Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babytza, vazut poze, superbe!! Si tu, vorba Oanei, de admirat!

Le astept cu sufletul la gura si pe celelalte... da' acum fug, ca bazaie un strumph!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Primele poze aici

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

David e un scump..ce tare e ca nu vrae vinul ..iar tu Roxana draga da-mi voie sa zic ca nu se vede ca ai doi copii,arati foarte bine mamico

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna seara si de la noi!

Am vazut poze frumoase si filmulete! Luminita nu fi modesta!Este de super performanta ce faci tu in fiecare zi! Ce mai, esti mamica la dublu, din toate punctele de vedere Bravo!
Am vazut-o pe dulcea Carla cum se rostogoleste ea! Gata mami, s-a terminat cu boieria, nu poti sa o mai lasi pe patul mare!
Babytza sa iti traiasca crestinul! Foarte cuminte, pare din poze, un pic a plans dar dupa aceea am vazut ca a fost f linistit la restaurant

Noi am facut acum vaccinul. S-a suparat putin Maria dar a adormit in 5 minute dupa! Sa speram ca nu va face reactie adversa.
Am abordat si subiectul diversificare cu pediatra. Mi-a zis sa nu ne grabim (multumesc Doamne, nu stiu ce ziceam daca ma punea sa incep cu mancarica) si ca imi va trimite ea pe mail lista. Oricum a zis ca pana pe 15 februarie nu vrea sa ma auda cu altceva in afara de laptic si poate la 15 (cand va avea 5 luni jumatate) incercam usurel cu mar, apoi morcov apoi banana, usurel, la 6 luni vrea doar masa de la 11 sa fie si cu altceva + lapte si dupa 6 luni mai vedem. Eu nu sunt 100% convinsa ca o sa incep cu fructe, ma tot bate gandul sa incep cu cereale sau piure de legume, morcov intai, apoi combinatii...dar mai vad, ma mai informez. Ma tot uit pe net si schemele astora din Vest sunt mult mai vagi decat la noi. Adica iti da o lista de alimente care sunt super ca prime alimente si ataat. Ramane la latitudinea ta cu ce incepi. Oricum in Germania stiu sigur, de la sursa, ca incep cu legumele, apoi cereale apoi fructe. Oricum nu foarte decalate, adica le dau aproape simultan sau doar la cateva zile distanta, astfel ca in 2-3 saptamani bebe gusta din fiecare grupa cate ceva...Mai vedem, mai am timp pana pe 15 februarie sa ma decid!
pe toata lumea fara deosebire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Nici eu nu stiu cum reuseste sa aiba atata energie si optimism, mai e si singura acasa in timpul zilei.
Eu cred ca as fi fost la pamant

FE-LI-CI-TARI Luminita! Esti o super mamica!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Stii, se zice ca DD nu-i da omului mai mult decat poate duce, asa ca nu-mi fac nicio problema ca n-o sa ma descurc cu doi. Si e si ff frumos!

Am vazut azi pozele cu tizul, pe toate in sfarsit, si vroiam sa te intreb de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3184506184/in/set-72157611393914236/" target="_blank">asta. E premergator sau centru de activitati, ca nu-mi dau seama.... mi se pare ca Edi sta in picioare...? Si de unde ai luat-o, ca-mi face cu ochiul....

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

E centru de activitati. Uite www.youtube.com/watch?v=XDhx26ARFjI" target="_blank">aici mai pe larg.
L-am luat din Carrefour Militari, 199RON era promotie, la sfarsitul anului, daca-l cauti pe net e peste 350RON. Edi pe bune ca e incantat de el dar nu-l las mai mult de 10 min pe zi, cred ca nici atat nu sta.
O sa pun si un filmulet pe webshots sa-l vezi in actiune da' nu acum ca am de calcat un vagon

Pup!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:

Nici eu nu stiu cum reuseste sa aiba atata energie si optimism, mai e si singura acasa in timpul zilei.

Filmulete cu bebe Edi

subscriu

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Anca maica-mea a fost pe la mine si m-a pus sa-i arat filmuletul de cateva ori. Super super Carla!
Mototolul meu abia se misca de pe spate pe o parte. Cred ca mai avem drum luuuuunngggggg pana la rostogoliri.

Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

inca o data saru'mina pentru urarile de la multi ani pt elsa.

roxana, am tras si eu cu ochiul la pozele tale. ce mare s-a facut David, e un adevarat domnisor in costumasul lui alb. iar tu, wow, wow, wow... arati super bine, parca ai fi o actrita de cinema (gen tipele din james bond). Jos palaria, mamicuto.

si ca tot m-am holbat la pozele roxanei si am admirat-o cit e de frumoasa si de slaba, mai fetelor, eu am senzatia ca am inceput sa pun din nou prin anumite parti (a se citi pe burta). nu fac mare lucru sa slabesc, m-am reapucat de yoga, dar din asta nu se slabeste. poate o sa-mi slabeasca o mica rotita la cit mediteaza yoghinul de profesor.

revin cu intrebarea, pleaseeee: a facut cineva sedinte de reeducare a perineului?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Buna seara si de la noi!

Am vazut poze frumoase si filmulete! Luminita nu fi modesta!Este de super performanta ce faci tu in fiecare zi! Ce mai, esti mamica la dublu, din toate punctele de vedere Bravo!
Am vazut-o pe dulcea Carla cum se rostogoleste ea! Gata mami, s-a terminat cu boieria, nu poti sa o mai lasi pe patul mare!
Babytza sa iti traiasca crestinul! Foarte cuminte, pare din poze, un pic a plans dar dupa aceea am vazut ca a fost f linistit la restaurant

Noi am facut acum vaccinul. S-a suparat putin Maria dar a adormit in 5 minute dupa! Sa speram ca nu va face reactie adversa.
Am abordat si subiectul diversificare cu pediatra. Mi-a zis sa nu ne grabim (multumesc Doamne, nu stiu ce ziceam daca ma punea sa incep cu mancarica) si ca imi va trimite ea pe mail lista. Oricum a zis ca pana pe 15 februarie nu vrea sa ma auda cu altceva in afara de laptic si poate la 15 (cand va avea 5 luni jumatate) incercam usurel cu mar, apoi morcov apoi banana, usurel, la 6 luni vrea doar masa de la 11 sa fie si cu altceva + lapte si dupa 6 luni mai vedem. Eu nu sunt 100% convinsa ca o sa incep cu fructe, ma tot bate gandul sa incep cu cereale sau piure de legume, morcov intai, apoi combinatii...dar mai vad, ma mai informez. Ma tot uit pe net si schemele astora din Vest sunt mult mai vagi decat la noi. Adica iti da o lista de alimente care sunt super ca prime alimente si ataat. Ramane la latitudinea ta cu ce incepi. Oricum in Germania stiu sigur, de la sursa, ca incep cu legumele, apoi cereale apoi fructe. Oricum nu foarte decalate, adica le dau aproape simultan sau doar la cateva zile distanta, astfel ca in 2-3 saptamani bebe gusta din fiecare grupa cate ceva...Mai vedem, mai am timp pana pe 15 februarie sa ma decid!
pe toata lumea fara deosebire!

Merci Kid de aprecieri .
Apropos de diversificare, nici eu nu prea as vrea sa incep cu fructe... mi-e teama sa nu le placa mai mult decat legumele pe care sa le refuze mai apoi.... si inca ma gandesc sa mai stau, desi dupa 4 luni, pentru cei hraniti exclusiv cu lapte praf e ok inceperea diversificarii. Dar oricum, abia pe 26 facem 4 luni. Kid, poate imi trimiti si mie lista?

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:

Filmulete cu bebe Edi

Stii, se zice ca DD nu-i da omului mai mult decat poate duce, asa ca nu-mi fac nicio problema ca n-o sa ma descurc cu doi. Si e si ff frumos!

Am vazut azi pozele cu tizul, pe toate in sfarsit, si vroiam sa te intreb de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3184506184/in/set-72157611393914236/" target="_blank">asta. E premergator sau centru de activitati, ca nu-mi dau seama.... mi se pare ca Edi sta in picioare...? Si de unde ai luat-o, ca-mi face cu ochiul....

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

E centru de activitati. Uite www.youtube.com/watch?v=XDhx26ARFjI" target="_blank">aici mai pe larg.
L-am luat din Carrefour Militari, 199RON era promotie, la sfarsitul anului, daca-l cauti pe net e peste 350RON. Edi pe bune ca e incantat de el dar nu-l las mai mult de 10 min pe zi, cred ca nici atat nu sta.
O sa pun si un filmulet pe webshots sa-l vezi in actiune da' nu acum ca am de calcat un vagon

Pup!

Filmulete cu bebe Edi

Merci mult!

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

a papat piciul 180, m-am linistit un pic, asa ca aman pana joi vizita la medic

Luminita, subscriu la tot ce au zis fetele, e greu cu un pici, nici nu imi imaginez cum e cu 2, pentru mamica la patrat

babytza l-am vazut pe Davidut care nu vrea vin, hi hi, arata asa ca un baietel mare si tu...ce sa mai zic, au zis fetele tot , la ce biserica ati facut botezul, a fost ok, cald...etc?

Zilele astea cat a refuzat sa pape piciul, eu l-am cam fortat, adica eu ii bagam biberonul, el scotea si tot asa si intre timp, cand nu reusea sa il scoata incepea sa gangureasca cu el in gura, eu zic ca ma injura. In disperare i-am pus manere la bibe, in speranta ca o sa-l atraga sa tina de manere si sa pape, de unde...apuca de manere si il scotea din gura, dupa care incerca sa isi bage tetina in ochi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput