Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
leeloo5979 spune:
Repet intrebarea, pentru ca se tot iveste problema asta si vreau sa stiu daca se mai intampla si la alti bebei:
Si o intrebare: Damian plange foarte des in somn, se sperie, viseaza??? Aveti idee? De fiecare data se sperie in somn, fara sa fie vreun zgomot sau alt factor perturbator extern care sa imi explice tipetele care il apuca pe bebe. Din senin incepe si tipa, fara sa se trezeasca, uneori mai descgide ochii, dar doar pentru cateva secunde. Imediat ma infiintez langa el, sau daca sunt langa el, ma lipesc cu fata de a lui si incep sa il pup de f multe ori, si se linisteste imediat, sau ii bag si suzeta pe langa pupicuri.
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
elilov3 spune:
leeloo este absolut normal ce sa intampla cuu bb al tau....noi mai discutasem despre asta...sii bb-i nostrii fac la fel deci relax....e ceva legat de instinctele primare...e f bine sa ii vorbesti,sa il mangai sa il pupacesti eu asa fac si se linisteste..or si visa cine stie ce e in caputul lor
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
anca_27 spune:
Leeloo si noi patim. Uneori scoate sunete atat de inalte si ciudate, pe care nu le aud de obicei, sau tresare, sau chiar baga un `oaaaa` de sar ca arsa si ma gandesc ca s-a trezit si n-am fost eu pe faza. Alteori dupa o tura de asta de plans in somn, incepe sa rada, tot in somn. Si si ochisorii ii mai deschide, dar vad clar ca viseaza.
Unii zic ca viseaza nasterea, care n-a fost tocmai placuta nici pt ei, sau poate ii mai supara burta.
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
fluturasha23 spune:
Bebelina mea s-a obisnuit de vreo saptamana sa manance din ora in ora de pe la 4 dupa-masa. Aseara a mancat la 4, la 5 si la 6. La 6.30 a adormit si s-a trezit de abia la 2.30....sper sa doarma de acuma tot asa cate 6-7 ore pe noapte....ceea ce va doresc si bebelushilor vostri!!
Felicitari Amalia pentru micutul crestin!
mami de Iulia 26.11.2008
anca_27 spune:
Fetelor, cu ce sa indulcesc ceaiul Babycalm de la Fares sa-l bea mai bine? Gasesc glucoza la farmacie?? De care sa cer?
Deocamdata il dau cu lingurita ca la bibe se stramba si-l arunca afara automat. Cel de la Babydrink il bea una doua cu bibe, ca e bun si dulce, dar reactioneaza urat dupa, ii leaga parca saliva si regurgiteaza atat de gros , uneori se inneaca, tb sa stau sa elimine tot grosul ala. Cu toata parrea de rau dar n-am incredere in prafuri instante, mai ales la cum vad ca face dupa el.
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
Simona73 spune:
Fetelor,de 2 zile bebelina mea doarme mai tot timpul.Se trezeste sa pape la 2-3 ore si adoarme la loc.Ieri a stat treaza de la 9 la 12 si apoi a dormit pana la 8 seara si dupa aprox 1.5 ore a adormit din nou.Ma cam sperie,nu doarme oare prea mult?Voi patiti asa cu bb vostri?
SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo
Amalia spune:
Multumim muuuuult pentru urari! Pup dulce Ramo, Anca_27, Lauramiron, Aleinad.g, Elilov, Babyzapi, Otilia, Dandusa, Malinas, Loren@, Bertha, Fluturasha Sa ne traiasca puiutii mici si sa ne bucuram de ei!
Dandusa ai draptate, bleaga sunt eu ca nu l-am pus cuiva in brate, dar cand vine vorba de asta, daca nu exista intentia, nu ma arunc sa-l bag pe gatul nimanui. Am preferat sa se simta el bine, mititelul. Astia sunt, cu astia defilam... Cel mai mult ma dureau intrebarile celorlalti invitati...care au vazut situatia si se cruceau..de asta au si sarit unii dintre ei sa ma ajute.
Oricum faptul e consumat si eu i-am iertat, nu le-am reprosat nimic si nici n-o voi face si ma straduiesc din rasputeri sa ma fac singura sa inteleg, ca nu toata lumea imi seamana..
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mar_ysa_28 spune:
Loren@ la CDEP dar eu am fost pe cabinet parlamentar si mi-a expirat contractul inainte de implinirea celor 42 zile si puteam depune atunci dosarul....e adevarat ca iti dau adeverinta la 42 zile dupa nastere chiar daca nu ai avut prenatal deci nu e nevoie de 126 zile...actele le-a scris eliov iar de adeverinta stiu cele de la salareizare ce sa iti dea, dna Tarnacop sau te mai poate lamuri si Dna Francu....
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
vrabiuta spune:
buna ziua mamici dragi
nu am mai intrat de mult, ne luptam cu icter, colici, reflux gastroesofagian. vomita de cateva ori pe zi, chiar si in somn, in 3-4 reprize, pana cand scoate din stomac un fel de mucus. daca nu eructeaza, vomita. daca se strange de picioruse din cauza gazelor, vomita. daca ii schimb scutecelul fara sa o pun ridicata pe o perna, vomita... sta doar la mine in brate si in sling, iar noaptea o tin langa mine in pat. am fost la control si a luat un kg intr-o luna, asa ca deocamdata pediatra ne-a recomandat sab simplex si gripe water, plus regim pt mine. asa o sa incercam sa scapam de colici, ca sa fie mai putin agitata si sa reducem numarul episoadelor de voma. daca nici asa nu se reduc vom incepe tratamentul cu omeprazole, desi e recomandat pt copii peste doi ani.
dar, cu toate problemele, a crescut frumos, zambeste voluntar si gangureste (mai ales cand e dra lia prin preajma). nu am pus poze in contul comun, dar avem cateva aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2258271820034520309uDtkUm
mada - sanatate multa lui rares! te rog sa mai scrii pe forum despre cum va merge cu gaviscon. intreaba medicul si de omeprazole, pediatra de la medlife spunea ca este f eficient. se gaseste in romania, noi l-am luat sub forma de capsule.
mami de 2 x
elilov3 spune:
andy am vazut pozicile cu Andrei ce frumos si satisfacut doarme el sa va traiasca sa va bucurati de el
vrabiuta am vazut si new begining cu printesele tale..imi place f f mult costumasul
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.