Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 11
diwana spune:
Sim, m-am uitat azi-noapte la site-ul gradinitei lui Stefan si Mario. Foarte frumos ce-am vazut acolo, la fiecare poza ma gandeam ce i-ar mai placea lui Rares sa faca din astea. Cred ca se simt foarte bine copiii acolo si cred ca invata foarte multe lucruri. Chiar mi-a placut. La multi ani inca o data bunicii tale, cand mergeti miercuri?
Dana, ca mi-am amintit, v-am vazut la patinoar. Foarte bine faceti ca aveti asemenea activitati, si mai ales ca le aveti impreuna.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
luy spune:
Buna seara !
Nu prea am apucat sa citesc, nu ma intrebati cum a trecut ziua de azi, abia acum 10 min am culcat-o pe Maria si ma duc si eu sa mananc ceva pe ziua de azi si apoi sa fac un pic de smotru, ca ieri dupa-amiaza mi-a fost rau si m-am culcat lasandu-le pe toate pe unde am apucat. Iar azi... m-am apucat cu mainile de cap 
Asa ca acum trebuie sa aduc situatia la un nivel acceptabil
, nu suport sa le vad asa.
Voiam sa va zic ca am fost azi si am depus actele pt recalcularea indemnizatiei, am ajuns acolo in jur de 10.30 si am terminat la ora 12.45, am stat 2 ore intr-un frig teribil, termometrul de la masina lui bernix ( am avut "sofer personal", multumesc inca o data
) arata -8 grade cand am ajuns noi acolo. Am tropait pe loc non-stop, ca-mi inghetasera picioarele ingrozitor, m-am dezobisnuit sa ies din casa la ore asa "mici" si nu-mi pusesem in picioare decat niste dresuri 
In fine... ce sa mai zic: ca-n Romania - pt tot Bucurestiul un singur loc de preluare a documentelor, unde se lucreaza numai lunea,miercurea si joia intre orele 9-15. Si este un singur birou, unde o singura doamna primeste actele
Culmea marinimiei, la un moment dat azi a primit ajutor de la o colega care trecea numele intr-un registru.
Aceasta este tara minunata in care traim, unde cetateanul este respectat de autoritati 
In fine... nu vreau sa va demoralizez 
Iata lamuriri despre documentele pe care trebuie sa le pregatiti:
Trebuie sa ai la tine urmatoarele documente ( 4 chestii ) :
-copie carte identitate titular indemnizatie
-copie certificat nastere copil
-adeverinta de la angajator cu veniturile nete din ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului
-cerere in care soliciti recalcularea indemnizatiei
Adeverinta de venit nu este una tip, ti-o fac cei de la HR de la tine de la serviciu si trebuie sa treaca in ea veniturile tale nete cf statului de plata din ultimele 12 luni inaintea nasterii. Asta inseamna ca sunt incluse si primele. Maria e nascuta in august07 si am dus adeverinta cu lunile aug06-iul07. Adica nu se include si luna in care ai nascut.
Pe aceasta adeverinta nu trebuiesc trecute decat veniturile ( nu-i intereseaza perioade de CM sau alt fel de concedii ).
Cererea pt recalcularea indemnizatiei nu este tip, o scrie fiecare solicitant, insa ea trebuie sa contina:
- nume si prenume titular indemnizatie, domiciliu, serie si nr carte identitate, CNP, nr de telefon
- nume si prenume copil, CNP, domiciliu copil
- specificarea faptului ca doriti recalcularea indemnizatiei ca 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni inaintea nasterii.
Singurele chestii la care s-a uitat persoana care a primit documentele : ca exista toate 4 ( cererea,copie CI, copie certificat nastere, adeverinta venit ), iar pe adeverinta de venit a verificat ca am trecut 12 luni inaintea nasterii ( a vazut in certificatul de nastere ca Maria e nascuta in august07 si s-a uitat daca pe adeverinta sunt trecute lunile aug06-iul07 )
Sper ca lamuririle mele sa va fie de ajutor si sa va scuteasca de eventuala situatie neplacuta de a merge acolo de 2 ori din cauza vreunei nereguli in acte.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
gabitz78 spune:
papanash - multa sanatate lui andrei.si noi am fost o data cu eliza la giosan, cand a facut alergie..si mi s-a parut ok.noi nu avem abonament, asa ca nu stiu cum e cu tarifele.cand mergem la marcu platim 100 parca...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
diwana spune:
Erina, ce imi recomanzi tu sa mananc ca sa dau jos cele 3 kg + inca vreo 3? ![]()
Va zic si eu noapte buna, dar nu inainte de a va spune cat de mult il iubesc pe fiu-meu. Il ador pur si simplu, ma uit la el si simt ca ma topesc
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
luy spune:
Multa, multa sanatate lui Ghighi, am citit ca-i bolnavior ! Daca e infectie, sper sa descoperiti de la ce e si sa-i dati cat mai repede de cap. Multi
meseriashului si mamicii lui !
