Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Fetelor, am vazut ca tot vorbiti de diverse probleme cu pielea bebelusilor si n-am auzit pe nimeni vorbind de taritze. Eu asa stiu, ca fac minuni in apa de baie. (Se ia un pumn de taritze si se lasa la infuzat 5-10 minute, intr-o cana de apa clocotita. Apoi se strecoara si se adauga in apa de baie).

Eu n-am avut probleme cu pielea Aniei, s-a iritat doar cind avea vreo 2-3 saptamini, i-au aparut pe obrajori niste bubitze rosii. Si acum sint aproape sigura ca au fost de la caldura. Oricum, de atunci are pielea foarte curata. Eu folosesc gel de dus/sampon de la Klorane si sint f multumita de el.
Iar pe fata ii dau numai cu crema de galbenele, cind mi se pare ca are pielicica mai uscata.

Eu zic sa incercati asta cu taritzele.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Eu am folosit taratele cand era anda mica-mica, le-am pus inr-un saculet de panza si le-am fiert in apa de baie. Intr-adevar, albesc pielea si ma gandeam sa ii cumpar din nou. Insa pe aici nu prea stiu unde se gasesc. Tu de unde le cumperi?

Oricum, pt Anda deja era tarziu, plangea din cauza lor, iar crema aia a facut minuni, e curata, a ramas cu vechea ei forma de dermatita atopica, adica niste brobononele care doar se simt - si parca mai e un pic, abia vizibil, pe burtica. Nu m-am uitat inca pe spate. Brobonelele cu pricina au dat intotdeauna inapoi cand am insistat cu crema de galbenele.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

danadumitru ce toxine la copii alaptati???? Care toxine???? Ca nu ii dai carne. Laptele matern este sarac in agenti nocivi daca tu ai o viata relativ sanatoasa si traiesti intr-un mediu safe. Se chinuie cand face caca? Adica se screme scoate cacareze ca de oaie??? Daca da e constipat daca nu nu e si lasa copilul in pace. Si daca vrei musai sa incerci ceva pentru asa zisa constipatie ia-o si tu mai soft lasa supozitorul pentru cand chiar este nevoie de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

La discutii cu iritatii fata/funduletz, nu ma bag, nu avem. Am auzit ca dupa ce incepi diversificarea e posibil sa apara un pui de iritatie la funduletz, e posibil nu si obligatoriu, asa ca citesc si eu si bag la cutiuta. Oricum, spalat la funduletz la schimbat de scutec si nu cred sa fie ceva. Fi-miu e mare kkcila (sa vedeti cum ma imita sotzul si ii zicecu accentul lui dragutz "cacacila", fff tare!!!)si vad ca tot nu a facut nik la funduletz, il schimb in secunda doi cand face si cam atat. Am primit de la farmacie la o promotie un sample de Sudocrem, nu am folosit dar cica ar fi buna pt iritatii.
Pe fata i-am dat de doua ori cu crema de galbenele cand l-am adus de la maternitate, e mamica cremelor, eu o folosesc din adolescenta si e MI NU NA TA!!!
In rest nu ii du pe fata sau fundulet cu nicio crema din comert, indiferent cum s-ar chema sau ce ambalaj minunat ar avea!

Andreutac si Tzitziri, pupici la pici sa treaca puiul ala de tulpinica rotavirus!
Si eu am vb cu pediatra lui Luca la telefon si iar ne-a sfatuit pt rotarix acum la 4luni, ca cica e epidemie groaznica si s-a socat. Ei bine, nu, nu, nu ii fac. Nu are frati, nu intra in comunitate, il alaptez exclusiv deci nu pupa lactoza, asa ca...eu sper sa mi-l tina Dumnezeu sanatos. Si daca face ceva, am citit oricum ca majoritatea bbilor fac o forma usoara de rotavirus pana la 5 ani, asa ca...Vaccinul nu anihileaza decat tulpinile puternice, cele slabe raman bine merci active...In plus, chiar cred ca trebuie sa se lupte propriul organism si sa isi creeze o imunitate beton, acum ca e mic!!!

Felicic, shopping placut! Boala grea asta, si eu o am! S-a inventat vaccin?

Claudinna, da o sa va arat direct pe manechin ( a se citi Luca Noah)!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, noi nu am facut vaccinul. Una nu m-a convins pe mine a doua (sau nu stiu daca musai in ordinea asta) dna dr la care mergem la spital are o nepotica de vreo 3 luni (deci de varsta noastra) si ea a zis ca nu i l-a recomandat nici propriei fiice...adica o fi stiind ea ce stie.

Eva, si eu am citit la fel:ca toti copiii fac o forma de Rotavirus pana la 5 ani...eu cautam sa vad care e vina noastra in ce s-a intamplat.Dar uite ca se poate intampla si fara iesire in colectivitate (adica oricum nu cu alti copii) si cu alaptat exclusiv

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

IRINA pai mie mi se pare ca voi stati super bine fata de noi. Daria manaca 50 ml la masa, max 80 cand ii e foarte foame, si a luat numai 2 kg in 3 luni si trei saptamani. Dar asta este, important este deocamdata ca creste si nu scade. Mai vedem.

Acum am vazut ca semanam mai degraba cu Gruia de Nerantula, cam tot asa sta si el...

AlexaM FELICITARI!!! Este super momentul!!!! Si vor mai urma atatea..... BRAVO!!

claudinna chiar ca ai baiat mare. Deja se intoarce de pe burta pe spate.... nu prea mai poti sa-l ti in patut la un nivel ridicat, nu? Spor la exersatul mersului de-a buselea.

danadumitru eu stiu ca nu e deloc recomandat sa dai cu pudra, mai ales ca este asa de aproape de gura, nas, caci poate inhala si este fff periculoasa pt plamani... Dr ti-a recomandat-o?

Astazi Daria nu s-a mai trezit plangand... o fi vre-un inceput de vremuri bune... sper.

Va pup fara exceptie!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Cred ca pt mine ar trebui ceva, sa nu ma mai stresez atat!!!!! in ceea ce priveste scaunul
Riana mananca san, iar seara laptic pt ca imi scade productia mult de tot spre sfarsitul zilei.
muuh eu asa am mai citit ca s-ar forma toxine chiar daca este lapte de san si mai ales ca Riana are si o masa de bibe, dar pe de alta parte cu toate aveti dreptate ca nu se chinuie, scaunul este moale, iar partzuri trage asa ca mami sa sa se linisteasaca, nu???
nerantula pudra fructata chiar asa se numeste si contine talc, zinc, magnesium,parfume,asta este tot. Doctorita mi-a zis sa o dau cu betadina, am dat-o de vreo doua ori dupa care am intrerupt si am continuat cu pudra. Sper sa se faca bine

Dana si Riana Maria- 05.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'neata.

felicic spor la shopping.

Muuh

Eva asteptam manechinul

Oana ma bucur ca sunteti mai bine

Andreutac sper sa treaca cat mai repede

AlexaM felicitari

Caludinna felicitari ptr progrese

Nocom si Daria sa fie cumintica

Scaun si noi tot la 2 zile singurica fara ajutor...pudra nu folosesc.

De maine tati se intoarce la job ,adica delegatii si iar ramanem singurei.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

'neata.

felicic spor la shopping.

Muuh

Eva asteptam manechinul

Oana ma bucur ca sunteti mai bine

Andreutac sper sa treaca cat mai repede

AlexaM felicitari

Caludinna felicitari ptr progrese

Nocom si Daria sa fie cumintica

Scaun si noi tot la 2 zile singurica fara ajutor...pudra nu folosesc.

De maine tati se intoarce la job ,adica delegatii si iar ramanem singurei.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Laura ce fel de lapte bea Alexia?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
duminica placuta tuturor!

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

In legatura cu actele pentru CIC, am si eu o intrebare legata de formularul pentru adeverinta: ce se completeaza la A depus cerere, inregistrata cu nr. .../ ... pentru acordarea .... incepand cu data de ... - la ce cerere se refera?
Mie mi se termina cele 126 zile pe 23 ianuarie, imi pot depune dosarul pentru CIC mai devreme, ce stiti?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput