Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

bebeka, Andrei mananca, cot la cot cu sora-sa cereale de la Nestle si cu lapte si fara. I-am dat odata si din cele cu cacao, ca nu mai scapam de el.
Ca formula de lapte folosim acum Milumil junior 1-3 ani. I-am dat si din cel simplu si din cel cu gust de banana.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sa va spun ce sperietura am tras acum o jumatate de ora. Am avut de rezolvat o chestie administrativa, si vazadu-l pe Andrei cum se joaca linstit mi-am vazut si eu de teaba. Dupa cateva minute de liniste ma uit sa vad ce mai face baiatul. Dar ia-l pe Andrei de unde nu-i. Incep sa-l caut si caut si caut... si nimic.Va rog sa ma credeti ca mi-a sarit imima din piept. Ma uit in sifoner, in baie, in bucatarie,ce mai rascolesc toata casa si nimic. Deja ma lua cu lesin. Pe usa nu avea cum sa iasa ca era incuiata si cheile puse bine de mine, ca sa nu-mi dispara. Dupa o clipa de liniste si dupa ce trag iar aer adanc in piept incep din nou cautarea. Ajung din nou la bucatarie si imi vad mandretea de baiat bagat in masina de spalat. In disperarea mea nu-l observasem de prima data , iar el tacea malc. Usurata ca mi-am gasit progenitura, l-am scos de acolo razand de mama focului,iar acum domnisorul se converseaza cu tonul telefonului. Stiam ca are mai nou obiceiul asta, dar cum spalasem niste rufe de dimineata lasasemm usa de la masina deschisa ca sa se usuce. Vai mie, si asta-i doar inceputul.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Am tot avut treburi pana acum si vad ca am ceva de recuperat din urma. Aseara am stat sa vad filmele pe la TV pana la 2, dar zau nu am mai avut chef de calculator.

Noi suntem ok, sper sa ramana bine sanatosi copiii. Ieri am vrut sa va povestesc ca i-am gasit 3 masele iesite lui Bubu, de bine ce ma plangeam ca nu are niciuna.

Si ca tot vorbeati de crizele copiilor, si eu ma vaicaresc de supararile lui Bubu. Noroc ca nu se supara prea des. Dar atat imi trebuie, cand nu il las sa faca asa cum vrea cum se arcuieste si se arunca pe spate. Ieri a dat vreo 2 tartacute de parchet, bietul de el, ca nu am reusit sa il mai tin. Dar cu rabdare, le-om trece si pe asta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna tuturor,

Am citit in mare cele intamlate pe-aici...noi am avut 3 zile libere...insa le-am petrecut pe-acasa,cateva plimbari si ceva cumparaturi.
A venit si aici un pic de frigulet.Sunt in jur de 4-5 grade la pranz.Bine ca nu mai tine mult
Erika are o perioada foarte buna.Invata repede,este activa,dulce si face mereu chestii noi.De ex,in seara asta,i-am spus ca mrgem la nani.S-a dus pe canapea si s-a intins acolo.A mai adormit de cateva ori pe canapea cu mine.
Avem o problema....de suzi nu scapam in veci...cati copii sug inca suzeta?Eu fac tot posibilul sa i-o dau doar la somn.

Despre olita...hmmmm.Pe la 8-9 luni o invatasem sa faca si kk si pipi imineata.Eram asa fericita,apoi brusc n-a mai vrut,doar cand o vedea incepea sa urle.Am bagat-o in dulap o perioada,sa uite.I-am dat-o de curand,se urca pe ea si spunea ca-ca...iar intr-o dimineata,nu e aezase f bine si a cazut...cred ca s-a lovit si a durut-o...n-a mai vrut deloc.Acum iar am bagat oala intr-un dulap sa nu o vada.nici nu stiu cum sa procedez.

Erina m-ai facut sa-mi doresc sa vad filmul.Intr-o zi cand o sa am timp seara,am sa ma uit.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Valentina, cam greu sa bea singurei din canita, ce cresa este asta de cer atatea?

Cecilia, a suportat chiar bine cizmele cu pricina, deci le va purta si azi. Si eu ma dau in vant dupa ciuperci.

Andreea11, in privinta imbolnavirilor nu este nici o diferenta intre gradi de stat sau particulara.

Rnico, bine ca ne mai dati vesti. Ti-am vazut roscatica, scumpa. Bafta la eco!

Danuta, nu am reusit sa vad pozele.

Papanash, stiam eu ca si Ghighi piteste lucruri si inca mult inaintea lui Bubu, cred ca e si mai antrenat. Si noua ne lipseste un bibe, am cumparat altul, cine stie pe unde o fi. Nu am apucat sa ii fac poze ieri, dar sigur il pozez eu ca de acum incolo cizmele alea le poarta, eu nu mai dau banii pe alte incaltari. Daca iti vine sa crezi, verisorului de 2 ani ii vin ghetele lui Bubu nr. 23. Oricum problema nu e numai de numar, ci si de model. La ghetute obisnuite e ok cu nr 23, dar cele pe glezna nu pot fi incaltate. In plus trebuie cat mai deschise, poate ceva gen adidas sa mearga. Noi avem ghete ca ale lui Cristi al Ceciliei. Iar PMS am si eu, chiar azi ma vaicaream la birou ca ma simt apasata si zau daca inteleg ce am si de ce. Dar la mine e ceva obisnuit.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Papanash, acum am citit de febra lui Ghighi, sanatate multa, sper sa fie totul bine. Stiu ca si la el ba erau masele ba nu, uite ca la noi au aparut.

Papanash si Valentina, multam de sugestiile pentru ciuperci.

Andreea11, sanatate multa si tie, trebuie sa faci ceva cu soldul.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna ziua si La multi ani, ca nu ne-am conversat pe anul asta! Ce mai faceti, sper ca toti bebeii si mamicile sint ok!
Am o intrebare pt voi: cine a depus actele pt 85%?Daca puteti, dati-mi si mie un pm, ca sun in disperare acolo si nu raspunde nimeni si nu vreau sa fac doua drumuri degeaba. Am citeva nelamuriri si nu vreau sa ocup tot forumul cu problema asta. Probabil ca ati discutat, dar n-am apucat sa citesc nimic din urma. Va pup si astept o vorba de la voi.

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Multumesc mult fetelor pt sfaturi!
Stiu ca baiatul nu are nici o vina insa eu nu mai pot. Mama sta cu el doar cand trebuie sa plec eu undeva cu treaba (vezi sustinerea raportului), iar tati sta mai mereu cand poate dar atunci am eu altceva de facut (calcat, spalat, mancare). Eram obisnuita cu alt stil de viata mult mai comod. Nu regret ca-l am, insa sunt eu cam deprimata, obosita si ingandurata!!!

Erina eu nu muncesc acum, stau cu Cris acasa, deci nu sunt stresata de munca.....asa ca inca o bila neagra ca ma plang

Devylla si noi incercam sa renuntam la suzi. Ziua nu i-o mai dau deloc, insa la somn nu se poate fara. Nu stiu cum o sa l dezobisnuiesc.

Nu stiu cand mai reusesc sa scriu ca mi face figuri calculatorul! Sanatate, nervi tari si puiuti cuminti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor, eu il suspectez pe Andrei ca are infectie urinara, mergem mai tarziu la medic sa vedem. Face febra tot timpul, azi noapte l-am trezit la 2 ca ardea ca focul si se cuibarise la mine in brate tremurand. I-am dat nurofen si panadol pana acum, vad ca si pe zi tot asa, dupa cateva ore de la sirop iar revine febra.Si in plus urineaza mult, v-am zis ca dimineata il gasesc ud mai mereu.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Despre pitit lucruri...si Erika este maestra.Plus ca si-a facut obiceiul sa arunce obiecte in gunoi...nici nu vreau sa ma gandesc cate am aruncat pana acum fara sa-mi dau seama...si nu doar jucarii,arunca furculite,cani,caserole de plastic...farduri,tuburi cu creme...absolut ce apuca.inainte sa dau gunoiul,care este impartit in 4 pungi-4 categorii...trebuie sa il verific.
Apoi are acces la toate dulapurile si sertrele din bucatarie...muta cratitele la farfuri,baga capacele la caerole...pungi la pahare...e o debandada de nedescris.Dar nici nu ma mai gandesc sa le pun in ordine...pana n-oi lega totul cu sfoaraTrebuie sa ajng sa cumpar niste sisteme de inchidere.n-ar fi ca face deranj,dar a sart pna acum 2 pahare...noroc ca eram in bucatarie langa ea.
jucariile le imprastie peste tot,scoate hainele ei din dulap si le baga prin alte parti,ori le uita pe jos,ieri mi-au trebuit 3 ore sa fac putina ordine doar la ea in camera plus locul de joaca din living.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput