Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 10
Andries spune:
Multumesc pentru incurajari, cu adevarat este destul de dificil sa inventezi meniuri pemtru un copil atat de dificil cu stomacelul, dar nevoia te invata.
Yaia nu stiu reteta de papanasi moldovenesti, o sa o caut pe net sau poate o ai tu?
merci anticipat 
Cauciucurile de iarna purtate vara maresc consumul destul de mult, eu am incercat si am avut 1 litru -1 litru si ceva in plus la suta, aderenta pe asfalt este semnificativa. Eu una sunt mare experta la facut pana, si mai rau este ca eu am deosebitul talent sa le tai. Asa ca la un moent dat am aruncat doua cauciucuri de vara si am cumparat de iarna (evident
venise iarna) si le-am purtat si vara urmatoare. Deci daca la un matiz am vazut 1l in plus, nu vreau sa ma gandesc cat o fi la un jeep.
Andreea as vrea sa-ti spun ca ar trebui sa te relaxezi...altfel
... stii tu cum
Vorbesc din experienta, si eu am avut un episod de depresie cand avea Vic vreo 2 ani si tot asa eram distrusa daca nu era ordine in casa (si nici poveste de ordine) si ma chinuiam sa spal si sa calc si sa fac pe dracu in patru...aiurea, n-o sa reusesti in veci sa le faci perfect. Si stii care-i culmea? Nici nu trebuie. In Basarabia am auzit o vorba, dragostea unei femei trece prin urechi si a unui barbat prin burta. Suna cam aiurea, dar...e destul de adevarata. Asa ca la un moment dat m-am declarat invinsa si pur si simplu seara am mai cedat la un pahar de vin si-o partida de sex cand dormea plodul evident. Si pe bune daca n-a fost din ce in ce mai bine si mai simplu. O sa fac niste poze cu apartamentul meu cu doi copii, ce jaf de dezordine e in el non stop...![]()
dar pe bune daca ma stresez.
De exemplu sambata noapte mi-a vomat Vic, duminica Mircea. Cred ca au agatat o viroza ceva...pe alea de sambata am apucat sa le spal duminica, dar alea de duminica...le-am pus pe balcon, au inghetat bocna si le spal acum. Sper doar ca masina de spalat sa scoata voma aia inghetata de pe cearceafuri. Doar nu era sa stau duminica noapte sa ma chinui cu ele?
Andries
Roxana_G spune:
Gabitz,
asadar copiii nostri isi cunosc interesele.
Valentina, am urmarit filmuletul cu mare mare drag. M-a amuzat prima poza cu burtile, si mi-a placut tare mult Alexandra cand iti intindea floricica. Este minunata
, banuiesc ca te minunezi si tu ca mine ce de repede a trecut timpul si ce repede a crescut. Acum sunt si eu nostalgica.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
deci are infectie in corp, ai iesit rezultatele la sange deja. ii dau antibiotic, nu stiu ce nume are, s-a dus tati sa-l cumpere, are reteta, parca ceva cu y a doua litera. I-am recoltat si urina, rezultatul iese maine dimineata. sa vedem unde are infectia, daca e de la gat ( ca are 2 puncte de puroi) sau are infectie urinara. am fost la dr. Giosan Dumitru, pentru a 2-a oara, mi s-a parut ok. Dna Marcu, are tarif pentru orice consultatie, chiar si pentru cei abonato. Asta n-am mai auzit pana acum.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Roxana_G spune:
Andries, baga si la mine niste incurajari din astea, ca vad ca si eu mai am de lucrat la relaxare. Imi pare rau de problemele baietilor, multa sanatate. Cat despre cauciucuri de iarna folosite vara, pe langa consum, este si uzura mai mare. Acum 2 ani nu le-am mai schimbat pe cele de iarna, nici nu mai stiu din ce motiv, si m-a prins iunie cu ele. Erau deja ferfenita!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Papanash, imi pare rau ca nu e bine Andrei, speram sa vii cu vesti bune. Multa multa sanatate! 
Rox , mamica
mandarinutza spune:
Buna seara si de la noi! Multumim mult pentru urarile de ziua sotului!

Papanash, multa sanatate lui Ghighi, scapati repede de infectie!
Valentina, foarte frumoasa povestea Alexandrei.Aveti o fetita tare frumoasa si scumpa!
L-am admirat si pe Andrei in masinuta, si Antonia era pasionata de masinuta respectiva(poza am vazut ca era la noi in parc). Acum masinutele respective sunt plecate in delegatie in parcul IOR la fantani.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Va invit sa vizionati Povestea Alexandrei si sper sa va placa! La povestea lui Andrei inca se lucreaza! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Ne-a placut mult...Miru se uita si zicea 'bebi'
sim_stoian spune:
Yaia, multumesc. Cauciucurile de iarna cresc putin consumul de benzina la masinuta. Au intr-adevar santurile mai adanci decat cele de vara si cred ca sunt ceva mai aderente. Eu simt diferenta foarte bine, daca inainte imi intra ABS-ul la cea mai mica frana, acum nici vorba de asa ceva. Si am fost si pe la casa in we, am mers pe drum cu zapada ca lumea si s-a comportat excelent. Sa vedem pe drum spre Bacau si la tara spre Neamt cum se vor comporta. Ce-i drept, sunt scumpe si pe aici, dar ce nu fac eu pentru siguranta lui Stefan ![]()
Erina, multumesc. Bucataria o vom lua pe dimensiunile de aici, apt nu il vom vinde si deci nu mutam nici o mobila din el. Probabil il vom inchiria la niste prieteni o vreme, iar dupa ce va apare bb2 o sa o aducem pe mama sa stea in el ca sa ne ajute; daca va vrea, bineinteles.
Erina si Yaia, si pe Stefan il scot afara chiar daca e frig (cam pana la -14 grade). De exemplu, la gradi au 'dezlegare' de la mine si l-au scos si azi, s-a jucat la casuta de plastic din curte si la pietricele. Nu are nimic, parol!
Bebeka, lui Stefan ii dau Milumil 3 formula veche cu fructe si cereale. Inca nu l-am trecut la cel de crestere si nici nu ma grabesc.
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Valentina foarte frumos, m-a emotionat mult, dar m-a si cuprins un pic de tristete vazand ce repede cresc.
Papanash imi pare rau ca vestile nu sunt bine, insanatosire grabnica.
Carpatina sa stii ca si pe mine ma rodea curiozitatea cu atatia Mosi umbland liberi. Chiar discutam cu barbatu' cum o sa-i explicam ca exista unu singur si totusi are atatea fetze (si burtzi) ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
sim_stoian spune:
Acu am vazut ca au scris si fetele despre cauciucurile de iarna folosite vara.
Valentina, am salvat linkul, ma uit maine.
Papanash, sanatate lui Andrei.
Andreea11, am avut si eu mania de a pune totul la loc intr-o vreme. Mi-a trecut repede, am grija sa fie curat, nu e bai daca e dezordine. Prefer sa ma destind cumva ca sa fiu cu moralul bun.
Ma duc la nani, maine am o zi incarcata, incarcata. Noapte buna tuturor!
Jurnal de calatorii