Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirtha spune:
Mah nu stiu cum sta treaba cu mamelonul , mamicile de gradul II cred ca ne pot lamuri.
Da" cu dunga verticala de pe burta m-am lamurit din Clinica Mayo : cica nu mai dispare ci, cel mult , se atenueaza. Mai citesc totusi , poate am sarit pasajul cu tzatzile rozacee.
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Fetelor, am si eu un pitic pe creier care nu-mi da pace...pana sa fiu gravi avem mamelonul roz, iar din perioada gravideniei pana in prezent este maro.... ...oare o sa mai fie roz vreodata? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Io zic sa il scoti de tot , sa vezi cum se comporta. Poate intre timp s-a reglat problema. ![]()
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Otiliav
Si eu ce ma fac Adica sa-i maresc sau sa-i micsorez doza. Ca tot cam 12 pampersi schimb zilnicsi SabSimplex ii dau o data sau de doua ori pe zi, dupa cum vad ca se stramba. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
BraveGirl spune:
mai da ce e cu ziua de azi? si noi am avut o zi proasta
. Mi=e groaza de noaptea care vine...iar maine mergem iar la masaj. Sa te tii ce scandal o sa fie.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
Mirtha spune:
Bafta ! Si eu sunt curioasa ref. la schimbare. Cine stie ? Nu aduce anul ce poate aduce ceasul.
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, azi toata ziua am facut bagaje. Si gata ... de maine un nou inceput. Asa vad lucrurile. Sper sa fie numai cu lucruri bune. Poate se schimba si situatia cu al meu sot. Pup fetele! ![]() ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Alina
mama de
Mirtha spune:
Ooooo.....deja se rostogoleste ?
Inseamna ca Eva e mai comoda! Mocofona lu" mama !
La noi e moda zvrcolitului si datului din maini si picioare cu gura zimbind pina la urechi. Mai nou apuca tot ce prinde
!
La mai multe luni sanatoase si voinicoase !
[quote]citat din mesajul lui Otiliav
Si azi face soricelul meu prima lunisoara. Pupa mama pe ea de scumpica, toata ziua o albesc. Imi place ca-i voinicuta si se rostogoleste in patut.
Multam Olivia de urari!
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
simona_1402 spune:

Salutare mamici si pitici!
Mai dam si noi un semn de viata... LA MULTI ANI tuturor, sa aveti (avem) un an si mai fericit decat cel ce a trecut...
Am reusit si eu sa imi strans 10 minutele sa mai intru pe net...
Asa ca intru eu la odisee, si caut, si caut, si nimic... si deodata imi pica fisa...
... stai ca s-a schimbat luna si au plecat fetele la scutece si eu am ramas de caruta...
Sunt nedormita vai de capul meu... Mihai plangeee in continuu, nu vrea decat in brate si atunci plimbat. Nu are reprize de somn decat de 10-15 minute, o juma de ora maxim. Noaptea mai ciupim din cand in cand cate o bucatica intreaga de 2 ore, adevarat rasfat... De colici nu am scapat si, ca sa fie si mai bine, a inceput iarasi scoala
... Fetelor, care nu aveti inca copilasii la scoala, bucurati-va de clipele de ragaz pe care le mai aveti ca va asteapta vremuri grele...
Am implinit si noi 2 luni si 5 kg. Ieri am facut vaccinul si ca urmare bebe a fost extrem de agitat, a plans pana la 2 azinoapte, cand a cazut frant, a si ragusit de atata tipat.
Acum am o nepotica pe la mine care il mai plimba prin casa, asa ca poate apuc si eu sa citesc cate ceva din urma, ca nu am mai citit de un an...
Pupici la toata lumea 

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) POZE si
Radu (3 dec 1997)
mav spune:
Sa mai scriu repede cateva vorbe, pana nu uit...
Olivia, sa va traiasca micul crestin! Iti sta atat de bine cu bebele in brate!
Otilia, la multi ani cu bucurie!
Amalia, sa petreceti frumos maine, la botez
!
Diamisha, vazut /admirat pozele.
ochioasa zambareata!
Brie, tare scumpica e Briana!
Mirtha, ma bucur ca esti mai bine!
Babyzapi, nu cred ca va mai fi roz..
... da'... [omulet care se scarpina in cap] nu se stie... tu nu alaptezi... hmmmm.... nush ce sa zic....
Ce nu v-am spus... Azi mi-a varsat Antonio in jet... Era la san si s-a chircit sa scoata o basinuta... si a scos lapticul abia supt......
....Si eu sunt iar varza la
.... Nush ce i-a apucat iar pe H.... iar isi fac de cap...
oooooooooooffffff....... ma duc sa ma mulg........
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Mirtha spune:

Io am auzit ca asta ar fi doar inceputul. Ca fiecare etapa are "dificilu" " ei!
| citat din mesajul lui anca_27 Azi noapte, soatza, in timp ce-o pasam de la unul la altul, zice `nu ma gandeam ca e asa dificil` Mami de Sara (8 dec 2008) nasterea bebelinei-zibelinei _ Bazar pentru Andrei |
Alina
mama de
Mirtha spune:
Mav sorella nervi de otel iti doresc !
Am trecut si noi prin faze de-astea dar nu au durat mai mult de 1-2 zile.Mai pe la inceput. Bine ca doarme noapte si te poti echilibra cu somnul cit de cit. 
citat din mesajul lui mav Am avut azi o zi groaznica... Sunt terminata de nervi si oboseala... A plaaaans Praslea asta micu' intr-una... A avut muuuulte basinute (si nu cred ca are legatura cu ce-am mancat eu, ca n-am prea mancat) si a refuzat tzatza... spre disperarea mea... Ca am ajuns ca pe seara (pe la 8), sa-i bage ta-su pe gat lapte muls, cu seringa... (ca era nesupt de la ora 2 si urlaaaa si scuipa tzatza ).....Macar noaptea doarme bine, avem o singura trezire; rezista nemancat si 7 ore.... Ceea ce se intampla ziua ma ingrijoreaza... La naiba cu colicii astia!!!!!!!! Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Alina
mama de
Mirtha spune:
Gata , maine crestinati ?
Mai sa fie intr-un ceas bun ! 

Spune-le si tu invitatilor ca trebuie sa alptezi si trage un pui de somn linga Luca. Daca te lasa Prichindelul.
| citat din mesajul lui Amalia Uf, m-am tinut toata ziua sa zic cate ceva, mi-am salvat diverse postari la care vroiam sa raspund..si n-am apucat! Ma las pagubasa la ora asta ca sunt deja varza de oboseala.Luca s-a agitat mult astazi, am tras iar si cu colicii si m-am tot chiuit sa fac curat prin casa pentru maine, ca-mi vine aici in drum spre biserica: socrii, nasii..si era varza. Da' cand sa ma apuc de curatenie, ma loveste inspiratia sa ma uit in frigider...si surpriza...mancare ioc, se terminase de ieri . Asa ca m-am pus pe gatit...si voi stiti bine cum se poate gati cu un bebe colicios de gat...asa ca m-a apucat ora 16 pana am terminat .Maine avem botezul si sigur o sa fiu fresh . S-or supara invitatii daca trag un pui de somn cu capul pe masa? Ca n-am ce freza sa stric...n-am apucat sa ma duc la coafor, asa ca-mi trag o coada si aia e . Bietul copil, ce mama are..![]() pozici Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alina
mama de

Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL
Eduard Stefan (12.10.2008)
. S-or supara invitatii daca trag un pui de somn cu capul pe masa? Ca n-am ce freza sa stric...n-am apucat sa ma duc la coafor, asa ca-mi trag o coada si aia e
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1