Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
andreutac spune:
Neata fetelor!
multumim tuturor pt. incurajari, speram sa treaca cat mai repede caci suntem pe drumul cel bun.
toate mamicile grijulii.
Felicic, noi nu ne-am vaccinat, urma sa facem vaccinul la 4 luni, odata cu Infanrixul.N-am discutat cu medicul dc. isi mai are utilitatea in situatia in care Eva a luat deja contact cu virusul, insa daca s-ar putea eu as opta sa-l fac deoarece am auzit de cazuri destul de nasoale in cazul infectiei cu rotavirus.Vedem ce ne spune si te tinem la curent.
AlexaM, felicitari pt. MAMA!!! si Eva mea a zis saptamana trecuta, insa n-a mai repetat figura. Deja tati e invidios...amandoi credeam ca va spune tata prima oara.
Andyp,
mamica si robotica frumoasa.
Nerantula,si noi am avut o iritatie pe gusuilita si pielea mai aspra pe manute, picioruse si un pic pe fata, dar ne-a trecut repede cu Stelatopia de la Mustela. N-a fost totusi o iritatie severa.
L.E. Uitasem s-o
pe mami de Alexa, pe Alexa si pe Cipri.Tin pumnii stansi ca cipri sa nu ia varicela de la surioara lui.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
babytza spune:
Neata mamici 
Am avut o zi minunata !! Soricelul meu este crestin
S-a purtat exemplar cat a durat slujba, era atent la preot cred ca l-ar fi tras un pic de barba
A urlat ca din gura de sarpe cand l-a bagat in apa si a refuzat vehement vinul
Se chinuia parintele sa ii indese lingurita in gurita ![]()
Nu il vroia si pace !!! Apoi a picat lat si a dormit cam 30 minute. A stat treaz la restaurant pana au venit ursitoarele la 8 si apoi a dansat in patutul lui pregatit de noi in ritm de basi
Abea pe 12 a adormit si la 2jumate l-am trezit eu sa mergem acasa . Valentina cu prietenele ei erau rupte de somn si am venit eu cu ele acasa sa dormim.
Cum sunt in posesia pozelor le pun sa le vedeti 
Laura ma bucur ca ras Alexia
V-am zis eu ca unii bebelusi sunt mai pretiosi sa zambesc atunci cand vor ei . Se lasa asteptati e adevarat, dar si cand o fac 

Ce dulce e robotelul 
Nerantula noi de maine trecem pe nr 3 la tetine. Dar daca tu ii dai pentru prima oara cu bibe eu zic sa o folosesti pe cea de la bibe nr 1 pana se obisnuieste si apoi sa treci pe nr 2 , respectiv pe 3. Si nu trebuie sa il ti intr-o anumita pozitie , ca la capac unde se insurubeaza e special conceput biberonul incat sa iasa singur aerul, de fapt sa intre in bibe. Sper ca am zis bine
Si trebuie bine strans ca altfel curge laptele...
Andreutac imi pare rau ca aveti virusul . Multa sanatate 
Cristinescu e mortal Hari cu ochelarii pe nas 

Alexa mama ce tareeeeeeeeeee !!!!!!! 
Dya si noi suntem tot pe varianta de la stat. Se face ca la 2 luni, singura dif este ca acum ii baga tot cu injectia ce la 2 luni a luat pe gurita . Ma refer la Polio.
E posibil sa ii fi schimbat numele, dar am inteles ca tot ala vechi. O sa aflu mai exact sapt viitoare la control.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira |
Laura ce fel de lapte bea Alexia?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR [/quote]
Diana ,Alexia bea Nan1...parca si voi nuu?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
_irina_ spune:
Claudinna tare sportiv Razvanel, imi place ca se mentine in forma.
Nocom eu am noroc ca a mai rarit mesele, ca altfel si ea papa tot cam asa, dar la maxim 2 ore o masa. Acum papa la 3 ore.
Ma distram copios de fica'mea azi, ii faceam biberonul si il amestecam in fata ei si se uita la mine cu o figura... stia ce urmeaza. Si mi-am dat seama ca bibe e cam cald, m-am dus sa il racesc. S-a pus piticania sa urle dupa mine, zici ca ii furasem mancarea, nu gluma.
Intrebare pentru fetele care dau complectare, se pare ca pe mine ma cam paraseste laptik-ul, ce masa ar fi indicat sa inlocuiesc cu formula? Sau mai bine zis e indicat sa inlocuiesc o masa anume? Pana acum i-am dat cand am simtit eu ca nu prea am cu ce ma lauda.
fericita de
Andreea-Maria
andreutac spune:
Babytza, ma bucur ca botezul a iesit bine, iar micutul crestin a fost cumintel. Sambata viitoare avem si noi, iar pe langa botez si cuninia religioasa. Sper ca pitica sa fie draguta cu noi, sa stea cumintica si totul sa iasa bine, caci ne-am straduit, nu gluma.
Asteptam pozici de la voi.
Hari de Cristinescu, esti tare de tot cu ochelarii tai!!!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
andy.p spune:
Roxana sa va traiasca micul crestin
...ce dragutz tre sa fifost cand nu voia vinul
...asteptam pozele
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Salutare! ![]() In legatura cu actele pentru CIC, am si eu o intrebare legata de formularul pentru adeverinta: ce se completeaza la A depus cerere, inregistrata cu nr. .../ ... pentru acordarea .... incepand cu data de ... - la ce cerere se refera? Mie mi se termina cele 126 zile pe 23 ianuarie, imi pot depune dosarul pentru CIC mai devreme, ce stiti? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Este vorba de cererea depusa la serviciu prin care anunti ca ti s-au terminat cele 126 zile (sau 42 dupa caz) si doresti sa ti se intrerupa contractul pentru a intra in CIC.
Cei de la HR au obligatia sa inregistreze cu numar de intrare si sa iti dea o copie.
Nu poti depune mai devreme. Doar dupa ce esti in situatia de a nu mai fi platita din alta parte, si in termen de 60 zile de la aceasta situatie.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
_irina_ spune:
Babytza cred ca a iesit super botezul, cu ursitoare si toate pregatirile.
Deci ai inceput diversificarea cu vin? Bun asa, cred ca ne apucam si noi de asa diversificari.
Nerantula unde ai gasit formularele?
fericita de
Andreea-Maria
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Claudinna tare sportiv Razvanel, imi place ca se mentine in forma. Nocom eu am noroc ca a mai rarit mesele, ca altfel si ea papa tot cam asa, dar la maxim 2 ore o masa. Acum papa la 3 ore. Ma distram copios de fica'mea azi, ii faceam biberonul si il amestecam in fata ei si se uita la mine cu o figura... stia ce urmeaza. Si mi-am dat seama ca bibe e cam cald, m-am dus sa il racesc. S-a pus piticania sa urle dupa mine, zici ca ii furasem mancarea, nu gluma. Intrebare pentru fetele care dau complectare, se pare ca pe mine ma cam paraseste laptik-ul, ce masa ar fi indicat sa inlocuiesc cu formula? Sau mai bine zis e indicat sa inlocuiesc o masa anume? Pana acum i-am dat cand am simtit eu ca nu prea am cu ce ma lauda. fericita de Andreea-Maria |
Eu ii dau doar cand cere. Adica daca mananca la san si apoi plange si refuza sa mai suga la san. De obicei se intampla seara. Cateodata si la pranz. Daca nu plange nu ii dau.
Multumim de aprecieri. Sunt in extaz cu bebe. Tot ma striga. A vazut ca ma face fericita cand zice si cand se plictiseste de ceva sau are nevoie de atentie tipa un mama...cateodata "meme" mai iese si mbama. E haios foc... Si tati e un pic gelos...dar o sa zica in curand si tata.
O iritatie ciudatica face si Matei sub gushulitza. I-am dat cu crema de galbenele si cu crema de aloe de la forever si functioneaza. El a mai facut o iritatie pe manuta sau piciorus de vreo 2-3 ori ca o pata uscata. I-am dat tot cu astea si a trecut. In rest nu i-a mai aparut nimic.
Rotavirus nici noi nu facem. Prevenar dupa 6 luni. Infarix hexa pentru 6 luni am cumparat deja ca sa nu mai alergam disperati atunci ca pana acum s-a gasit exact invers decat am avut noi nevoie:penta cand aveam nevoie de hexa si invers...
In legatura cu kk: Matei face in fiecare zi ceas la ora 11. Cateodata mai intarzie pana la 12-13 dar atat. O data pe zi. Asa ca nu am ce sa zic in legatura cu asta. Mananca una sau doua completari pe zi de NAN 1 de aprox 200ml in total.
Realizari: se intoarce de pe toate partile pe toate partile...
Are 72cm si 6.800kg. Mananca muult dar e foarte agitat...asa ca e mai slabut dar nu-mi fac griji ca e in grafice...
Cam atat.
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
claudinna spune:
| citat din mesajul lui Nocom IRINA pai mie mi se pare ca voi stati super bine fata de noi. Daria manaca 50 ml la masa, max 80 cand ii e foarte foame, si a luat numai 2 kg in 3 luni si trei saptamani. Dar asta este, important este deocamdata ca creste si nu scade. Mai vedem. Acum am vazut ca semanam mai degraba cu Gruia de Nerantula, cam tot asa sta si el... AlexaM FELICITARI!!! Este super momentul!!!! Si vor mai urma atatea..... BRAVO!! claudinna chiar ca ai baiat mare. Deja se intoarce de pe burta pe spate.... nu prea mai poti sa-l ti in patut la un nivel ridicat, nu? Spor la exersatul mersului de-a buselea. mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
eee, e inca la inceput!!
se chinuie si el! nu se pune problema de cazut din patut, ca acolo nici n-are loc sa se intoarca. spectacolul se petrece in patul nostru.
nu face toata ziua tumbe si nu-i iese de fiecare data, dar se straduieste uneori tare de tot si se enerveaza cand nu-i iese.
in rest, face abdomene si bicicleta la greu

cand va fi as in mischarile astea...atuncis a te tii!
oricum, abia astept si mor de dragul lui!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Matei (11.07.2004)