Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 9
moldoveanca spune:
Papanash tinem pumnii sa nu fie nimic grav.Sanatate multa

mami fericita de Vladut Dominic
valentina_22 spune:
Papanash, aveti grija de voi si de Andrei. Jucaria este foarte interesanta de unde ziceai ca ai luat-o?
Si Andrei e lesinat dupa masinute, dar evit cand merg cu el la vreun loc de joaca sa-l las la masinute ca nu mai scapa dupa aceea de el. De cele mai multe ori reusesc
, insa nu de putine ori am stat si cate o jumatate de ora ca sa-si faca damblaua baiatul. Tin mite o faza haioasa. Veneam cu fata de la innot de la bazinul 23 august si am zis ca intram si in parc. Erau acolo cateva masinute, etc. Noi eram un grup de 3 mamici, fiecare cu picii ei si dintre toti numai Andrei a fost interesat de masinute si fara frica. Abia invata sa mearga, dar uitati-va cat de smecher se tine , desi masina scartaia si se misca din toate incheieturile.![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mai e cafea? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
La expressorul meu, dar tre sa vii pana aici.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
Ce bine le-ai descris si pe ale lui Cristi......doar ca el acum mai da si intentionat cu capul de parchet. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Exact asa facea si Alex si am depasit faza numai ignorand comportamentul. Ii vorbeam calm si ii aratam altceva dar fara sa reactionez deloc la gest. Bona ei mai ceda la inceput si facea mai rau, dar cand a ignorat si ea a renuntat la gest.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mah, copii mai marisori, ce s-au intalnit cu Moshul in diverse locatii.. n-au fost surprinsi ca Moshul nu e numai unul? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Alex nu s-a mirat, dar aveam pregatit raspunsul (adica niciunul nu e Mosul in sine, ci sunt ajutoarele lui). Pe ea o intereseaza sa primeasca mai multe cadouri si asta e suficient. Parca ar fi fata mea.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Vaaiii ce debandada e la noi, mai am sa il spal pe Bubu si sa ii hranesc, si poate se potolesc si ei.
Valentina, ce haios era Andrei in masinuta.
Papanash, volanul nostru e similar dar Bubu il trateaza cu indiferenta. Cum a fost la doctor?
Andreea11, tie iti e greu pentru ca nu incerci sa nu faci nimic. Cand o sa reusesti o sa vezi ce bine eeeeee. Pana te enerveaza iar si incepi sa le pui la loc. Daca ai vedea cum e acum aici nu stiu ce ai face, dar am ales sa ignor, o sa strang peste o ora cand il culc pe Bubu.
Rox , mamica
cecilia L spune:
Luy, ai depus actele in Hambarului, am inteles ca este o mare nebunie, se calca in picioare, e adevarat?
eu ma reytrag la nani, sa nu scrieti prea mult ca nu mai apuc sa citesc,
...ocupata sufrageria.
noapte buna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
Va invit sa vizionati
Povestea Alexandrei si sper sa va placa!
.
La povestea lui Andrei inca se lucreaza!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
gabitz78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Alex nu s-a mirat, dar aveam pregatit raspunsul (adica niciunul nu e Mosul in sine, ci sunt ajutoarele lui). Pe ea o intereseaza sa primeasca mai multe cadouri si asta e suficient. Parca ar fi fata mea. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
si stefan la fel..or fi frati?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
apropos de faza cu multe cadouri, stef de ziua lui a primit telefon de la verisoara-sa mai mare, careia i-a multumit pentru cadou si i-a spus sa nu uite sa-l aduca cand vine la petrecere!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/