Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Multumesc , Elilov.Am sa incerc cu adeverinta din dotare si daca nu merge o completam pe cea noua.

Amalia , felicitari pentru micul crestin.

Diana a vazut fi-mea poza cu Ianca pictand peretii si vrea si ea, normal...doar ca noi nu ne mutam.........

Fetelor care-i manevra cu suzeta asta? E vrun truc pe care nu-l cunosc ? Folositi o suzi cu un gust mai bun? Si vorbesc in special cu mamicile care alapteaza exclusiv. Vreau s-o invat pe BB cu suzi pentru ca am iesit azi cu ea afara si m-am aventurat prea departe de bloc .Intre timp s-a trezit si pana ne-am intors ne-a auzit tot cartierul . Basca aerul rece la gat ca mi-e frica sa nu faca rosu.

Inca nu am facut molifta,dar nici nu m-am impiedicat ...asa ca am gasit motiv....

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

buna fetelor,
va rog sa ma ajutati si pe mine.....baietelului meu ii place sa doarma in leganut(avem un leganut care se transforma in sezlong si in fotoliu),credeti ca pozitia ii face rau la coloana?
va atasez 2 poze si astept parerea voastra':
http://good-times.webshots.com/photo/2307395580104637223cvwhZw
http://good-times.webshots.com/photo/2815817160104637223PIjkQl

multumesc

37+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye ma bucur ca papa Stefanut mai bine ...aprop de ceara in urechi la bebei si al meu face si il curat in fiecare seara dar pe fuga asa ca urlaaaa. Si azi am observat ca avea foarte multa, nu inauntru in ureche, ci pe pavilion...si Doamne ce-a mai urlat cat l-am curatat, nu-i place deloc sa-i curat urechile.

Ramo sper sa fiti fericiti pe deplin de cum o sa fie botezul printesei voastre.

Cristina_ph si eu il tin pe bebe in balansoar sa faca nan, avem alt model, dar pozitia e aceeasi si nu cred ca le face rau la coloana.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

ELI,multumim de aprecieri,vom reveni cu mai multe poze dar trebuie sa le transformam(asa spune tati) si eu nu stiu cum .In ceea ce priveste perioada de crestere,poate vrea sa fie asa cumintca pana face 1 an,cine stie?Lasand gluma la o parte,astazi se prezinta la fel si este deja a3a zi asa ca incepe sa-mi dea serios de gandit.Singurul lucru care ma linisteste este faptul ca se trezeste sa pape si aici nu au aparut modificari.Sper sa nu avem surprize pentru ca ne pregatim de vaccin si nu as avea chef sa-l amanam.

SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ginye ma bucur ca papa Stefanut mai bine ...aprop de ceara in urechi la bebei si al meu face si il curat in fiecare seara dar pe fuga asa ca urlaaaa. Si azi am observat ca avea foarte multa, nu inauntru in ureche, ci pe pavilion...si Doamne ce-a mai urlat cat l-am curatat, nu-i place deloc sa-i curat urechile.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Tot pe pavilion are si al meu, dar nu urla la curatat, dar nici nu sta prea cuminte. deci nici ljui nu-i prea place.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Simona ce printesica frumoasa ai tu acolo e o dulceata mica si scumpica si mie imi place poza cu bentita foarte mult si mai are si pozitia de nani asa relax total...eu nu mi-as face griji ca doarme mai mult atata timp cat papa bine si se trezeste singura pt asta.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Multumiri de raspuns, cred ca am scapat sectiunea unde s-a discutat asta...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Multumim ,acum i-am curatat fata cu ceai rece si nu i-a placut deloc asa ca s-a trezit si am reusit sa-i mai vad si eu ochisorii dar cascaaa de zici ca n-a dormit toata noaptea.
Revenim dupa ce papam

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Simona ce printesica frumoasa ai tu acolo e o dulceata mica si scumpica si mie imi place poza cu bentita foarte mult si mai are si pozitia de nani asa relax total...eu nu mi-as face griji ca doarme mai mult atata timp cat papa bine si se trezeste singura pt asta.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Mergi la inceput

Fetelor Strumficu meu tot timpul cand e in brate sta cu capul intors numai spre stanga. Am incercat sa fie pe partea dreapta lui ba lumina, ba televizorul, dar nimic! el tot pe stanga se uita mereu chiar daca nu e nimic de vazut. Daca incerc sa-l tin sa stea cu capul sa se uite in dreapta se lupta din rasputeri sa-l intoarca pe stanga si incepe sa planga. Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Imi vine sa urlu!De ieri imi cade parul ceva de speriat...daca va continua asa, intr-o luna cred ca sunt cantareata cheala! Cred ca saptamana viitoare imi fac programare sa ma und, oricum a crescut f mult si ma enerveaza mereu. Oare am voie sa folosesc solutii de la gerovital pentru a stopa caderea parului??? As fi incercat pe cele de la Vichi, ca am auzit ca sunt grozave, dar alea contin tot felul de minunatii, si cum inca alaptez, imi iau gandul...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput