Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Denisa tu cind termini cele 126 de zile? Ti-au primit dosarul inainte sa termini astea 126 de zile? Ce acte ti-au trebuit? Bine ca mi-ai zis de banci..dar adeverinta cu ultimile 12 salarii nu ti-a trebuit?
Exact la fel am patit eu acum..de aia cred ca s-a si dus laptele, ca bea putin si rar, noaptea doar 1 data..eu nu am ce sfat sa iti dau ca eu sunt deja cu laptele pe duca din cauza ca papa putin ...si de luat a luat bine in greutate, cam 850, dar cred ca asa e ea, asimileaza bine, desi maninca ffff.prost!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Bertha...vb cu soacra-mea pe tema asta, ti-am zis ca depasisem cele 40 de zile, si vb sa mergem sa imi citeasca molifta...si o vad pe soacra ca se tot codeste (cred ca de fapt o rodea daca am facut-o sau nu cu fi-su) si intr-un final imi spune ca daca am facut ceva, nu am voie sa ma mai duc sa imi citeasca nimic, ca de fapt pentru asta iti citeste popa. Am inceput sa rad, pentru ca mi se pare hilar ca de fapt iti citeste ca sa iti dea dezlegare la sex...dar na', am zis ca nu ma pun cu o cunoscatoare in materie. Plus ca nu sunt nelinistita in privinta asta...ca nu mi-a fost citita molifta, acum sa vedem cum or sa decurga lucrurile.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Loren@ aveam dat de la serviciu adeverinta cu veniturile fara sa cer eu....lucrez la Parlament si ma gandesc ca mi-au dat ca stiau ca va fi nevoie...

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Bertha...vb cu soacra-mea pe tema asta, ti-am zis ca depasisem cele 40 de zile, si vb sa mergem sa imi citeasca molifta...si o vad pe soacra ca se tot codeste (cred ca de fapt o rodea daca am facut-o sau nu cu fi-su) si intr-un final imi spune ca daca am facut ceva, nu am voie sa ma mai duc sa imi citeasca nimic, ca de fapt pentru asta iti citeste popa. Am inceput sa rad, pentru ca mi se pare hilar ca de fapt iti citeste ca sa iti dea dezlegare la sex...dar na', am zis ca nu ma pun cu o cunoscatoare in materie. Plus ca nu sunt nelinistita in privinta asta...ca nu mi-a fost citita molifta, acum sa vedem cum or sa decurga lucrurile.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
.

asa cred si eu. Faci cum simti tu.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hai ca m-ai bagat de tot in ceata. Eu lucrez tot acolo la Cdep, tu la S sau Cdep?....Mi-au zis ca nu imi dau inca adeverinta cu veniturile pina nu termin cu cele 126 de zile si asta dupa ce fac cerere la sg sa mi se suspende contractul de munca ca intru in cic..tie ti-au dat-o mai devreme sa termini cele 126 de zile? Ai facut cerere de suspendare a contractului?

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Babyzapi, Lorellay eu stiu la fel cum a zis Brtha acuma na fiecare face cum il taie capul
spun si eu cu intarziere sarbatoritelor de pana acum ale lunii ianuarie
LA MULTI ANI! [red]
Alexutza26, Ancaoradea, Darling, VonHelen, Mnarcisa sa fiti sanatoase, iubite si implinite sufleteste !

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
[red] Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mai fetelor, eu stiu ca doar cele 42 sunt obligatorii, de dupa nastere. Cine va obliga pe voi la toate 126?

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

leeloo mai ai fost tare amuzanta cu socrela
loren@ la noi s-au cerut urmatoarele acte pt cic
acte de identitate ale parintilor [original +copie]
certificat de nastere al copilului [original +copie]
dispozitia de suspendare a contractului de munca pentru crestere si ingrijire copil [original sau copie conform cu originalul de catre unitatea emitenta], sau alte dovezi din care reiese data cu care a fost suspendat cm pentru cic
stagiul de cotizare de la pensii [cred ca e vb de adev minune pe ultimele 13 luni]
dosar de incopciat

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Buna dragele mele...
Eu sunt cam stresata ca se apropie botezul si nu avem decat restaurantul...tre sa rezolv cu cameraman, marturii, biserica, hainute pt noi, invitatii, flori...am gasit fotograf...
dar nu astea sunt probleme ci ca pitika ma nu mai mananca bine.De cand am venit acasa i-am facut proba suptului ca sa vad cam cum a evoluat si cat mai mananca si stupoare papa doar cate 60-70 ml si am crezut ca nu mai am eu lapte dar noaptea doarme de la 11 la 5-6 si sanii devini plinisi nici cu ei plini nu suge mai mult de 80 ml...ce ma fac??? am zis sa astept 1 saptamana doua sa vad daca i-a in greutate...inainte papa cam 120 la masa. E drept ca acum papa mai des adica la 2h -2h 30 min.Ideea e ca ar sta cu tatzica in gura la nesfarsit dar nu trage decat asa ca din suzeta...am incercat o data sa ii dau un biberon ca nu papase decat 40 ml si nu il i-a sub nici o forma oricata foame i-ar fi.

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Si noi avem aceeasi problema si aceleasi manifestari. Si eu m-am panicat si ma gandesc daca e normal sau nu. In greutate ia, dar nu chiar atat de mult cat ar trebui. Te rog sa ma anunti si pe mine daca afli motivul sau modul de rezolvare.

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mai fetelor, eu stiu ca doar cele 42 sunt obligatorii, de dupa nastere. Cine va obliga pe voi la toate 126?

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Asa e, 42 sunt obligatorii, insa f multe mamici aleg sa le efectueze pe toate 126 dupa nastere, pt ca sunt mai bine platite.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput