Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Inca una si ma duc Mihamora si Domi si tati se intorc pe 25 la Londra ii asteptam pe la noi ca si-au lasat hainele de iarna.Cica sunt super bronzati si odhiniti.V-am pupat fug la piticot ca l-am lasat sa-i faca de cap pe aici

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

aaaaa....nu inteleg. de ce sa nu pot sa ajung ? e complicata locatia sau la ce te referi ?

Mergi la inceput

Oh nu iarta-ma am facut o glumitaNoi momentan locuim in Londra si aici mergem la innot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Oana felicitari; sa-ti mearga bine afacerea; poate o sa apelam, adica nu noi ci finii nostri, in toamna cand au nunta.

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Oana felicitari pentru afacere! Se pare ca o sa reusesti, pentru ca ai o calitate necesara pentru asta- curaj!

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Oana, multa sanatate Alexandrei si tie multa bafta in afacere.

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

neata
Oana8188, felicitari pt. afacere si mult succes!!daca aud ceva, te recomand.aveti site sau un nr. de contact? daca poti trimite-mi pe mess, mail sau PM.

Multumesc mult pentru felicitari si pentru incurajari!!!
Kriss, am cumparat deja domeniul si urmeaza sa dam drumul la site in scurt timp. Vom participa si la Expomariage de la sfarsitul lui februarie la Centrul Providenta. Noi vom merge pe preturi sub media pietei pentru ca sunt sigura ca in felul asta vom incheia cat mai multe contracte. Asociata mea are experienta mare in domeniu si face niste lucruri de calitate, eu ma ocup deocamdata de parte financiara, achizitii, contractari etc.
Imediat cum dam drumul la site va trimit pe PM datele Sper sa nu se considere SPAM
Si da, am curaj, ca multa lume imi spune ca trebuia sa astept sa treaca criza, dar simt nevoia sa fac ceva si mai mult, ceva pe cont propriu.
Caut colaborator pe partea de filmat +foto, cineva care sa faca treaba buna la pret decent, ca nu vreau sa jupoi clientii de bani
Daca stie cineva ceva... astept PM
Hai ca m-am intiiiins cu off-topicu'...

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kristinuz

Buna dimineata si de la noi!!!!
Am baut o cafea micuta cu lapte dar mai merge una...de pofta
apropo de pofta...mie pofta de un frappe dina ala adevarat
oare am voie in sarcina?sau il dau pe print peste cap cuatata cofeina?
35+ bebe Alexandru

Eu beam in sarcina o cafea dimineata si pe la 2-3 dupa amiaza un capuccino

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui oana8188
De duminica intru la dieta, gata!!! Uffff....... M-am saturat sa fiu peste greutatea mea, nu am deloc vointa si disciplina in a manca...

Io ti-am zis sa iei un coniac,da' n-ai vrut sa ma asculti.
Citat:
Am facut si o chestie buna: am dat drumul la afacerea mea proprie: organizare de evenimente (nunti, botezuri, conferinte etc). Daca auziti pe cineva care are nevoie de decoratiuni la nnta, botez, motz, etc, poate ma recomandati si pe mine :D

Felicitari!

Miha, ... draguta si atenta, ca de obicei! Coniacul nu se recomanda in dieta...

Citat:
citat din mesajul lui byu

Asa ce "ma mananca" sa il facem si noi pe al doilea...dar nu am cum, trebuie sa imi i-au servici sa putem plati ratele la apartament, care nu sunt tocmai o mica rata...dar suntem optimisti, am zis ca daca pana in 2015 reusim sa o scoatem la capat si nu raman neprevazut...atunci vom incepe" insamantarea pamantului"

Caaaat??? In 2015????

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca Alexandra a cazut si si-a spart buza si ma simt foarte vinovata ca eu ma uitam in alta parte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna fetelor.
ma bucur sa vad ca lipsa mea nu a trecut neobservata. intru tot mai greu pe forum. noua ne ies dintisorii acu, motiv din care noptile mele sunt din ce in ce mai albe. incepe sa imi fie dor de noptile in care faceam garzi, parca nu erau asa nasoale. ieri dragos s-a trezit (printre altele) la 1 pe la 1 si 20 l-am mutat in patut inapoi, iar la 1.40 s-a trezit plangand iar. am crezut ca innebunesc, stiind ca la 6 si ceva ma trezesc. imi e si mila de el mititelul cand il vad ca se trezeste plangand dar nu am ce sa ii fac.
ani, eu nu stiu ce sa iti spun, in legatura cu trezitul lui darius. eu nu am mai dormit o noapte ca lumea de cand eram gravida. in legatura cu nurofenul, eu nu iti spun sa il intrerupi. si eu ii dau lui dragos panadol cand vad ca nu imi doarme de durere. in plus efectele alea de care vorbesc fetele apar in consumul cronic sau excesiv; nu are ce sa se intample de la 2.5 ml seara. in plus el nu da dependenta, e o impresie gresita. pur si simplu se agraveaza durerile copilului, si se permanentizeaza in momentul expulziei dentare, moment in care o sa necesite doze mai multe pe parcursul a 24 de ore. si eu ii dau panadol cam cu strangere de inima. nu sunt adepta abuzului de medicamente, dar nici nu suport sa imi vad copilul plangand de durere. acum trebuie sa intelegi ca e alegerea ta; tu iti cunosti copilul si stii daca sufera sau nu, dar mai ales cat de tare sufera. eu mai intai incerc cu dentinox; daca se potoleste durerea nu ii dau panadol; daca vad ca se trezeste din nou plangand il adorm iar; daca se trezeste si a treia oara ii dau panadol si se linisteste. dar ti-am zis tu iti cunosti cel mai bine copilul si stii ce si cum trebiue sa ii dai.
in selgross nu am mai ajuns pan acu ; mi-am tot pus in minte sa trec dar nu am rusit. sper sa ajung in curand pe acolo dar nus ce sa zic.
tre sa inchei acu pt ca s-a trezit piticul meu
va pup si multa sanatate la puiuti

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Am fost azi si am depus dosarul pt 85%; nu se stie cand vor veni banii sau daca vom lua vreun ban pana ne vine indemnizatia marita.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Adica cum?! Deloc?! Eu cred ca vine ca pana acum si dupa aprox 3 luni se da diferenta recalculata!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teo draguti baietii! Trebuie sa te gandesti la o pereche pentru Vlad!
Lacra sanatate lui Stefy! David e bine acum!
Kriss La multi ani mamei!
Danielle succes in continuare cu intarcatul!

Nici David nu mai papa cereale! Ii pun in lapte cacao pentru copii Brumi. Dar il bea si simplu! El mananca de toate! Adora pestele! In general mananca ce gatesc pentru toti! Noi nu manca in general prajeli sa te "arda" pe gat!
Maine sper sa ajung si eu cu doasarul pentru 85%. Calculat imi vin doar 27lei in plus, dar nu strica nici astia!
La mine se monteaza mobila la bucatarie de cateva saptamani! Speram sa se finalizeze! Dureaza mult, pentru ca se lucreaza doar seara si nu tot timpul.

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Poate cineva sa-mi spuna la ce numar de telefon trebuie sa sun sa fac o programare la Siminiceanu la Terra Baby?Multumesc

Mergi la inceput