Puiuti de Randunici 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Mama, ce merge Iulia! nu-nteleg insa de ce ii mai pui alea pe jos...de ce n-o lasi direct pe covor?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Ca...io nu-s asa zenPai daca vad ca mergand pe covorul proaspat aspirat si pe parchetul abia spalat si intr-o ora strampii ii sunt negri...Exagerez??? Ziceti!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am vazut si eu in sfarsit pozele de la intalneala!mi-a placut mult de Cuscraca era tare relaxatasi frumusica nevoie mare!si Kya intr-adevar iti sta fff bine asa si Zana e o scumpa!Sovi radioasa,Clau mumoasa,Cata a fost cea mai castigata dupa intalneala asta-ii sta superb lui Surubel cu vestuta-,Oana,ma mir cand a mai putut ajunge si acolo la cate de ocupata e,Simo-MImo,cred ca vrea nistepe spinare!sa nu te mai plangi Mamo de Gasca,da??,Cristina-imi place cum te-ai tuns si Andreea-o dragutica cu salopeta,Ariel eleganta si Alexuta o frumusete de fetita si Luny zambareata!
Toate sunteti FRUMOASE!!!!
Chiar astept sa vad cand vreti sa veniti la munte!da,sa nu fie ca anul trecut
Mihutza,ce fata frumoasa ai!mai,mai
Cum a fost la interviu????(la randunoi ,ma refer)
Oana,nici o problema pt aseara!
imi pare rau pt tatal tau!multa sanatate si tie Putere
uitam ce era mai important:Bine ai revenit la lumina,Fermoarule!!!- Sophiei,care a scapat si Olgai,care nu mai e stresata!
Gecko,poate te induri si mai pui poze cu Bursucul
Claudia,ma bucur ca nu e grav Daciana!Pucca,bine ca ati scapat si voi de ce era mai greu!
Clau inca o data :::
LA MULTI ANI,RAZVANEL SCUMP!!!
si pt Iulia care misuna prin toata casa!

Noi am fost la Biserica,am impartasit copii si apoi ne-am plimbat putin!e destul de ger,dar e soare si e placut!ne-am cam saturat de casa!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, n-am zis...o sa va povestesc o data, ca e mult de zis...e tare neplacuta situatia...asta e...

Sa stii ca la mine nu e aspirat si nu e spalat pe jos...asta nu reusesc sa fac zilnic...cum ii ziceam si lui Tuchi...dar n-am ce sa fac si Stef patruleaza peste tot

Ma duc sa-i dau lui Stef sa pape si apoi sa plec...randunoiul se duce sa-l aduca pe Vladut acasa, tare mi-e dor de el!

Mimo, n-am zis nimic de triumphuri...dar au fost triumfatoare ..hi, hi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna, randunici!

am vazut TOATE pozele, asa ca scrisorica nimic, ca-i varza!

frumoase sunteti toate toate toate incepand cu Mimo, da!!! mi-a placut sarafanul de pe tine, si culoarea Kyei cu vesta ei bestiala, si zambetul de pe fata de Luny cand tine fetita in brate, Tuchi s-a cam ascuns in poze, dar am vazut vestuta la purtator de Seb ce e fix pe gustul lui...dar si pe al meu- am tot cautat si n-am gasit (se pare ca am un fix cu vestele), pt. Clau nu am nimica nou ca ii tot spun ca e frumoasa, hai ma, ca m-a lasat memoria...

vazut Iulia mumoasa in rochita loz, si ce mobilier frumos!!!

vazut delphinariu si m-am hotarat sa merg cu luca la un hotel unde are o piscinuca curatica sa-l incant si pe el!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

pana imi vine "memoria" inapoi , m-am conformat la solicitare, luny

de aici puteti vedea ce trebaluiam acu' vreo 2 nopti la 2 noaptea pentru botezul prietenei...
http://good-times.webshots.com/photo/2072113370103392202BqJmGJ

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

asaaaaaaa, m-am uitat din nou la poze si mi-am revenit...
bubu, care nu vrea sa ne arate cu ce s-a facut sexy...si singura 2 in 1 de la intalneala, Sovi, si Cris care a salvat momentul in poze

si bubu, aseara mi-am pozat ciupercile la cuptor, se pare ca se iau toate de pe crenguta, in ideea sa contribui la bunataturile de la asii bucatari. bine ca le-am pozat inainte , ca dupa nu mai aveam ce, s-au mancat inca fierbinti, direct din tava...si erau facute pentru azi
macar stiu ca au fost bune

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Miha,superbe aranjamentele!imi plac fffffff mult

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

simo,

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A murit cateaua parintilor mei, Coditza...
Avea peste 16 ani; era acolo in curte de cand eram inca la liceu, eu cu tata am cules-o din strada unde tremura de frig si am adus-o in curte, era numai un puiut mic. A fost un ciane extrem de rau dar credincios si un paznic excelent.
Asta-i viata

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

naty, gandeste-te ce noroc a avut cu voi, uite ce viata lunga si frumoasa a avut alaturi de voi! 16 ani ori 7, 112 de ani! oau! se odihneste acum!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput