Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alexa, vad ca voi sunteti departe in ale mishcarii:)
Bravo!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, asteptam pozele cu interes!
sa-ti traisca creshtinul!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce linisteee! dorm amindoi copchiii:)
andreuta si noi. sunt linistita cu varicela, m-a lamurit miruna multa sanatate evei!
babytza, sa va traiasca micul crestin! poze, poze!!! abia astept sa-l vad pe david, pe tina dar si pe tine
alexa, felicitari pt toate realizarile si masuratorile e super chestia cu kk la ora fixa. daca o tine tot asa, o sa inceapa bine operatiunea olita:)
cipri , la botez a luat lingurita cu vin de la parinte cu toata gura, apoi somn de voie 4 ore. tati zicea sa mearga sa-l intrebe ce vin i-a dat, ca prea a dormit bine:)))

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Si eu astept cu interes pozele....Vin acum la 5. Am inteles ca dupa ce am plecat eu cu copiii a aparut si fotograful cu cd-ul. Abea astept

Eu cred ca de-asta nu a dormit soricelul, ca nu i-a placut vinul.... Abea acum a inceput sa doarma, a fost cam agitel...avea dimineata niste ochi rosii...Sper sa nu raceasca, era cam frigut in biserica.

Andreutac cred ca astepti cu nerabdare ziua de sambata Iti doresc o zi minunata, sa iasa asa cum va doriti

Luca de musette La multe luniiiiiiiiteeee !!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Andreutac cred ca astepti cu nerabdare ziua de sambata Iti doresc o zi minunata, sa iasa asa cum va doriti

Mda, abia astept evenimentul si totodata abia astept sa scapam ca deh, stressul e mare si organizarea a fost destul de dificila mai ales ca eu sunt in mare parte imobilizata la domiciliu cu pitaca.
Multumesc de urari

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Citat:

Mda, abia astept evenimentul si totodata abia astept sa scapam ca deh, stressul e mare si organizarea a fost destul de dificila mai ales ca eu sunt in mare parte imobilizata la domiciliu cu pitaca.
Multumesc de urari

Hopaaaaaaaaaaa, te-ai facut roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am revenit si eu. Greu cu doi copii dupa tine !
Ieri am fost la petrecere de pitici de 4 si 5 ani, unde a fost Victor invitat. Am mers eu singura cu copii, sotul meu fiind ocupat cu munca ( " ce vrei draga, cineva trebuie sa si munceasca in familie !")Nu va spun cum aratam cu doi puradei dupa mine prin mall - unul in cosuletul de masina, celalalt tragindu-ma de haina - si cu plasele de cadouri in brate! Ajunsi la party, pe cel mic l-a infasurat in "moby-wrap", unde a adormit in ciuda harmalaiei infernale, dupa ce mai inaintea analizat cu foarte mare atentie beculetele si desenele de pe pereti. Am un copil taaare cuminte!! Cu Victor nu as fi indraznit sa ies nicaiei la virsta asta.

Fetelor, scuze, dar eu zic s-o lasti mai incet cu bibele la bebei alaptati, pt. ca din proprie experienta va spun ca biberonul e moartea alptarii. Asa am patit la primul copil, cind la 3 luni am facut abces mamar la sinul drept, mulgeam laptele din dreapta si-l dadeam cu biberonul. La inceput afost greu sa-l conving sa traga din bibe ( de fapt nu stia cum se face, pt. ca mecanismul de supt e altul decit cel din sin ), iar dupa 1luna jumate nu mai stia sa traga corect din tzitza, mi-a facut niste ragade infioratoare ( tot era singe in jurul gurii cind termina de supt, ca un vampiras ) si nu golea sinul. Treptat mi-a scazut laptele si la 4 luni si 3 sapt. l-am intarcat. Si in ziua de azi regret ca nu am fost mai desteapta - trebuia sa-i fi dat laptele muls cu lingurita , nu cu bibe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Pt. dermatita atopica ati incercat Stelatopia de la Mustela ? C adermo-cosmetice de bebe si noi folosim tot produsele Klorane si sunt foarte incintata de ele. La Victor am folosit ( si folosesc in continuare ) Bubchen - si astea sunt OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Fac capitol nou...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Citat:

Multumesc de urari

Hopaaaaaaaaaaa, te-ai facut roz

Daaaa...am descoprit si eu ce poti face cu punctele acumulate, asa ca m-am facut roz (bombon)

Mergi la inceput