza, ais a vezi!
poze noi cu bebelushull

babytza spune:
citat din mesajul lui CD27 babytza l-am vazut pe Davidut care nu vrea vin, hi hi, arata asa ca un baietel mare si tu...ce sa mai zic, au zis fetele tot ![]() Zilele astea cat a refuzat sa pape piciul, eu l-am cam fortat ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Multumesc pentru aprecieri

Roxi, nu a fost foarte cald in biserica , dar apa a fost ca a bagat mama mana sa o verifice

Legat de mancarica si eu spun ca tine : astia mici ne injura cu biberonul in gura , e clar

felicic76 spune:
buna seara!
bey, obsedatelor de tzitzi parca va si vad, peste vreo sase luni, cand tati isi va arunca o privire spre
, cum voi va ganditi daca nu cumva s-a afisat masa odraslei pe tricou
anca81: Carla este M O R T A L A! Cu zambetul ala dulce pe fetzisoara o sa o stearga si la discoteca, la fel, pe nesimtite, pana sa va dati voi seama si luati pusca!
luminitza: cred ca tu esti una din putinele persoane (mai putine decat degetele de la o mana) care ma lasa MUTA! inca o data (sau de doua ori, nah) jos palaria!
babytza: imi vine sa-i mananc ochisorii aia in care,parca, are toate raspunsurile Universului! Sunteti o familie frumoasa! sa-ti traiasca micul crestin si sa fiti fericiti!
tzitziri: la fel ma gandeam si io, cum ar intra bretelele de la rochia babytzei in umerii mei de halterofila(da' am perle. mostenire de la soacra-mea
)
kid2003: pupam carlionti de fete frumoase si yinem pumnii sa nu aveti reactii la vaccin!
preety: hai cu pozele!
piolica, musette, laureta, andy.p:
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

andy.p spune:
citat din mesajul lui claudinna Carla, dupa tine suntem! nu-mi vine sa cred! pana acum nu le-a legat! toata ziua l-am lasat in pat, singurel, doar-doar s-o rostogoli, dar n-a avut nicio gara! acum juma de ora, era cu soacra-mea si eu pe net, cand imi zice soacra-mea "uite-l!" si el venea spre mine:))) poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Ce frumooos,bravoo

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

andy.p spune:
citat din mesajul lui CD27 Stim si noi abdomene, dar rostogoliri deloc ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Cuscra lasa-l pe gineri-miu in pace...sa vezi cand o sa inceapa sa-ti arate tot ce stie el

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei