Puiuti de Randunici 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si eu sper ca Adriuta nu s-a suparat. Aici s-au spus doar pareri personale, nimeni nu a judecat pe nimeni, hai vino si mai povesteste-ne de minunatul Adrian si mai pune filmulete si poze cu aventurile lui de zi cu zi.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

cat faceam eu curat p-aici, ma gandeam ca Miha e restanta cu pozele cu ultimele aranjamente florale, Naty nu ne-a aratat poze de la munte, blanka si clodute nu ne-au mai zis cum se simt,liana nu a venit la cafea, ca si clau, adriuta pe semne e suparata pe noi...
bubu multa sanatate taticului!

Sa traiti, ma execut imediat! Pur si simplu la munte...nu am facut poze ca vesnic uitam aparatul in camera (era ATAT de dificil procesul de imbracat Iulia pentru cele constant minus 16/minus 20 de grade de afara ca in momentul in care gatam treaba numai de aparat nu ne mai ardea sa-l cautam!). Asa ca am pus si cateva pozici de la Revelion aici

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Ce emotionant ai pove, Clau! (de parca ar fi prima data cand scrii minunat...)
Si eu asemenea sper ca Adriuta nu s-a suparat iar daca am gresit cu ceva imi cer toate scuzele din lume, era o discutie (de ea deschisa) in care ne-am spus parerile dar atata tot. Ea e o fata prea desteapta si deschisa la minte ca sa se supere din atata lucru
Si mai fac o strigare, inca una, catre Remaliss si Delphin!!!!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty te cred cand spui cu imbracatul, si la noi e horror! m-a dat gata rochita loz cu margelute si volanase la mansete! ce bine sta in fund, cu spatele drept, ca Mufy!! zici ca-s balerini! ia sa tragi si ceva filmari, sa vedem cu merge de colo-colo prin casa, la explorat!
si eu strig remaaaalissss, deeelphhhhhh, aaaliceeeeeeeee!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc mult fetelor pt. urari...insa situatia nu e roz deloc...are ceva ce nu se vindeca...ceva ce si-a facut cu mana lui...nu ma simt in stare sa va povestesc acum...mi-e mila rau de mama, care sufera enorm...eu incerc sa uit cat pot si sa-mi vad de familia mea, pentru ca nu vreau sa-mi fac rau...dar e tata...si ma gandesc mereu la el...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Multumesc mult fetelor pt. urari...insa situatia nu e roz deloc...are ceva ce nu se vindeca...ceva ce si-a facut cu mana lui...nu ma simt in stare sa va povestesc acum...mi-e mila rau de mama, care sufera enorm...eu incerc sa uit cat pot si sa-mi vad de familia mea, pentru ca nu vreau sa-mi fac rau...dar e tata...si ma gandesc mereu la el...

Oana, nu stiu daca ai mai pomenit de asta si nu am fost eu pe faza...nu stiu ce e, dar banuiesc...te asigur ca te inteleg ff bine si din pacate asa e, cand boala ti-o faci cu mana ta e frustrant rau...nu ca ar durea mai putin...
cum au zis si fetele, cand si daca ai nevoie sa te descarci, suntem aici

Naty

Mergi la inceput

Citat:

naty te cred cand spui cu imbracatul, si la noi e horror! m-a dat gata rochita loz cu margelute si volanase la mansete! ce bine sta in fund, cu spatele drept, ca Mufy!! zici ca-s balerini! ia sa tragi si ceva filmari, sa vedem cu merge de colo-colo prin casa, la explorat!

iete

Naty

Mergi la inceput

oana aici suntem!
Niiiicooooooooollll niciun semn??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:

iete

Naty

asa, Iuliiii, fugi!!!se baga peste tot, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mama, ce merge Iulia! nu-nteleg insa de ce ii mai pui alea pe jos...de ce n-o lasi direct pe covor?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput