Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Carla, dupa tine suntem!
nu-mi vine sa cred! pana acum nu le-a legat!
toata ziua l-am lasat in pat, singurel, doar-doar s-o rostogoli, dar n-a avut nicio gara!
acum juma de ora, era cu soacra-mea si eu pe net, cand imi zice soacra-mea "uite-l!" si el venea spre mine:)))

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Bravooo Razvanel

Stim si noi abdomene, dar rostogoliri deloc

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Anca maica-mea a fost pe la mine si m-a pus sa-i arat filmuletul de cateva ori. Super super Carla!
Mototolul meu abia se misca de pe spate pe o parte. Cred ca mai avem drum luuuuunngggggg pana la rostogoliri.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

si eu am pu filmuletul cu Carla la toata familia!! imi e tare drag sa o urmaresc!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

admirat David la botez! ce fatzuca dulce are!! si ii sta asha de bine in alb!!
la Icoanei ati facut botezul, nu? acolo am botezat si eu un baietel acum 2 ani si am recunoscut preotul:)

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

bitza, felciitari si voua pt performanta! sa vezi cand n-o mai sta in loc:))

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Bravooo Razvanel

urmeaza, ais a vezi!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:

babytza l-am vazut pe Davidut care nu vrea vin, hi hi, arata asa ca un baietel mare si tu...ce sa mai zic, au zis fetele tot , la ce biserica ati facut botezul, a fost ok, cald...etc?

Zilele astea cat a refuzat sa pape piciul, eu l-am cam fortat, adica eu ii bagam biberonul, el scotea si tot asa si intre timp, cand nu reusea sa il scoata incepea sa gangureasca cu el in gura, eu zic ca ma injura. In disperare i-am pus manere la bibe, in speranta ca o sa-l atraga sa tina de manere si sa pape, de unde...apuca de manere si il scotea din gura, dupa care incerca sa isi bage tetina in ochi

Multumesc pentru aprecieri Va pooooop pe toate
Roxi, nu a fost foarte cald in biserica , dar apa a fost ca a bagat mama mana sa o verifice E bine ca nu a racit. Am facut la biserica Icoanei cu parohul care mi-a fost profesor de religie la scoala. Am eu ceva pentru el , mereu mi-a placut cum tine slujbele...

Legat de mancarica si eu spun ca tine : astia mici ne injura cu biberonul in gura , e clar Si david face o pauza la jumatatea biberonului si dupa ce scoatem aerul din burtica nu il ia asa usor. Il refuza de cateva ori si abea apoi papa tot. Sunt convinsa ca ne injura printre gingiute

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

bey, obsedatelor de tzitzi parca va si vad, peste vreo sase luni, cand tati isi va arunca o privire spre, cum voi va ganditi daca nu cumva s-a afisat masa odraslei pe tricou
anca81: Carla este M O R T A L A! Cu zambetul ala dulce pe fetzisoara o sa o stearga si la discoteca, la fel, pe nesimtite, pana sa va dati voi seama si luati pusca!
luminitza: cred ca tu esti una din putinele persoane (mai putine decat degetele de la o mana) care ma lasa MUTA! inca o data (sau de doua ori, nah) jos palaria!
babytza: imi vine sa-i mananc ochisorii aia in care,parca, are toate raspunsurile Universului! Sunteti o familie frumoasa! sa-ti traiasca micul crestin si sa fiti fericiti!
tzitziri: la fel ma gandeam si io, cum ar intra bretelele de la rochia babytzei in umerii mei de halterofila(da' am perle. mostenire de la soacra-mea)
kid2003: pupam carlionti de fete frumoase si yinem pumnii sa nu aveti reactii la vaccin!
preety: hai cu pozele!
piolica, musette, laureta, andy.p:

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Carla, dupa tine suntem!
nu-mi vine sa cred! pana acum nu le-a legat!
toata ziua l-am lasat in pat, singurel, doar-doar s-o rostogoli, dar n-a avut nicio gara!
acum juma de ora, era cu soacra-mea si eu pe net, cand imi zice soacra-mea "uite-l!" si el venea spre mine:)))

poze noi cu bebelushull

Ce frumooos,bravoo

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:

Cuscra lasa-l pe gineri-miu in pace...sa vezi cand o sa inceapa sa-ti arate tot ce stie el

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput