Puiuti de Randunici 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubu ne vrajesti aici si nu ne spui despre triumful triumphului care este

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

MIMO tare esti, soro! Olga, pana la 4 luni au reflexul de a-si tine respirtatia, se inchide automat supapa aia! Si eu l-am scufundat in cada pe Mufy pana la 4 luni,fara nicio problema, dupa aia nu a mai mers, era si mai mare si nu aveam loc..iar urechile nu i le-am ferit niciodata de apa, nu's de ce..ne-a spus la maternitate ca e un mit..si eu am luat-o de buna!va aduceti aminte vara trecuta, Mufa intra in piscina pe la 4-5 luni si se balacea de nu-l mai scoteam de acolo, ii intra apa peste tot, nu am avut probleme nicoidata!..abia astept la vara iar!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani, Razvanel! Sa cresti mare, sanatos si cuminte!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, sanatate muulta multa tatalui tau!!! Suntem aici daca vrei sa vorbesti

Tuchi, stii ca in 11.01.1922 ( adica acum fix 87 de ani ) a fost administrata pentru prima oara insulina unui pacient cu diabet?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Am vazut filmuletul cu Sash la inot As avea cateva intrebari:
1.Apa aia e rece , nu? 2. In urechi nu are doape, nu?3. Oamenii aia care colcaie in jur au toti aviz epidemiologic,nu? 4. Cand se scufunda inghite apa , nu? 5. Si apa nu e plata ,nu? 6.Si pe urma iesiti cu el afara in frig, nu?
COncluzie: VOI sunteti mama si tata lu' ZEN, ma ! Si Sasha o sa fie fratele lui

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubule, sanatate multa tatalui tau!
cum a zis si Olga, aici suntem daca ai nevoie!

Olga, nu stiam....si nici nu-mi pasa!

E duminica, mi-am propus sa nu ma gandesc ca n-am de munca! Maine ma duc sa vad ce e cu actele pentru CIC!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cat faceam eu curat p-aici, ma gandeam ca Miha e restanta cu pozele cu ultimele aranjamente florale, Naty nu ne-a aratat poze de la munte, blanka si clodute nu ne-au mai zis cum se simt,liana nu a venit la cafea, ca si clau, adriuta pe semne e suparata pe noi...
bubu multa sanatate taticului!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI (inca odata) RAZVANEL FRUMUSEL!
Olgu, esti de groaza, de unde o mai stii si pe asta cu prima insulina? Sa sarbatorim deci...
Da, mey, Zoze are dreptate, incepand de poimaine, cu Daciana, incep chefurile de la 1 an Asa caaa...trebuie sa incepem sa discutam ff serios despre taiat de motz, rupt de turta si, si, si, mai ales depsre obiectele ce le vom pune la ales pe tavita Ce stiti din traditii, e ceva obligatoriu sau totul e la fantezia parintilor/nasilor?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, ca bine zici...Le strig si eu cu tine! Nu mai spui de Alicel , Aliiiiiice!!!!

Naty, citeam ceva pe Wikipedia si era acolo la aniversarile zilei de azi Nu stiu mai nimic despre ruptul turtei si alesul obiectelor...cred ca e la fantezia parintilor

Cata

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetelor, am si eu cafeluta in fata , Sufletica doarme, Razva se joaca, e bine deci!

VA multumesc din suflet pentru urarile adresate lui Razvanel, m-am emotionat toata citind, mai cu seama ca are urari din 9 ianuarie. VA IUBESC!

Am vazut poze frumoase, ma bucur tare ca a iesit fermoarul, Andra e o scumpa, delphinasul Sasha m-a dat si pe mine pe spate, cavalerul Sebaceu e perfect.

Bubule, imi pare rau de tati tau, sa se faca repede bine si sa vina acasa. Suntem aici.

Rebecca a marait toata noaptea, cred ca sapa al patrulea dintus...In schimb a stat toata noaptea la ea in patut, nu mai vine spre mine in patul mare pentru ca oricum sunt numai cu mainile pe ea si-i place sa aiba spatiul ei acolo. Plus ca ma simte si nu are nici-o problema sa plece de acolo. Dar a fost pacatoasa de plangaceala de la gingiute...altfel ar fi dormit tare bine. Papa laptic din ce in ce mai mult, de seara pana dimineata cam 500 ml!

So, acum 7 ani pe vremea asta plecam spre maternitate sa-l livrez pe Razvanel, mari emotii fiind si primul copil. Am stat pe holurile maternitatii si in sala de travaliu pana la orele 18 cand m-au bagat in sala de operatii. Totul a decurs bine, dupa operatie doctorita mi-a zis: felicitari, ai nascut o maslina blonda!!!! Si eu ma tot gandeam in ameteala mea ce insemna maslina blonda! Mai tarziu mi-au adus putin bebelusul la terapie intensiva si era impachetat ca o painicuta mica , zgariat pe fata, rosu...Mi l-au pus in brate, eu ma uitam la el si nu stiam ce sa fac cu el... Eram derutata toata, noroc ca l-au luat rapid si eu am ramas cu imaginea lui mica,mica in mainile mele. Restul e istorie...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput