Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am reusit sa mai intru si eu un pic, am citit doar prima pagina din capitolul asta, deci Dandusa mersi de lamuriri cu molifta, desigur ca o sa-i las ceva si la preot ca doar tre sa traiasca si ei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Babyzapi, Lorellay, molifta este o slujba pe care o citeste preotul mamei la 6 sapt de la nastere, altfel nu poate sa intre in biserica, o chestie legata d curatirea mami dupa nastere. Eu am dat 10 lei, pt care parintele mi-a multumit frumos si i-a bagat in buzunar, la fel ca la Dandusa.
A! Si vestea proasta e nu e voie inainte de 6 sapt si fara molifta.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Ei pe asta cu impiedicatul nu o stiam. Asta este am pacatuit, preotul nu m-a intrebat ca tocmai am facut si eu molifta azi, de fapt si eu si bb am fost la slujba, a fost cuminte fata, a dormit in timpul slujbei si cand s-a trezit a papat si am trecut cu ea la molifta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mnarcisa a vazut si pozele cu bebelina ta ce frumos doarme ea la mai in brate, nu? numai bucuri sa va aduca !
simona am vazut si pozele cu minunile tale...cea mai frumoasa este domnisoara isabela ce fontita avem noi ...cat priveste intrebarea ta cred ca e normal...probabil e o perioada de crestere...se zice ca ei cresc cand dorm...si noi am trecut prin episodul acesta sapt de a trecut...so relaxxxxx

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Bertha da asa se zice ca sa nu faci prostioare pana nu iti face molifta, dar Lorena de ce sa te ingrijorezi ca ai facut? pai nu la fel e si cu postul Pastelui sau Craciunului? Adica nu tre sa mananci - se stie ce, ca sa nu stau sa le insir - nu tre sa vb urat si la fel sa nu faci prostioare...dar si daca faci si ii spui astea preotului la spovedanie tot te impartaseste nu? Asa ca ne stresam degeaba. Eu o sa-mi fac molifta totusi desi au trecut 3 luni si am facut prostioareeeeee cat cuprinde

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Gata...am fost la biserica, am facut papa cu mama.
Pitica a papat la 14 130 ml, a adormit si s-a trezit la 16 iar cu foamea-n gat si a papat tot 130 ml.
La bierica am vb. cu tanti de la lumanari si l-a chemat pe preot, eu nu am intrat...am stai in holuletul ala de la intare , nu stiu cum se numeste.A venit preotul, mi-a citit vreo 5-10 min. dupa care mi-a zis ca pot intra in biserica.Nu i-am dat bani, ca a terminat de citit si a zis sa merg cu el la icoane....mi-a aratat de unde sa incep (de parca nu stiam) si a intrat in altar...doar nu alergam dupa el cu banii.
Daca nu e molifta facuta, mama nu poate asista la botez.
Botezul il facem la Sf. Nicolae Selari, il cunoastem pe preot si e ok sambata, la ora 16 si singura.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Mar_ysa, Aleinad cel mai bine va dati seama daca bebe papa suficient calculand cati ml de laptic papa in 24 de ore. Nu va luati dupa cat papa la o masa, pt ca la fiecare masa papa diferit si in plus poate papa putin dar mai des, iar la final de 24 de ore cantitatea de laptic sa fie in grafice.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusa, pai zi asa ca aveti si suzeta in dotare, mda, la noi nu se poate aplica metoda, o scupia cat colo pe suzi.
Am luat-o iar azi-noapte pe burta, nu stiu unde baga atata aer, ca a ragait a 5-a oara la 3 ore dupa ce a supt, asa ca e clar ca nu pot sta toata noaptea treaza dupa ea, e adormita si nu scoate aerul cum trebuie. Slava domnului ca nu are reflux.

Vrabiuta, scumpe foc fetele tale, vreau si eu poze asa reusite.
Lorena, eu nu stiu cum te vaiti de kilograme in plus, ti-am vazut poza pe mess si esti , zau asa nu stiu de ce te vaiti.

Ramo, Marysa, citesc si ma crucesc cat va agitati pentru botez, tul cu flori la cristelinta, marturii, invitatii.
Ce semnificatie au acele marturii, sunt ceva religios legat de botez?

Tocmai imi zicea mama ca pe mine m-a bagat popa in apa dupa un tigan, fiind baiat a fost primul, asta este .
Iar eu la Ana am vrut ceva intim si simplu, am chemat doar fratii si parintii si evident nasii, nu flori, nu invitatii, nu cameraman. A fost o intamplare ca a fost singurul botez din acea zi.
Narcisa, noi nu stim deloc cand facem botezul acum, dupa ce ajungem in tara putem sa facem planuri.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Vrabiuta ai 2 fetite foarte frumoase, imi place tare mult costumasul bebelinei si pozele sunt foarte reusite

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, voua vi s-a intamplat sa gasit ceara in urechile bebeilor? Eu il curat in fiecare seara in urechi, dar aseara am gasit intr-una din urechile lui bb ceara, multa. E normal?

Si inca ceva: sunt fericita ca bb a inceput sa manance mai bine.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Marturiie sunt cadourile pt. invitati...nimic religios.
Vreau ca prima petrecere a printesei mele sa fie de vis.
Socrii si cumnata se stramba...ea a facut acasa, nici macar tort n-a comandat...a luat unul oarecare....si nu e vb. de bani ca au cacalau....si acum moare cand vede ce facem noi.Se gandeste ce-o sa zica rudele lor....ca noi facem ceva frumos si ea nici macar nu i-a anuntat ...unii vroiau sa mearga la biserica.
Si multe altele...cand a nascut i-am zis de celule stem si a ras ca a zis ca sunt fite.Dupa ce am facut eu, a uitat ce a spus atunci, a zis ca au avut multe pe cap si au uitat sa vb. cu cei din Cluj....

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput