Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Moldoveanca ce bine de tine; vrei sa fie in forma pt Dubai?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am vrut sa scriu mai multe dar striga piticotul ca vrea papa
In fiecare saptamana ii dau asa:o zi ficatel,o zi carne de pui,o zi carne de vita,o zi carne de miel,o zi ou,o zi carne de porc si una fara carne deloc si atunci ii pun musai linte in mancare.Iar paste ii dau in loc de porc o data la doua saptamani ca nu prea ii place dupa cum am mai zis.
Bine acum ma tin de programul asta ca stau acasa si am timp dar cum sunt alte mamici ocupate cu un alt copilas sau job,toata stima am pt ele

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Da Daniela pai trebuie sa va arat poze nu?Mai e putin si suncile astea nu vor sa ma paraseasca de celulita nu mai zic.Imi fac eu masaj cu tot felul dar degeaba,trebuie mana de profesionist si la cat e de scump bag sala si piscina la greu poate poate

Mergi la inceput

In ceea ce priveste legumele eu ii dau mai de toate:conopida, brocoli,spanac,fasole verde.pastarnac,telina,morcov ,dovlecel,bostan,linte etc.
Vladut are acum 13 kg si 87 de cm mi se pare grasut dar acum face cursuri de innot si alearga ca un zapacit asa ca sper sa se echilibreze cu greutatea

Mergi la inceput

Doi prieteni
http://family.webshots.com/photo/2572375800102537454xTADcM

Mergi la inceput

Nici eu nu-i dau fructe mai tarziu de ora 7. Acum am terminat de papat iaurt cu mar.

Amalia tot 10,5 kg are si vreo 70 si ceva de centimetri inaltime, nu stiu exact ca n-am mai masurat-o demult.

Si noi am iesit azi putin afara; bucuria ei, a avut ce alerga, nu va spun in ce hal de murdara era cand am ajuns acasa.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Vrem si noi (adica doar eu deocamdata, ca bebe e prea mic. Apropo, de la ce varsta poate sa inceapa cursuri de innot ?)la piscina si sauna. Unde ? Cat costa ? Ce conditii sunt ?

Si inca o intrebare vis a vis de papa pt bebe. Ce fel de carne de vita luati voi ? In magazin nu scrie pe eticheta daca e de vitel sau vita si de fiecare data cumpar o carne care e mult prea tare, chiar si dupa ore intregi de fiert.

Si nu inchei ca mi-am mai adus aminte de ceva. Era mai sus o discutie legata de Nurofen si efectele acestuia. Subscriu la cele zise si mentionez printre efecte adverse, atat din auzite dar si din propria noastra experienta vomitatul. Mai exact, ar fi o reactie la paracetamol (pe care-l contine si Nurofenul). Nu stiu cat de adevarat o fi dar noi am patit-o. Si nu oricum, ci pe la 2 noaptea in somn. Ma gandesc si acum cu groaza ce putea sa se intample daca nu eram langa Razvan.

Mergi la inceput

Ce cuminti sunt cei doi prieteni

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Daniela doar in poze sunt cumintiCa altfel s-au smotosit si tipat unu la celalalt

Mergi la inceput

Crismary degeaba iti dau detalii de piscina,nu cred ca ai putea ajunge.Cursuri se pot incepe si de la 6 luni dupa cel de al treilea vaccin dar din cate stiu in Iasi sunt doar de la 3 ani
Carne de vita mi s-a intamplat si mie sa fierb mult asa ca nu cred ca exista una speciala care sa fie mai frageda

Mergi la inceput