Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Teo, stiu ca fructele in exces dauneaza in sensul ca au mult zahar..
In poze arata ca niste mielusei..presupun ca numai in poza:)

crismary, piscina pt. bebei este dedesubt la rest oscar daca stii, pe lascar catargi. dar intr-adevar doar pt. peste 3 ani.

oana, imi poti trimite pe mess datele. spor la lucru! imi pare rau de cazatura Alexandrei.am patit si noi in oct, dar nu se sparsese mult, un pic pe mijl buzei de jos, dar a curs ceva sange, ca m-am cam speriat sa nu fi cazut si sa-si fi spart vreun dintisor.

daniela, mersi de datele cu meniul.

Eu stiu ca nu se da carne de porc la asa mici..dar acum fiecare cum simte. Nici vita nu prea i-am dat pana acum.Nu vreau sa o fac vegetariana, dar am zis sa o iau incet.
Noi am fost la ziua mamei mele si am ajuns de o ora, iar acum Alessia doarme caci a fost in verva:)

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mie mi-a facut meniul acesta asistenta care il urmareste pe Vladut si eu am avut dubii la inceput dar a papat cu pofta de cand a intrat pe regimul acesta
Zaharul din fructe nu cred ca dauneaza mai tare decat cel pe care il contin anumite cereale pt adulti.Iar eu nu i-am dat niciodata sucuri ciocolata sau altceva dulce,nici macar gem sau zahar.Asa ca in privinta asta stau linistita.Carnea de porc care i-am dat-o e super slaba(chiar mi-e dor sa mananc si eu putina slaninutza dar nu gasesc)

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

In privinta nurofenului iarta-ma Anca dar nus unt de aceeasi parere cu tine.Ma gandesc ca esti medic rezident si poate stii tu mai bine totusi.Insa nu puteti da la fiecare planset nurofen sau panadol
Copiii plang des si mai ales pe timpul noptii.Sunt mamici fericite care au copii care dorm mult si nu au probleme dar si unele care petrec primii 2-3 ani din viata copilului veghind noaptea si incercandu-i sa-i linisteasca.
Copilul meu se trezeste de cateva zile de 3-4 ori pe noapte si are 1 an si 4 luni ce sa fac?Sa-i dau nurofen si panadol?Dar nu-i dau destule siropuri de fiecare data cand imi face febra si are cine stie ce viroza?
Asta e parerea mea,da-ti cu pietre in mine

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte.

Despre noi, nu stiu ce sa va mai scriu. Ieri, parca a mai mancat ceva... a baut doua sticle de ceai....si o cutie de Tedi, pe care nu am putut sa nu i-l dau. M-am asigurat ca nu e cu portocala si am lasat-o in pace. Am zis mersi ca a baut, ca dimineata medicul a zis ca e putin deshidratata, dar nu e cazul de perfuzie.
Da, am gasit, am facut impreuna tort de biscuiti si dupa caum a zis cineva, ca nu mananca daca ii lasa la dispozitie, am incercat sa vad cat o tine si pe Stefy. Ea cu ciocolata, am zis eu ca nu se opreste singura, dar se pare, ca a avut dreptate cine a zis. Am pus crema pentru tort pe masa si a inceput sa o tot guste. A gustat odata, de doua ori, de trei.... si chiar ma gandeam ca va trebui sa ma misc repede, ca e prea mult pentru ea si... parca mi-a citit gandurile si a zis "mami Te-fy nu ma vea..."... m-am topit. Deci se pare ca totul are o limita si la noi.

Daniela, eu cand am trecut de pe indemnizatie pe stimulent, in septembrie, a durat 3 luni pina mi-au venit banii si nu mi-au blocat doar dosarul meu ci si pe cel de alocatie al Stefaniei. Poate acum n-o mai fi asa.
Multumesc pentru incurajari. ROR am facut acum un an, dar el ajuta ca boala sa fie mai usoara, nu stiu daca si imunizeaza, eu asa am inteles, dar am sa mai intreb medicul.

Ani, eu in loc de Calgel am folosit Gel gingival Delabarre, il gaseti doar la farmacia Semis de la gara. Am mai folosit glicerina cu 1% anestezina, asta la durerile mari la canini... Mai este Dentinox...parca Orangel...sau Oranjel, nu stiu exact cum se scrie, dar asa se citeste...Pe ultimele doua inca nu le-am incercat.
Cum ati trecut noaptea de dupa vaccin? E ok Darius?

Teo, ce frumosi sunt cei doi prieteni....si asa de dulci...si de cuminti. Poti sa spui tu ce vrei, ca s-au smotocit, ai dovada? Din poza reiese ca sunt cei mai cuminti....

crismary, eu m-am interesat pentru Stefy si din ce am gasit in Iasi, pina la 4 ani nu se primesc.abia de la 4 ani in sus. Nurofenul, e pe baza de ibuprofen, nu paracetamol, dar e foarte tare si da mari probleme cu stomacul, cel putin la noi asa a fost. Dar mai au si alte efecte, mult mai.... grave.

Oana, capul sus mami, ca nu se intampla numai la voi. Si eu m-am simtit la fel cand am patit asa, dar toate trec.

Alina, multumim.

Kriss, cu meniul vad ca ti-au scris fetele. Si la noi e cam la el. Stefy la un an si doua luni a refuzat orice fel de lapte dulce... am incercat atunci cu paste, iaurt, branza, pediatra a spus ca trebuie sa primeasca pe zi echivalentul a 500ml lapte, dar daca nu vrea sa il inlocuiesc cu alte produse lactate. Cerealele pentru bebei a zis ca nu mi le recomanda, pentru ca la pubertate... s-ar putea sa "explodeze". Acum manaca cereale integrale si rar Cerious.
In ceea ce priveste zaharul din fructe, eu stiu ca e singurul care nu dauneaza si nici in cantitati mari nu e. Mie mi s-a recomandat sa inlocuiesc dulciurile cu fructe.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Moldoveanca poti face programari la Dr. Siminiceanu la nr. 0232219969. Veniti in tara sau ai nevoie de o parere?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANISORI VANESSA MARIA!!
Ma gandeam ca mai sunt cateva zile pana se intorc Michelle si Domi. abia astept sa ii vad bronzati

Am incercat dimi cerealele cu miere cherioos si nu prea era incatata..mai incercam si maine. a mancat, dar nu tot.

lacra, multumim de cafea. f buna!
ani, delabarre am folosit si noi.
Daniela, succes in continuare cu intarcatul!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de ... azi chiar am nevoie tare de o dubla asa ca la cafeluta ta am mai pus si o lingurita de ness...

vad ca am deschis un sunbiect dezbatut cu multe pareri....iulia si moldoveanca la parerea lui anca se adauga si parerea mea... si ma explic de ceeu lui Darius ii dau nurofen numai pe timpul noptii... adica 2.5ml de nurofen la 24ore, nu cred ca o sa devina dependent in timpul zilei daca tipa , urla trecem la celuri gingivale sau la distragerea atentiei prin diferita jucarii....anca la asta sa referit.

aseara la ora 10 Darius avea 38.1... e prima data cand are asa de mare temperatura... inca nu ii dadusem paracetamolul subliniez... aseara nu iam ami dat si nurofen iii dau paracetamolul si la o ora ii iau tamp 37.8 ma mai linistisem un pic... toata noapte nu cred ca am dormit 3 ore... cand ma duceam sa il vad pe Darius si aici ma refer la febra.... dormea....cand vroiam sa dorm si eu se trezea Darius ca nu avea suzetz... pe la 3 a inceput sa planga, nu avea temperatura asa ca am dat cu calgel gingiile si apoi dupa 10 minute a adormit pina la 6... si de la 6 sa trezit , sa jucat un pic cu sotul care pleaca la ora aia la munca si dupa care nani pina la 8.
cam atat pina acum... dar eu una nu mai pot de somn,,,, sper sa nu vaca de acum febra Darius... e cam marait dar incep sa ma obisnuiesc,, ma duc sa imi beau cafelutza din urma.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

LA MULTI ANI!!!!Vanessa Maria (sweetgys), SANATATE, FERICIRE... SI TOT CE ITI DORESTI

iulia oare gelul gingival pe care ai zis tu nu il gasesc si foarmacia de langa spitalul de copii????
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neataaa
In sfarsit a inceput sa pape si casian mai bine, ieri mi-a mancat ciorba de vita,lapte cu cereale,fructe(e innebunit dupa struguri)si nu stiu ce i-a mai dat mamaia, ca aseara l-am lasat la ea sa mergem si noi la cumparaturi in "carefura"(asa-i zicem noi)ca eram pe zero.....si azi de la opt fara ceva cand s-a trezit a papat lapte cu cereale nesquik(bilute)cu ciocolata o cana mare din aia milka, pe la 10 un danonino si un danone natural mic si urmeaza laptele la biberon ca ii este somn.
Moldoveanca....sunt deacord cu tine in ceea ce priveste Nurofenul, stiu ca da probleme cu stomacul daca e folosit des...
Dany...esti o dulceata tot timpul...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
si alea de copii mai mari sunt cred cu zahar mult..ceea ce nu cred ca e ok pt. un copil de 1 an si un pic.

Am vazut ca i-ai luat Cherios pana la urma...Sa stii ca si alea au zahar.
Dintre toate porcariile ce le mancam in ziua de azi,zaharul e chiar ultima problema pentru care mi-as face multe griji.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput