Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, eu nu ii las nimic la indemana, dar a inceput sa se ridice pe varfuri sau se urca pe jucarii sa ajunga mai sus. Intinde manuta si hopa ia lucruri. Acuma nu mai tin nici pe comoda lucruri importante, ca raman fara ele.

Sim, ce program intens ati avut ieri. Il inveti cu placerile vietii, huh?

Moldoveanca, noi nu folosim perna.

Cecilia, sa ne spui cand te apuci de bb2 sa iti motivam seara absentele de pe forum.

Yaia, multam de reteta, aceea este. Nu stiu daca trebuia sa mai pun apa, cred ca nu. Oricum au iesit bine. Ce sunt galbiorii?

Mandarinutza, la multi ani sotului!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, hai ca trec toate, putere si curaj si nu uita esentialul, ai un copilas superb si sanatos!
Yaia, esti o draguta cu complimentele! Asa si eu cu Sara, o las sa se murdareasca si implicit sa ma murdareasca!IMi amintesc de un slogan f reusit la Omo: MUrdarirea este buna!
Cecilia, asa si eu, singura cu Sara, cand vine mama sau soacra in vizita e raiul pe pamant! Dar azi tocmai a plecat mami!
Greieras nu auzisem de noua lege cu al doila copil, dar eu sigur mai stau 2-3 ani, mi-am dat termen 35 de ani pentru al doilea copil!
Erina multumesc mult, si Sara are perioade in care nu mai vrea pe olita, o las si revin peste cateva zile, la noi e doar pt formarea deprinderii, imi imaginez ca si la voi!La noi a fost foarte apreciata olita gen scaunel.
Diwana, ma ierti ca nu am mai venit la taclale, dar a sosit mami in vizita si am fost ocupata! Dar am vazut ca ai reprezentat tu Clujul cu brio!
Papanash, sanatate lui Andrei!
Valentina, cred si eu ce sperietura….
Mandarinuta, La Multi Ani sotului!
Roxana, hai fa o poza cu Bubu MOtanelul incaltat! Ca eu asa rad cand mi-l imaginez…

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Yaia, am si eu o prietena care a stat in Canada o vreme, si imi povestea ca si tine ca ii scoteau copiii afara la gradi fara a se sinchisi de minus 16 grade afara. Bravo lui Tudor pentru progrese!

Erina, cred ca e tare greu sa iei o decizie, poate sa evitati drumurile macar pe frigurile astea.

Valentina, cred si eu ca te-ai speriat. Ce ascunzatoare! La noi functioneaza sa strig bauuu ca la un moment dat iese din ascunzatoare sa imi raspunda.

SabinaY, cred ca e musai sa mai tii oala ascunsa, si eventual poti sa iei o alta ca sa uite patania de tot. Cat despre umblat prin dulapuri si imprastiat, cam asa e si la noi. Noroc ca dulapul de vase are manerul foarte sus si nu il deschide, in rest totul e cercetat. Ai grija cu sticlaraia, mai stii cand am povestit pe forum ca a gasit Bubu un borcanel de al lui, l-a dat de pamant si s-a taiat.

Papanash, mergi la doctor sa te linistesti, sper sa nu fie nimic grav.

Gabriela, hai ca il pozez diseara.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Papansh,sanatate Andreiutului!Mergeti la doctor cat mai repede.Va tinem pumnii sa nu fie nimic rau si asteptam vesti de la voi.
Roxana, cresa de care vorbeam este de stat, Cresa IV Titan, poate am uitat sa precizez eu, inscrierile in cresa se fac cand copilul are 2 ani impliniti, cel putin asa cereau cand am inscris-o pe Alexandra.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11
Mama sta cu el doar cand trebuie sa plec eu undeva cu treaba (vezi sustinerea raportului), iar tati sta mai mereu cand poate dar atunci am eu altceva de facut (calcat, spalat, mancare). Eram obisnuita cu alt stil de viata mult mai comod. Nu regret ca-l am, insa sunt eu cam deprimata, obosita si ingandurata!!!

De ce nu o rogi pe mama ta sa il scoata afara intr-o zi si tu in ora aia sa dormi? Iti spun din proprie experienta ca dupa o ora de somn la pranz, fara copil, viata e muuuult mai frumoasa! Iar daca mama ta nu vrea, poti oricand folosi o minciuna nevinovata sa-i spui ca ai ceva treaba...e pentru o cauza buna!
Si de asta spun ca e problema ta, pentru ca ai asteptarile prea mari. Trebuie sa intelegi ca viata de 'dinainte' nu mai poate reveni, asa incat atunci cand sta sotul tau cu el, tu fa ceva ce iti face placere, macar o data pe luna sa pleci la magazin singura, o ora...sau la cosmetica, sau la o prietena. Treburile casnice pot astepta...Totul tine de tine, de capacitatea ta de a te schimba si de a accepta noul stil de viata (copil=dezordine in casa, deci total scuzabil).

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, multam de reteta, aceea este. Nu stiu daca trebuia sa mai pun apa, cred ca nu. Oricum au iesit bine. Ce sunt galbiorii?

Ma bucur ca au iesit bine si ti-au placut, regret doar ca a venit prea tarziu si nu ti-a folosit. Galbiorii sunt niste ciuperci de padure. Uite aici cum arata:
http://www.zegaimpex.bizoo.ro/vanzare/14586/Galbiori--chantarellus-cibarius-

===============
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, am si eu o prietena care a stat in Canada o vreme, si imi povestea ca si tine ca ii scoteau copiii afara la gradi fara a se sinchisi de minus 16 grade afara. Bravo lui Tudor pentru progrese!

Daca s-ar sinchisi de minus 16 grade, ar trebui sa stea cam mult timp in casa. Si din proprie experienta stiu ca stat in casa=neconsumat energia=lipsa somn.
Multumim!

===============
Poze

Mergi la inceput

Subscriu la tot ce a propus Yaia pentru Andreea11. Nu pica lumea daca hainele nu sunt calcate, iar ca mancare (exceptand pe Cristi) se poate servi si ceva simplist. Musai trebuie odihna si o detasare de tot ceea ce presupune rutina zilnica.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Zau daca vazusem galbiori pana acum, chiar ma intrebam de unde as putea sa cumpar.
Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai e cafea?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput