Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am citit tot, despre toata lumea, dar acuma merg sa dorm. Domnu bebelus se scoala la ora 6 la munte....adica se scoala de tot.
ca iar tzitzileste noaptea. Are gura crenelata ca un gard de sarma ghimpata saracutu, maselele alea....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Betty multa bafta sa vina bebe 2 cat mai repede.Ma uitam la pozele cu roscovanul si tare frumos e

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu ma chinui sa-l obisnuiesc sa pape lapte de vaca si nu prea vrea.In seara asta am adaugat doua masuri de lapte praf si a topit tot.Ma gandeam sa-i mai dau asa poate se obisnuieste cu gustul.A mai procedat cineva asa?

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Moldoveanca eu am vrut sa ii dau lapte de vaca de cateva ori, dar il refuza chior asa. Il accepta doar cu miere in el sau zahat vanilat. Oricum ii dau lapte de vaca in gris cu lapte si multe alte produse. Mie doctorul pediatru mi-a recomandat sa ii dau lapte praf pentru ca este imbogatit cu alte vitamine si minerale fata de laptele praf.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, inca nu v-am citit din urma, dar in dimineata asta am primit o veste grozava si sunt atat de fericita, incat trebuie sa va spun: stiti examenul meu de certificare de la inceputul lui decembrie? Ei bine, l-am luat! Nu-mi vine sa cred, credeam ca nu am nicio sansa si am luat examenul!!! Cred ca numai rugile voastre au ajutat. Si cred ca aveti pile la Seful cel Mare, si inca pile mari!
Va multumesc din suflet pentru sustinere. Nu era mare lucru daca il picam, dar poate bucuria e atat de mare tocmai pentru ca nu ma asteptam sa-l iau. Sotul meu zice ca e grozav pentru cineva fara studii tehnice sa ia certificarea asta. Yuhuu!
la toata lumea!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Zau daca vazusem galbiori pana acum, chiar ma intrebam de unde as putea sa cumpar.

In tara ii culegeam noi din padure, de la bunici. Mergeam cu totii la strans de ghebe in padure si gaseam uneori si galbiori. Dar sunt mai rari, de asta sunt 'delicatese'. Si aici gasim fie la piata, fie la supermarchet, dar sunt cam scumpi. Cei de la piata sunt productie proprie (e de inteles de ce sunt scumpi), dar cei de la supermarchet sunt adusi din Estonia (astia chiar nu stiu de ce sunt scumpi).

===============
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mai e cafea?

Cereai cafea la 4 si? Of, greu e cu puii bolnavi!
Sper sa citesc intr-o postare ulterioara ca Ioana a fost mai bine.

===============
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Yaia, Rox, Papanash. Acum am vb cu mama sa ma vina pe aici. Problema e ca ea inca lucreaza, iar de iesit cu el nu poate ca e mult prea atomic piciul meu. Oricum va veni, ca tb sa incep al doilea raport de cercetare.... Deci, nu ma odihnesc dar macar fac ceva ce imi face si nitica placere desi e contra cronometru.
Problema e a mea. Eu nu ma pot obisnui cu casa cu curu n sus, si stau si deretic, sterg amprente, bag aspiratorul. Mi-am propus de n spe mii de ori sa nu mai ma intereseze, dar degeaba, dc nu e totul pus la locul lui seara nu am somn fratilor. Zici ca sunt nebuna!!! problema e ca inainte nu eram asa...., eram mai umana....Acum nu, aragazul trebuie sa fie perfect curat, robinetii fara stropi, toate puse la locul lor in ordine, nici o frimitura pe jos, jucariile lui Cris aliniate etc. Sunt stresata si stresanta pt cei din jur. Mama ii zice lui Cris Domnu Scama. Cum vede o scama vine si mi-o da, deci stresez si bietul copil...
Da am un copil mai agitat poate ii transmit starea mea, dar e copil numai ca eu uneori uit asta.... Va pup si imi sunteti dragi cu toatele si va multumesc de incurajari.

P.S. sotul a zis ca imi rupe o jumatate de paine, frimituri marunte, marunte si mi le lasa in mijlocul sufrageriei, iar pe mine nu ma lasa 4 zile sa le iau sa ma obisnuiesc...deh terapie. Cred ca asa mi ar trebui.

Andreea, faptul ca realizezi ca problema e la tine, e un prim pas spre rezolvarea ei, dar trebuie sa-ti faci curaj sa-l faci si pe urmatorul: impuneti intr-o seara, dupa ce Cristi a adormit, sa mergi la culcare desi jucariile lui sunt imprastiate. Vezi a doua zi, cand se trezeste si continua sa se joace cu ele, daca s-a intamplat ceva. Cine stie, poate vei fi surprinsa sa descoperi ca lumea inca se invarte!

===============
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Yaia nu stiu reteta de papanasi moldovenesti, o sa o caut pe net sau poate o ai tu?
merci anticipat

200g branza de vaci, un ou, 2 linguri de faina si putin bicarbonat (eu nu pun bicarbonat, ca mi-e lene sa desfac plicul si ies si fara). Se amesteca cele de mai sus si se trec prin faina, se fac din compozitie chiftelute si apoi fie se prajesc in ulei, fie se fierb (daca faci papanasi fierti, cica se pune si cam o lingurita de gris, dar fara bicarbonat, eu nu am facut niciodata fierti). Se dau prin zahar pudra (sau nu). Si apoi se mananca (cei care prefera, pot adauga smantana si dulceata)! Pofta buna!

===============
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Yaia felictari pt examen. Meritul este doar al tau. Bravo!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput