Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

daca tot am gasit aparatul foto, am filmat jucaria aia noua , inca se joaca cu ea, dar si eu

imi merge ff greu forumul, mai am niste raspunsuri de dat sper sa apuc.
Carpatina, multe imbratisari trandafirasului si tie, sper ca sunteti bine. Concursul ala a avut drept castigatoare ( votata de juriu) o mamica din jud galati, cu o poveste de viata foarte trista. Am ramas dezamagita nu de rezultat ci de organizare. Oricum, eu sunt cea mai bogata in voturi, deci in prieteni sustinatori.
Andreea, sper ca azi esti mai bine. Si eu am aceeasi parere cu cea a fetelor, lasa-le mai nefacute. Si pe mine ma murdareste aproape mereu cand mergem afara, si cred ca toti copiii fac la fel. Relaxeaza-te, e foarte important in primul rand pentru tine si rezultatul il vezi la cei din jurul tau.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mah, copii mai marisori, ce s-au intalnit cu Moshul in diverse locatii.. n-au fost surprinsi ca Moshul nu e numai unul?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

lui Andrei ii plac mult www.flickr.com/photos/23756759@N04/3191582532/" target="_blank">masinile . E fericit si ar sta si o ora in masina . Of, de-as avea loc in casa, sa-i iau vreo doua....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Concursul ala a avut drept castigatoare ( votata de juriu) o mamica din jud galati, cu o poveste de viata foarte trista.

Nu era nici o finalista din Galati. Poate Braila?

Si noi pe voi

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Yaia, Rox, Papanash. Acum am vb cu mama sa ma vina pe aici. Problema e ca ea inca lucreaza, iar de iesit cu el nu poate ca e mult prea atomic piciul meu. Oricum va veni, ca tb sa incep al doilea raport de cercetare.... Deci, nu ma odihnesc dar macar fac ceva ce imi face si nitica placere desi e contra cronometru.
Problema e a mea. Eu nu ma pot obisnui cu casa cu curu n sus, si stau si deretic, sterg amprente, bag aspiratorul. Mi-am propus de n spe mii de ori sa nu mai ma intereseze, dar degeaba, dc nu e totul pus la locul lui seara nu am somn fratilor. Zici ca sunt nebuna!!! problema e ca inainte nu eram asa...., eram mai umana....Acum nu, aragazul trebuie sa fie perfect curat, robinetii fara stropi, toate puse la locul lor in ordine, nici o frimitura pe jos, jucariile lui Cris aliniate etc. Sunt stresata si stresanta pt cei din jur. Mama ii zice lui Cris Domnu Scama. Cum vede o scama vine si mi-o da, deci stresez si bietul copil...
Da am un copil mai agitat poate ii transmit starea mea, dar e copil numai ca eu uneori uit asta.... Va pup si imi sunteti dragi cu toatele si va multumesc de incurajari.

P.S. sotul a zis ca imi rupe o jumatate de paine, frimituri marunte, marunte si mi le lasa in mijlocul sufrageriei, iar pe mine nu ma lasa 4 zile sa le iau sa ma obisnuiesc...deh terapie. Cred ca asa mi ar trebui.

Mergi la inceput

asa, Braila, Tanta Nedelcu o cheama.
Asta cu Mosii pe cine framanta ? Ca eu stiu ca e numai unul si are si ajutoare, multe ajutoare. Scrie si in articolul din prima pagina DC .

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Asta cu Mosii pe cine framanta ?

Desi e mult spus framanta... raspunsul e.. pe mine..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Cecilico forumistae dela mamici de Iasi,e Mihamora nu cred ca o stiti voi.Erau in drum spre Cancun si au poposit cateva zile aici.A fost dragut ca s-au jucat baietii,s-a lasat cu ceva palmute primite de Vladut de la Dominic dar in rest au fost ok

mami fericita de Vladut Dominic

Si eu care credeam ca a depasitooooo cineva de aici, pe Sim sau pe Roxana,la soppingareala

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Si ca tot vorbeati de crizele copiilor, si eu ma vaicaresc de supararile lui Bubu. Noroc ca nu se supara prea des. Dar atat imi trebuie, cand nu il las sa faca asa cum vrea cum se arcuieste si se arunca pe spate. Ieri a dat vreo 2 tartacute de parchet, bietul de el, ca nu am reusit sa il mai tin. Dar cu rabdare, le-om trece si pe asta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Ce bine le-ai descris si pe ale lui Cristi......doar ca el acum mai da si intentionat cu capul de parchet.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

gata, am citit o gramada despre infectiile urinare, sper sa nu fie cazul la Andrei. Acum plecam la medic, programare n-am gasit pt. azi dar mergem fara, poaate stam cu orele pe-acolo...pe curand !

Ghighi- filme

Mergi la inceput