Puiuti de Randunici 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miha,-ce cuvinte frumoase!
Stii, Coditza pe mine nu m-a iertat ca am plecat din casa parinteasca. In ultimii ani, de cand ma mutasem, nu ma mai puteam apropia de ea ca latra tare, desi eu am crescut-o cand era mica. Culmea, pe randunoiul meu l-a acceptat imediat desi nu suferea deloc strainii, dar el are o relatie mai speciala cu cainii, cred ca am mai povestit cum statea cand era mic in cusca cainelui cu puii si cateaua il apara de tiganii din cartier
Oricum, tot o iubeam, a facut parte muuult timp din viata noastra. Taica-miu e terminat. O sa mearga la un adapost sa adopte un maidanez, cum era si ea, dar pt ca vrea sa ia unul f tanar a zis ca mai sta sa treaca frigul....

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Bine v-am (re)gasit!
Multumesc fetelor pentru strigare, dar in mod special ii multumesc celei care, cu cateva saptamani in urma, mi-a compus acea poezie minunata! Tot nu stiu cine a scris-o...
Acum ca am putin timp, ma gandeam sa dau un semn de viata...
Despre noi, pe scurt fie spus, ce as putea scrie? "Doar" ca problemele (inclusiv cele financiare) se rezolva rand pe rand si ca Rebecuta e bine, sanatoasa si tare neastamparata!
Pentru ca da semne ca vrea sa se trezeasca, cam atat in interventia mea de la aceasta ora

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty eu stiu ce inseamna...nu am mai multe de spus..
miha foarte frumoase aranjamentele!
lume nouaaaaa, Remaliss!! ma bucur ca sunteti bine, si ca ne dai un semn de viata, vino mai des!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ola randunime!
LA MULTI ANI CU SANATATE RAZVANEL.SA FII SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTII!
Clau,ce frumos ai pove de Razvanelul mic!
Olgu,.Biiiineeeee,Sophie!!!!
Cris,am vazut si pozele voastre.Data viitoare musai sa ne aliniem sa nu ni se mai vada spatele in poze.Si, eu nu am
vazut faza cand a apucat-o Sanzi pe Andreea de bretea,ce tari
sunt pozele!
gecko,sper sa se rezolve Patrickul,sa nu-ti mai dea batai mari de cap cu muceala.
Bubu,sanatate multa tatalui!
Cuscra
Alina
Ete ce cracanici mergator de Naty am vazut!Si moamaa,ce rochita!!

Eu sunt cu nostalgie mare in suflet,fiindca exact acum 3 ani a murit
tata.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stela, o zi "incarcata" pentru tine, sa treaca repede, cu amintiri frumoase si suflet impacat

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

pentru razvanel frumos, nu stiu ce sa-ti urez in afara de sanatate, ca se pare ca le ai pe toate, incepand cu norocul ca te-ai nascut intr-o familie minunata!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

oana aici suntem!
Niiiicooooooooollll niciun semn??

Prezent!!

Sunt aici bre , la zi cu tot, am vazut pozici de la rev de Naty, filmulet cu Iulia deabusileamergatoare ,Andra de Mihutza , pe Seb in vesta primita cadou de la Mimo, bineinteles poze de la intalnirea voastra(am postat ieri in timp ce voi erati impreuna si mi-am motivat absenta), imi pare rau ca nu le-am cunoscut pe Tuchi, Mimo, Bubu si Clau...si ca nu m-am reintalnit cu voi celelalte..

Clau La multi ani Razvanelului!Sa creasca mare si sa fie sanatos! Si hai cu al 4-lea dintisorla Rebecuta!

Raportez ca tocmai am descoperit cel de-al 6-lea dintisor la Antonia mea, acum avem 3 sus si 3 jos(pe dreapta), astfel mi-am explicat si ultimul episod de febra de acum 2 zile-peste 38, adica 38 cu 8

Ma bucur nespus de iesirea cheitei de fermoar la lumina zilei, precum si ca bebelina de Pucca e mai bine si cu kk tare

Bubu - multa sanatate tatalui tau, sau putere sa lupte cu boala!

Remaliss bine ai revenit pe crenguta alaturi de noi! Te asteptam mai des! Ma bucur ca Rebecuta e bine, sanatoasa si neastamparata..Cand ne mai arati pozici frumoase foc cu Rebecuta ta?

Naty imi pare rau de catelusa parintilor!D-zeu s-o odihneasca in pace!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stela imi pare rau de tatal tau..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,imi pare rau de tatal tau!Dumnezeu sa-l odihneasca!cred ca e ffff greu sa treci prin asa ceva..eu nu as putea face fata!nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul unui copil-indiferent cati ani are,tot copil e pt parinti-atunci cand ii moare un parinte

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput