Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
felicic76 spune:
ramo(300): sa-ti dea D-zeu sanatate ca mi-ai imbunatatit repertoriul, am tampit copilul cu cele 3-5 cantecele pe care le stiam (bineinteles ca uitam de Cutiute cand mai apucam sa merg la cumparaturi). dau si-o cafea, ca m-ai scutit de niste banuti cu cele 94 de cantecele

Am cantat impreuna, si acum ii las laptopul langa patut pana se descarca bateria si merg sa-mi fac de cap![]()
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
carusel de la vtech. il am si eu, amaliei ii place si e montat pe patut pliabil. noi l-am mesterit sa stea, ca altfel se duce intr-o parte, curios ca nu sta, e proiectat pentru patut de lemn ![]() amalia mamii cum s-a nascut strumfita mea piticania creste _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Mami de Karina iubita mult mult de tot
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Tu de unde ai luat centrul de activitati ?Il vreau si eu si nu stiu pe unde sail mai caut ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
Uite modelul :
http://www. leapfrogshop.co.uk/leapfrogshop/learn_groove_station.htm
si l am cumparat din Carrefour era super oferta.Nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva in magazin.El e normal 340ron si l au bagat de sarbatori cu 199ron.De abia asteptam sa se faca bb de 4 luni sa o aruncam in scaun.
nikolici spune:
Oh daaa si eu iti multzu Ramo, pt cantecele.Si eu am urlat prin casa tot asa, doar la cantecelele care le stiam de la gradinitza, mai mult am cautat si versurile pe net ca sa cant toata melodia nu doar cat imi mai aduceam eu aminte.
Ramo si Andutza
claudinna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui nikolici
Uite modelul : http://www. leapfrogshop.co.uk/leapfrogshop/learn_groove_station.htm si l am cumparat din Carrefour era super oferta.Nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva in magazin.El e normal 340ron si l au bagat de sarbatori cu 199ron.De abia asteptam sa se faca bb de 4 luni sa o aruncam in scaun. Mami de Karina iubita mult mult de tot |
super!
avem si noi globul de la ei. ni l-a adus moshul!
dar in centrul ala tr sa stea in fund...nu e cam devreme la 4 luni?
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui claudinna
super! avem si noi globul de la ei. ni l-a adus moshul! dar in centrul ala tr sa stea in fund...nu e cam devreme la 4 luni? poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
E oarecum suspendata...ca in marsupiu.Are si sustinere la spate.Sincer nu am desfacut cutia.O buna prietena de a mea care are si ea un bb de 5 luni, mi a zis ca este super incantata de el.Si ca se pune bb de la 4 luni.Ma voi orienta eu peste o luna daca e prea devreme.
Muuh spune:
babymom si eu ca si tine dorm cu el in pat. Cateodata se autoserveste si il simt cand deja incepe sa traga mai viguros. Dar doar asa pot sa ma odihnesc si eu cat de cat.
300 spune:
Pup fetele. Anda mea plange cand se face pauza intre cantecele :)
Va rooog mult, care sunteti pe faza recomandati-mi si mie un medic dermatolog, iritatia lu bebe s-a agravat simtitor de azi-dimineata, dupa ce m-a pacalit vreo cateva ore bune... Acum are capul rosu, s-a intins pe fatzuca, i-a luat si un ochi (e rosu in jurul lui) si la sfarsitul baitei a inceput sa urle ca din gura de sarpe :(.
Cand am scos-o era rosie mai peste tot, ba chiar se intinsese si pe maini si picioare. Pielea arata ca si cum ar lua-o frigul, ca o alergie, insa nu imi dau seama de la ce e ca nu am facut nimic deosebit... eu mananc fara restrictii dar nu am mancat nimic din ce sa nu fi mancat si saptamana trecuta spre exemplu.
Am dat-o cu dermalobour (aveam doua sample-uri de la pediatrul din Valcea) si vreau sa vad daca are efect pana dimineata dar oricum TREBUIE sa ne vada si un medic.
Please help.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
danadumitru spune:
denisa Dr. este Munteanu Eugenia si asa este si mie mi s-a parut cam ciudat ca mi-a recomandat betadina pt o iritatie care este ffff... urata (ciuperca), dar m-am hotarat sa merg la un dermato sa vedem ce ne zice.Stiu de un dermatolog de pe Bdv. 1Mai , langa Biserica Sf. Maria si speram ca macar acolo sa rezolvam problema cu iriatia.
cosmyb la fel are si Rienuca scaunul la 4 zile
dar intreb, e normal sa ii lasam atat de mult timp ? toxinele nu se absorb in corp?
si iar ajung la sfaturile pediatrei mele " daca o zi nu avem scaun, a doua zi introducem supozitor"
stiu ca nici asa nu este bine dar ce sa facem 
babytza un
si o
multumim pt incurajari.
Iar cu ochisorul sper sa aveti dreptate si sa nu avem probleme, oricum am facut programare la OFTAPRO in Buc.( in luna mai , ca mai devreme nu au cum)
dar poate nici nu o sa mai trebuiasca sa ajungem la control pana atunci.
Dana si
Riana Maria
babytza spune:
nikolici 
Paula_laura am modificat 
Babymom sunteti in listuta 
Ma duc la nani, maine avem treaba 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit