Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Mooooaaama, fetele, da' ma faceti sa rosesc!!! Poate mi-o iau in cap.... si tu Musette, campioana auzi.... eu zic ca toate suntem campioane, un bebe, doi bebe, tot pe acolo...

Laura, Bitza, Baby_Boy, Musette, Babytza - mult de tot!

CD27, multa sanatate la mikul mic, si cum spunea si Oana, mai bine mergi la doctor, macar sa te linistesti.

Babytza, ma pun pe vizionat poze, revin cu feedback, sper ca in seara asta.

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

preety si noi am inceput azi cu prima doza de debridat si astept cu nerabdare rezultatele pentru ca e a 4-a zi in care nu a facut kk.

Sper sa dea rezultate si la voi.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Roxana super pozele! Uitandu-ma la ele si referitor la vin, mi-am amintit ca lui Edi i-a dat parintele si a patra lingurita!!! Nu numai ca i-a placut, l-a devorat :)))))) Se vede treaba ca-i cam place alcoolul

Nerantula costumul de mos i l-am cumparat de la Unirea. E la fel ca cel de pe Mothercare? Aaaa...super faza cu Cheile Gradistei

Oana am adaugat si eu in tabel datele lui Edi la 4 luni.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita, nu e chiar asa cum zici tu...cu unul sau doi nu e chiar 'tot pe acolo'..adica la cum ma stresez eu cu orice chestie la unul, nu stiu daca aveam nervi de doi.....Dar tu chiar ca pari calma si mai ales...odihnita

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nici eu nu stiu cum reuseste sa aiba atata energie si optimism, mai e si singura acasa in timpul zilei.
Eu cred ca as fi fost la pamant

FE-LI-CI-TARI Luminita! Esti o super mamica!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Am lipsit putin motivat, piciul are diaree de ieri, tot de ieri nu mai papa, ieri am stat 2 ore sa pape 50 ml, astatzi a fost mai bine 1 ora pentru 140 ml. M-ati speriat tare cu rotavirus, sper sa nu fie ceva de genul asta, astazi a avut doar 2 mese, cam 310ml, ieri foarte putin. Nu stiu ce e cu el, il duc la dr saptamana asta.

Am vazut poze cu robotica scumpa, Laura sa sti ca si noi avem costumul ala si inca ceva, chiar se potrivesc copii astia ai nostrii, al nostru se trezeste noaptea, pe la 3 mai exact si rade la noi sau rade de noi

Ne-am documentat in we, o sa luam scaun de masa Polly de la Chicco, mi se pare cel mai 'ochios' si stie multe, tarc de la Brevi, sunt 3 marimi, cel mijloci mi se pare cel mai bunicel (are barele de fier deparate de plasa si nu se poate lovi bebe, ca marime e bun, ar putea face o intoarcere). Scaun de masina nu ne-am decis, voi ce ati luat? Se mai poate folosi scoica, dar vroiam sa dau o comanda mai mare pe bimbomarket si mai am de ales scaunul

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Cuscra lu Robertino...vezi ca ziceau fetele ce sa-i dai in caz de diaree..tin pumnii sa nu fie ceva grav
Normal ca sse potrivesc
Spor la shopping

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Luminita, nu e chiar asa cum zici tu...cu unul sau doi nu e chiar 'tot pe acolo'..adica la cum ma stresez eu cu orice chestie la unul, nu stiu daca aveam nervi de doi.....Dar tu chiar ca pari calma si mai ales...odihnita

eu am avut si noroc ca nu mi-au facut probleme deosebite pana acum... si nici nu simt oboseala!

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mai apar si eu din cand in cand, nu prea reusesc sa tin pasul cu voi.
Noi azi facem vaccinul. Sper sa nu faca febra
In leg cu tetina noi suntem la aia cu 4 gauri dupa ce am chilarit toate tetinele sa le maresc gaurelele ca fi mea urla daca nu curge

A fost cineva sa depuna dosarul la sectorul 3?Cum este? Mergem tot acolo unde am depus pt alocatie nu?

Am pus si eu poze http://good-times.webshots.com/album/569610557RUVQLQ

Ancule pupam rostogolici mic si scump

felicic, papa super bine bb, va fi barosan

Moni super veste, tinem pumni sa fie totul perfect.

musette azi ne intepam impreuna vad, va tin pumni stransi sa fie usor.

babytza sa va traiasca crestinul

Aly_c20 multa sanatate piticului

Nerantula super pozele

Revin

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Nici eu nu stiu cum reuseste sa aiba atata energie si optimism, mai e si singura acasa in timpul zilei.
Eu cred ca as fi fost la pamant

FE-LI-CI-TARI Luminita! Esti o super mamica!

Filmulete cu bebe Edi

Stii, se zice ca DD nu-i da omului mai mult decat poate duce, asa ca nu-mi fac nicio problema ca n-o sa ma descurc cu doi. Si e si ff frumos!

Am vazut azi pozele cu tizul, pe toate in sfarsit, si vroiam sa te intreb de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3184506184/in/set-72157611393914236/" target="_blank">asta. E premergator sau centru de activitati, ca nu-mi dau seama.... mi se pare ca Edi sta in picioare...? Si de unde ai luat-o, ca-mi face cu ochiul....

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Gaia, mai ales pentru ca ideea a fost a ta te rog sa arunci o privire pe ce am zis ca am facut (cu grupul de yahoo) si sa imi spui daca e cam cum te gandisei tu....recunosc ca ideea ta a fost super; pe mine ma intereseaza mai ales sa avem la un loc tot ce tine de probleme medicale....
Rog si celelalte fete sa se uite si daca vi se pare prea complicat poate vine altcineva cu o idee mai simpla.O sa mai rumeg si eu...

Mergi la inceput