Sper ca macar de la carpatina sa fie vestile mai bune si Ioana sa fi scapat de probleme ( ieri mi-a fost rau si nu stiu ce ati scris, mai am de recuperat ) Multi, multi
de la noi !
Mai era si Mario bolnavior... betty, sper sa scapati repede de raceala, sa nu se "prinda" de el. Si tie iti tinem pumnii la FIV ! 
Daca mai sunt copilasi bolnaviori, le uram tuturor sa se faca bine si sa fie din nou veseli si plini de energie, sa faca 1001 de nazbatii ![]()
diwana, multumesc mult pt efortul de a poza tot albumul, esti o dulce
Este intr-adevar f.frumos, m-ai convins sa-i fac si eu Mariei. Numai ca va trebui sa ma mobilizez sa sortez pozele... e ceva de munca.
Ma duc sa mananc ceva si poate mai revin mai tarziu, mai am de recuperat din urma...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Gabriela77 spune:
Buan seara si de la noi!!!!
Papanash, ce rau imi pare de veste, speram sa fie bine totul cu Andrei! Sanatate multa!
Luy, imi pare rau de experienta de azi, si la noi la Cluj a fost coada la Directia Muncii, dar macar a fost cald, cam 1 ora a durat!
Diwana, cam asa si eu, ma uit la ea si ma minunez cum am putut produce asa un copil reusit???
Sim, sa stii ca si mie imi place gradinita lui Stefan, studisesm si eu site-ul mai demult, de fapt ti-am si zis. Inteleg ca Stefan s-a acomodat f usor si ii place mult! S-a imbolnavit des?
Danuta, si Sarei ii ies acum masele noi si e indispusa, tot pe la 12 noaptea adoarme.
Fetelor, Sara iar nu mai vrea lapte, si asa nu bea ea mult, dar acum nu mai vrea deloc...offf...a mai avut o perioada tot cand ii iesisera masele noi cand nu a baut, sper sa fie asta...nbu stiu ce sa zic, ca mancare papa foarte bine! Offf!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
buna seara si pup tulmond:D
suntem bine la munte, e soare si frumos.
Cam avem administrative, da e ok.
buba mare: am uitat incarcatorul acasa, nema baterie.....oare gasesc de cumparat? asa ca nu ma sunati ca sunati dijaba:D
edit, e nokia, tip mai vechi, da nu f vechi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
betty78 spune:
Multumesc pentru urari. Chiar este o grea incercare pentru mine si acum este mult mai greu pentru sot. El chiar nu accepta un esec; eu sunt oarecum mai relaxata...daca merge bine, daca nu mai incercam inca odata...o sa vedem, iar daca nu merge nici cu FIV 3 atunci imi fac actele de adoptie. Vreu neaparat bebe 2
Luy multumim pentru informatii. Eu inca ma chinui sa aflu daca intra si dividendele? Din punctul meu de vedere se pare ca nu, dar as vrea sa fiu sigura.
Pupam bebici bolnaviori.
Acum sa vin cu vesti: Mario e pe drumul cel bun; antibioticul vad ca isi face efectuk, iar mucozitatiile galbui-verzui am inceput sa dispara. Ce imi place este ca gradinita l-a educat putin. Azi dupaamiaza a adormit singur in tarc, iar seara in patut, lucru care nu s-a intamplat niciodata; daca ajungea cumva din intamplare in ambele pe cand era treaz era mare jale. Azi, din contra, a inceput sa se agate de tarc ca si cum ar fi vrut inautru si cum l-a bagat mama s-a si culcat. Apoi acum seara am intrat in baie sa fac un dus, iar Mario dupa mine si el top. I-am spus atunci intr-o doara ca sa ma lase singura ca nu este frumos sa stea cu mami in baie si in secunda 2 s-a intors cu spatele si a plecat din baie, iar pe mine m-a lasat masca
. Deci educatia incepe sa isi spune cuvantul.
Am vazut ca s-a intrebat da taiat unghiutele: la noi e dupa chef
, adica cateodata imi intinde singur degetelele doar cand vede forfecutza, iar cateodata trebuie sa ma lupt cu el![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
Betty, o sa fie bine, sunt convinsa! cand vrei sa faci fiv?
sanatate tuturor! Si pupam Mario educat:)
Gh al meu nu da semne. Desi, de 2 zile, pune mana langa priza, computer etc dupa care se intoarce la mine, si da din cap si din mana, adica "nu e voie".
Inutil de descris hohotele generalede ras![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
betty78 spune:
Va urez noapte buna.
Sabina pai am inceput azi cu AC si in 2 saptamani incep tratamentul de inhibare apoi prin februarie o sa fac embriotransferul iar apoi cu Dumnezeu inainte.
Chiastia cu "nu e voie" o face si Mario cu cablul care alimenteaza laptopul, ba chiar dupa ce il scoate se uita la mine si il indreapta spre gura si cand ajunge aproape incepe sa rada in hohote...e super smecher roscatul lui mama![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario